Lokale Vindbaarheid

Hoe Harry's Farm in Enter en omstreken zichtbaar werd

Over Harry’s Farm

Harry’s Farm is een lokaal project in het knusse Enter. Het concept rondom uniek Black Angus vlees van het Twentse platteland is lokaal in de markt gezet. Zo is het vlees beschikbaar voor de horeca via moederbedrijf Bolscher meer dan vlees en ligt het inmiddels zelfs in de lokale supermarkt. Het doel voor Markant Internet? De optimalisatie van de lokale vindbaarheid voor Harry’s Farm

“Bij Markant Internet denken ze heel concreet mee en is het resultaat helemaal zoals wij voor ogen hadden, wij zijn dik tevreden!”,
Anneke Postema – Marketing & Communicatie bij Harry’s Farm

Harry's Farm - Kalf

Direct resultaat

Na lancering van de website is er meteen ingespeeld om zichtbaar te worden in de zoekresultaten. Aan de hand van zogeheten ‘paid search’ was dit binnen no-time te realiseren. Harry’s Farm was door deze zorgvuldig gerealiseerde tekst advertenties via Google Ads direct zichtbaar in Enter en een omliggende straal. Door de inzet van zoekmachine adverteren wist Harry’s Farm direct haar zoekers te bereiken.

Harry's Farm - Slagerij

Google Mijn Bedrijf

Lokale bedrijven weten een steeds belangrijkere rol te verkrijgen in de zoekresultaten van Google. Zo wordt er een fors deel van het scherm opgevuld met het zogeheten Google Mijn Bedrijf. De optimalisatie voor Harry’s Farm is voorzien van de meest concrete informatie. Het heeft ertoe geleid dat er een prominente zichtbaarheid in de lokale zoekresultaten is veroverd.

Harry's Farm - Vlees

SEO Optimalisatie

Een trend in zoekmachine optimalisatie is het bekende ‘local SEO’. De content op de website wordt hiermee zodanig geoptimaliseerd, dat er ingespeeld wordt op het lokale aspect. Voor Harry’s Farm zijn de titels geoptimaliseerd door het dorp Enter meermaals terug te laten komen. Google bepaalt de lokale resultaten op basis van drie factoren: relevantie, afstand en prominentie.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32

Vraag onze specialisten

  • Olaf Peters

    Lead SEA
  • Rens Damhuis

    SEO-Specialist