Achtergrondafbeelding

Meerdanvlees

30% meer opbrengsten met 15% minder kosten

Video afspelen

Wij realiseerden een Google Ads campagne met een brede opzet. Concreet: ieder product is in zowel een Tekst, Display als Shopping bereikbaar voor de consument.

www.meerdanvlees.nl is dé webshop op het gebied van vers vlees. De webshop bouwt een brug tussen een groothandel met producten van horeca-kwaliteit en de moderne consument. Wij realiseerden een Google Ads campagne met een brede opzet. Zo is ieder product eenvoudig vindbaar voor geïnteresseerde consumenten.

Klant aan het woord

Leuke club. Competente jongens. Denken mee, reageren snel. Nemen de tijd voor je en luisteren naar de klant. – Awee ter Horst van Meerdanvlees

Verleende diensten

Meerdanvlees is ondersteund in haar online vindbaarheid door het inzetten van alle facetten van zoekmachine adverteren. Zo is er gebruik gemaakt van Google Shopping, tekst, display en remarketing advertenties.

Creatief met tekst

Biefstuk zoals bij moeder thuis?

Ieder vleesproduct in de webshop is voorzien van een unieke tekst campagne. De focus hierin ligt op ruime aanwezigheid aan de hand van zoekwoorden met een koopintentie. Ondanks de brede aanwezigheid is de campagne dan dus nog enorm relevant. De advertenties zijn voorzien van speelse teksten om in te spelen op de ‘feeling’ rondom de producten. Wie herkent zich nou niet in de biefstuk zoals bij moeder thuis?

Maximaliseer het rendement van Google Shopping campagnes
Het inzetten van Shopping advertenties

Visueel met shopping

In de vleesindustrie zijn kwaliteit en gevoel enorm van belang. Momenteel is een opkomst te zien van de ‘online slagerij’, waarbij Meerdanvlees als een belangrijke speler gezien mag worden. Om potentiële klanten toch het gevoel van de fysieke slagerij te geven, speelt Meerdanvlees in op de beleving rondom haar producten. In alle visuele uitingen is deze ‘feeling’ dan ook aanwezig.

Om dit te vertalen naar de campagne zijn er Shopping en Display ingezet. Het tonen van productfoto’s, titels en prijzen geeft de gebruiker de eerste, niet te missen indruk van Meerdanvlees.

 

Display Banners

Wekelijkse aanbiedingen

Wekelijks zijn er in de online slagerij nieuwe producten in de aanbieding. De fysieke slager bracht haar klanten op de hoogte met de wekelijkse folder.

Wij brengen de aanbiedingen de potentiële klant op de hoogte met de online folder in de vorm van Display banners. Zo is de klant altijd en overal op de hoogte van de verse deals, helemaal van deze tijd.

Meer weten over het vergroten van naamsbekendheid met display?
Direct aan de slag

Vergroot jouw naamsbekendheid

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen en zoeken de best passende oplossing voor jouw probleem. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Foto medewerker
Olaf Peters Unit-lead / SEA-Specialist
Foto medewerker
John Haveman SEA-Specialist