Academy

Inspireer jouw werknemers met een training op maat

Markant Academy deelt kennis door het geven van gedegen trainingen op het gebied van zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Wij nemen jouw werknemers mee in de wereld van zoekmachine marketing en reiken ze een aantal tools en kennis aan waarmee ze direct in de praktijk aan het werk kunnen.

Markant Academy

Standaard opleidingen zijn niet toereikend

Ieder bedrijf heeft zijn eigen vraagstukken omtrent de mogelijkheden van zoekmachine marketing. Door trainingen aan te bieden die aansluiten op relevante kwesties, actuele veranderingen in de markt en reële kansen, kunnen jij en jouw mensen zelf belangrijke stappen zetten om online het verschil te maken. Groeien doe je immers sneller als iedereen weet waar je naartoe werkt en hoe dit gerealiseerd kan worden!

Inzicht en toepasbaarheid brengen meerwaarde

Deelnemers krijgen inzicht in zoekmachine marketing. Daarnaast leren zij het gedrag van bezoekers én Google op de website of webshop kennen. Zo zijn zij in staat de marketing en sales afdeling nog dichter bij elkaar te brengen. Content creëren krijgt ineens een heel andere betekenis en waarde.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32