De echte online slager

Online zichtbaarheid voor Meerdanvlees.nl
Meerdanvlees - Logo

Meerdanvlees.nl is dé webshop op het gebied van vers vlees. De webshop bouwt een brug tussen een groothandel met producten van horeca-kwaliteit en de moderne consument. Om in de zoekmachine te adverteren realiseerden wij een Google Ads campagne met een brede opzet. Concreet: ieder product is in zowel een Tekst, Display als Shopping bereikbaar voor de consument.

Meerdanvlees - Icon - Fridge

Creatief met tekst

Ieder vleesproduct in de webshop is voorzien van een unieke tekst campagne. De focus hierin ligt op ruime aanwezigheid aan de hand van zoekwoorden met een koopintentie. Ondanks de brede aanwezigheid is de campagne dan dus nog enorm relevant. De advertenties zijn voorzien van speelse teksten om in te spelen op de ‘feeling’ rondom de producten. Wie herkent zich nou niet in de biefstuk zoals bij moeder thuis?

Meerdanvlees - Icon - Shop

Visueel met shopping

In de vleesindustrie zijn kwaliteit en gevoel enorm van belang. Momenteel is een opkomst te zien van de ‘online slagerij’, waarbij Meerdanvlees.nl als een belangrijke speler gezien mag worden. Om potentiële klanten toch het gevoel van de fysieke slagerij te geven, speelt Meerdanvlees.nl in op de beleving rondom haar producten. In alle visuele uitingen is deze ‘feeling’ dan ook aanwezig. Om dit te vertalen naar de campagne zijn er Shopping en Display ingezet. Het tonen van productfoto’s, titels en prijzen geeft de gebruiker de eerste, niet te missen indruk van Meerdanvlees.nl.

Meerdanvlees - Icon - Ads

De reclamefolder op de mat, maar dan online

Wekelijks zijn er in de online slagerij nieuwe producten in de aanbieding. De fysieke slager bracht haar klanten op de hoogte met de wekelijkse folder. Wij brengen voor Meerdanvlees.nl de potentiële klant op de hoogte van aanbiedingen met de online folder in de vorm van Display banners. Zo is de klant altijd en overal op de hoogte van de verse deals, helemaal van deze tijd.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32

Vraag onze specialisten

  • Niek Olijslager

    Founder
  • Olaf Peters

    Lead SEA