Linkbuilding Frankrijk

Is het voor jouw onderneming interessant om de Franse markt te betreden via het online kanaal? Leid potentiële Franse klanten naar jouw website met behulp van linkbuilding in Frankrijk!
linkbuilding frankrijk
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende analyse voor linkbuilding in Frankrijk?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • O.b.v jouw concurrentie en zoekterm.
Linkbuilding analyse aanvragen!

Linkbuilding is overal ter wereld belangrijk

Een goede vindbaarheid van je website in Google is afhankelijk van ontelbaar veel factoren, maar richt zicht in essentie op 3 onderdelen; content, techniek en linkbuilding. Stel je hebt de techniek van je website goed op orde en er wordt regelmatig gewerkt aan het uitwerken van goede content. Pas je geen linkbuilding toe, dan zal je nooit boven je concurrent(en) komen te staan. Ditzelfde geldt voor Frankrijk en overal ter wereld; linkbuilding is essentieel. Bij Markant Internet weten we dit als geen ander en daarom zetten wij ons als linkbuilding bureau ook internationaal in, zodat onze klanten hun internationale ambities kunnen waarmaken.

 

linkbuilding in frankrijk
franse links linkbuilding

Verhoog je autoriteit met een natuurlijke mix van linkbuilding

Bij linkbuilding, of het nou gaat om Frankrijk of een ander land, is het van belang dat er een mix wordt gemaakt van de verschillende elementen van linkbuilding. Denk aan zowel links als blogs, maar ook linkattributen als dofollow en nofollow. Op deze manier creëer je een natuurlijk linkprofiel en zorg je voor een duurzame basis voor lange termijn groei.

Linkbuilding zorgt ervoor dat de autoriteit van je website verhoogd wordt. Hoe meer autoriteit je opbouwt, des te meer Google je als autoriteit zal zien. Google beloont je hiervoor door je website beter te laten ranken binnen de zoekresultaten, een hogere positie dus. Een hogere positie betekent weer meer verkeer naar je website; meer potentiële klanten die klant kunnen worden. Echter zorgt niet elke vorm van linkbuilding ervoor dat je autoriteit verhoogd wordt.

Links & blogs op Franse domeinen

Om voor een continue groei van autoriteit te zorgen is het erg belangrijk dat er een combinatie gemaakt wordt tussen kwantiteit en kwaliteit. Voor linkbuilding in Frankrijk is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat het gros van de links van Franse domeinen (.fr-domeinen) komen. Hiermee geef je aan Google aan dat je een partij bent die betrouwbaar is.

Daarnaast is relevantie belangrijk; zo wil je bijvoorbeeld met een webshop in dierenproducten op websites komen die met dieren te maken hebben. Hierdoor maak je het voor Google nog duidelijker dat je een autoriteit bent binnen jouw vakgebied.

linkbuilding frankrijk markant internet

Markant Internet: jarenlange ervaring in hoogwaardige linkbuilding

Al ruim 10 jaar verzorgen wij hoogwaardige linkbuilding voor onze klanten; of het nou gaat om Duitsland, België of Frankrijk. Met ons ruime netwerk van betrouwbare, relevante en autoritaire partners zorgen we voor topposities in diverse branches. Ben je geïnteresseerd in linkbuilding Frankrijk en ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende linkbuilding analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • O.b.v jouw concurrentie en zoekterm.
Linkbuilding analyse aanvragen!