Verwerkersovereenkomst

Derden voor het verwerken van gegevens

Onderstaand is een lijst van derden welke wij inschakelen voor het verwerken van gegevens. De verwerking kan geautomatiseerd of handmatig door de derde partij geschiedden. Wij werken uitsluitend met partijen welke een goede reputatie hebben. Vanzelfsprekend verstrekken wij alleen gegevens indien absoluut noodzakelijk voor de dienstverlening.

 

Laatst gewijzigd op 25 mei 2018

Asana

Met Asana kun je de werkzaamheden (taken) binnen een organisatie centraliseren en op elkaar afstemmen in één grote takenlijst. Asana maakt ons efficiënt en is noodzakelijk voor projectmanagement.

Asana bewaart de gegevens van gebruikers in Amazon’s Relational Database Service (RDS).

Slack

Slack is een communicatietool voor teams binnen bedrijven, in de basis een groepschat. Het programma brengt volgens de makers alle communicatie bij elkaar: “Real-time berichten sturen, archiveren en zoeken voor moderne teams.”

Voor ons de manier om onderling efficiënt te communiceren en de communicatie soepel te laten verlopen.

MailChimp

MailChimp is een handige tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te maken en te versturen. O.a. voor de communicatie rondom wettelijke verplichtingen zoals de AVG / GDPR maken wij gebruik van MailChimp.

Microsoft

Microsoft Office 365 is een verzameling van internetdiensten bedoeld voor bedrijven. Onder andere verzorgt Microsoft de data opslag van bestanden, e-mail en agenda voor Markant Internet.

Simplicate

Simplicate is bedrijfssoftware die op een toegankelijke en makkelijke manier zoveel mogelijk van de key-processen binnen onze onderneming kan automatiseren. Onder andere verloopt onze facturatie automatisch dankzij deze software.

Exact Online

Exact Online geeft ons inzicht in de financiën. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket. Wij tikken gelukkig geen bankafschriften meer over en maken dan ook dankbaar gebruik van het softwarepakket.

Keeper Security

Keeper Security biedt een beveiligde omgeving om logingegevens als e-mailadressen en wachtwoorden op te slaan. Door de extra beveiligde ‘kluis’ van Keeper zijn de logingegevens van onze klanten altijd in goede handen.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32