Content Marketing

Content is key! Met de juiste content versterk je online campagnes en geef je de doelgroep net dat extra zetje.
Rens Damhuis - Markant Internet

Interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Rens!

Inzicht in de behoeftes van jouw klant

Weten wie de klant is, dat speelt een belangrijke rol binnen zoekmachine marketing. Door content aan te laten sluiten op zoekgedrag trek je de doelgroep aan. Een technische SEO optimalisatie in combinatie met goede content marketing is de gouden tip naar een optimaal effect in de zoekresultaten en de website presentatie. Markant Internet beschikt over een gevarieerd team aan tekstschrijvers welke gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren van de Nederlandse markt. Hierdoor krijgt de klant altijd een kloppende tekst welke op het niveau is van de lezer van jouw website of webshop en vaktermen bevat van de desbetreffende branche.

Meerwaarde creëren met relevante content

Wij duiken in de doelgroep en creëren teksten die aansluiten bij haar behoeften en vragen, zodat ze op jouw website terecht komen tijdens hun online zoektocht. Creëer meerwaarde voor jouw website met content en neem de lezer mee in jouw website. Content is de gids die bezoekers door jouw website begeleid. Elke fase die een online bezoeker doorloopt, kent andere zoektermen. Wij maken contentstrategieën die aansluiten op elke fase die de klant doorloopt in het koopproces van jouw product of dienst. Dankzij deze aanpak is jouw website in elke fase zichtbaar in de zoekresultaten en benaderen online bezoekers jou, voordat jij ze kan benaderen.

Zij kozen voor onze nuchtere aanpak

Met vakkennis en enthousiasme werken we inmiddels al jaren voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een zorgvuldige werkwijze!

Rens Damhuis - Markant Internet

Interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Rens!