Content Marketing

Met behulp van content marketing wordt jouw content geoptimaliseerd voor zowel bezoekers als zoekmachines. Hierdoor wordt de online vindbaarheid vergroot en realiseer je meer bezoekers en conversies!
Content marketing inzetten
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende content analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van content.
Content analyse aanvragen!
waardevolle content

Aan de slag met contentmarketing

Weten wie de klant is, dat speelt een belangrijke rol binnen zoekmachine marketing. Door content aan te laten sluiten op het zoekgedrag van een potentiële klant trek je de interesse en vergroot je de kans op een conversie. Technische SEO optimalisatie in combinatie met goede content marketing is dé manier om jouw online vindbaarheid in zoekmachines als Google te vergroten. Niet alleen potentiële klanten, maar ook zoekmachines hechten namelijk veel waarde aan de juiste content. Als je aan de slag gaat met content marketing vergroot je daarmee de kans op een hoger aantal bezoekers en conversies. Wil jij aan de slag met content marketing, maar weet je niet hoe? Schakel dan de hulp in van de ervaren specialisten van Markant Internet!

Meerwaarde creëren met relevante en waardevolle content

Door waardevolle en relevante content te verschaffen op jouw website creëer je meerwaarde waarvan je kunt profiteren. Als potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in hetgeen wat jij aanbiedt op de website worden voorzien van de juiste informatie, dan profiteer jij hier uiteindelijk ook van. Vooral bezoekers die nog in de oriënterende fase zitten hechten bijzonder veel aandacht aan relevante en waardevolle content. Als jij content marketing op de juiste manier inzet zullen deze bezoekers na deze oriëntatie terugkeren naar de website en overgaan tot een conversie. Content marketing combineren met marketing automation is dé perfecte manier om de online klantreis te verbeteren!

Relevante content
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Meer weten over internet marketing content?

Laat je informeren door onze content specialisten over de verschillende mogelijkheden van onze content marketing dienst!

Neem contact op met Rens!

Advies over content marketing

Heb jij advies nodig over hoe jij content marketing tot een succes maakt? Markant Internet is dé partner op het gebied van zoekmachine marketing, waaronder content marketing. Wij verdiepen ons in jouw doelgroep en realiseren waardevolle content die aansluit bij de behoeften en vragen van de doelgroep.

In combinatie met zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website gevonden wordt op relevante termen. Als een bezoeker vervolgens wordt doorverwezen naar de website zal de bezoeker relevante content vinden en daarbij de antwoorden op hun vragen en behoeften krijgen. Content marketing in combinatie met zoekmachine optimalisatie is dus dé manier om jouw doelstellingen te realiseren!

Iedere fase die een bezoeker online doorloopt in het aankoopproces van een product of dienst kent andere zoektermen. Met oog hierop realiseren wij een op maat gemaakte content strategie die aansluit op elke fase van dit aankoopproces. Dankzij deze aanpak is jouw website in iedere fase zichtbaar in de organische zoekresultaten van zoekmachines als Google. Daarnaast zorgt deze aanpak ervoor dat potentiële klanten jou benaderen in plaats van dat jouw organisatie actief klanten moet werven.

Content schrijven

Markant Internet; dé partner voor jouw online content marketing

Als je op zoek bent naar de juiste strategie voor online content marketing, dan is Markant Internet de aangewezen partner om mee samen te werken. De specialisten van Markant Internet zetten zich graag in om de juiste content te realiseren voor jouw website. Markant Internet gaat graag de uitdaging aan om content te realiseren die aansluit bij de wensen van de zoekmachines en de doelgroep. Content creatie is één van de belangrijkste factoren voor een hoge organische positie in de zoekmachine. En onze specialisten gaan verder dan dit doel alleen. Wij creëren namelijk teksten die ervoor zorgen dat de potentiële klant de juiste informatie vindt en daardoor converteert op jouw website. Wil jij content marketing inzetten voor jouw onderneming? Neem contact op en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden!

Zij kozen voor onze nuchtere aanpak

Met vakkennis en enthousiasme werken we inmiddels al jaren voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een zorgvuldige werkwijze!

Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende content analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van content.
Content analyse aanvragen!