Achtergrondafbeelding

Harry's Farm

Lokale vindbaarheid

Video afspelen
Harry's Farm

Harry’s Farm levert lokaal prachtige vleesproducten van runderen welke grazen in het Twentse Reggedal. Een prachtig lokaal initiatief van moederbedrijf Bolscher meer dan vlees.

Harry’s Farm is een lokaal project in het knusse Enter. Het concept rondom uniek Black Angus vlees van het Twentse platteland is lokaal in de markt gezet. Zo is het vlees beschikbaar voor de horeca via moederbedrijf Bolscher meer dan vlees en ligt het inmiddels zelfs in de lokale supermarkt. Het doel voor Markant Internet? De optimalisatie van de lokale vindbaarheid voor Harry’s Farm

Harry's Farm aan het woord

“Bij Markant Internet denken ze heel concreet mee en is het resultaat helemaal zoals wij voor ogen hadden, wij zijn dik tevreden!”,
Anneke Postema – Marketing & Communicatie bij Harry’s Farm

Verleende diensten

In de case van Harry’s Farm zijn we hands on aan het werk gegaan. Een concreet vraagstuk, behoeft immers een concrete aanpak. Voor het verbeteren van de lokale zichtbaarheid en het versterken van de ‘brand’ in de zoekresultaten is gerealiseerd door een mix van zoekmachine marketing aspecten. Het resultaat? Betere vindbaarheid door het inzetten van SEO en SEA.

Snel schakelen op basis van SEA

Direct resultaat

Na lancering van de website is er meteen ingespeeld om zichtbaar te worden in de zoekresultaten. Aan de hand van zogeheten ‘paid search’ was dit binnen no-time te realiseren. Harry’s Farm was door deze zorgvuldig gerealiseerde tekst advertenties via Google Ads direct zichtbaar in Enter en een omliggende straal. Door de inzet van zoekmachine adverteren wist Harry’s Farm direct haar zoekers te bereiken.

Alles over adverteren in de zoekmachine
Off-site: SEO

Google Mijn Bedrijf

Lokale bedrijven weten een steeds belangrijkere rol te verkrijgen in de zoekresultaten van Google. Zo wordt er een fors deel van het scherm opgevuld met het zogeheten Google Mijn Bedrijf. De optimalisatie voor Harry’s Farm is voorzien van de meest concrete informatie. Het heeft ertoe geleid dat er een prominente zichtbaarheid in de lokale zoekresultaten is veroverd.

On-Site: Local SEO

SEO Optimalisatie

Een trend in zoekmachine optimalisatie is het bekende ‘local SEO’. De content op de website wordt hiermee zodanig geoptimaliseerd, dat er ingespeeld wordt op het lokale aspect. Voor Harry’s Farm zijn de titels geoptimaliseerd door het dorp Enter meermaals terug te laten komen. Google bepaalt de lokale resultaten op basis van drie factoren: relevantie, afstand en prominentie.

Aan de slag met lokale vindbaarheid
Lokaal beter online vindbaar worden?

Wij staan voor jullie klaar

Samen maken we jouw online ambities waar, zodat de lokale vindbaarheid gestimuleerd wordt. Kom in contact met onze specialisten.

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker