ACADEMIE MARKANT

Inspireer jouw werknemers met een training op maat! Markant Academie deelt kennis door het geven van gedegen trainingen op het gebied van online marketing en Google optimalisatie. Wij nemen mensen mee in de wereld van zoekmachinemarketing en reiken ze een aantal tools en kennis aan waarmee ze direct in de praktijk aan het werk kunnen.

 

Inzicht en toepasbaarheid brengen meerwaarde. Deelnemers krijgen inzicht en leren zelf de Google robot én het gedrag van de bezoekers op de website of webshop kennen. Zo zijn zij in staat de marketing en sales afdeling nog dichter bij elkaar te brengen. Content creëren krijgt ineens een heel andere betekenis en waarde.

 

Standaard opleidingen zijn niet toereikend. Ieder bedrijf heeft zijn eigen vraagstukken omtrent de mogelijkheden van zoekmachinemarketing. Door trainingen aan te bieden die aansluiten op relevante kwesties, actuele veranderingen in de markt en reële kansen, kunnen jij en jouw mensen zelf belangrijke stappen zetten om online het verschil te gaan maken. Groeien doe je immers sneller als iedereen weet waar je naartoe wilt en hoe dat gerealiseerd kan worden!