Zoekmachine Optimalisatie

Wil jij goed vindbaar worden in de organische zoekresultaten van Google? Het kan met de zoekmachine optimalisatie dienst van Markant Internet!
Zoekmachine optimaliseren
Rens Damhuis - Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!

Website optimalisatie op basis van drie componenten

De resultaten in een zoekmachine geven twee soorten resultaten weer, namelijk betaalde zoekresultaten die worden gegenereerd met behulp van zoekmachine adverteren en organische zoekresultaten die worden gegenereerd met behulp van zoekmachine optimalisatie. De website wordt geoptimaliseerd op basis van het zoekgedrag en de zoektermen waarop zoekmachinegebruikers, oftewel jouw potentiële klanten, online zoeken. Hierbij wordt gekeken naar welke termen goed aansluiten op jouw website.

SEO bestaat niet alleen uit zoektermen en teksten optimaliseren, maar dit is slechts een klein onderdeel van dit vakgebied genaamd content marketing. Er bestaat ook nog een technisch gebied van SEO, namelijk linkbuilding en techniek. Sponsor linkbuilding is een vorm van linkbuilding dat kansen biedt voor de organische vindbaarheid van jouw website. Bij een SEO strategie wordt er gekeken naar alle Markante mogelijkheden binnen deze drie componenten. Onze SEO specialisten creëren een op maat gemaakte strategie, die aansluit bij de visie van de ondernemer en de online zoekintentie van de potentiële klanten.

SEO

Onpage SEO en offpage SEO

Zoekmachine optimalisatie is onderverdeeld in twee verschillende categorieën, namelijk on page SEO en off page SEO. Met on page optimalisatie worden factoren binnen de website aangepast om betere posities in de zoekresultaten te realiseren. Dit richt zich op alles wat je op de website ziet en de kwaliteit hiervan. Op deze factoren heb je zelf veel invloed en kunnen relatief goed worden geoptimaliseerd. Van de drie componenten die zojuist benoemd zijn, vallen zowel techniek als content marketing onder onpage SEO. Technische factoren, zoals onder andere de laadsnelheid en het robot.txt bestand van de website, kunnen binnen de website worden aangepast. Daarnaast kan de content binnen de website worden aangepast om de vindbaarheid te vergroten door onder andere de titel, headers, zoektermen en meta-tag op een pagina te optimaliseren.

In tegenstelling tot on page optimalisatie, worden bij off page optimalisatie factoren buiten de website aangepakt. Hierbij wordt de bekendheid van een website gegenereerd via andere kanalen en deze factoren kan je slechts tot een bepaalde hoogte zelf beïnvloeden. Van de drie SEO componenten, valt het linkbuilding component onder offpage SEO. Hierbij worden links verkregen op relevante en waardevolle websites die verwijzen naar jouw eigen website, dit zijn de zogenaamde ‘backlinks’. Er komt veel kijken bij het optimaliseren van onpage en offpage factoren van een website met als doel betere online vindbaarheid tot stand te brengen, dit mag zeker niet onderschat worden.

Linkbuilding uitbesteden?
Rens Damhuis - Markant Internet

Meer weten over onze zoekmachine optimalisatie?

Laat je informeren door onze SEO specialisten over de verschillende mogelijkheden van onze zoekmachine optimalisatie dienst!

Neem contact op!
SEO optimaliseren

Hoe zorg je voor SEO?

Zoals is op te maken uit alle informatie, vergt zoekmachine optimalisatie de juiste kennis en is het een tijdrovend proces. Het optimaliseren eindigt eigenlijk nooit, want het kan immers altijd beter! Daar zijn wij ons van Markant Internet erg van bewust en daarom gaan onze SEO specialisten voor het hoogst haalbare resultaat. Het mooie is namelijk; jouw positie in de zoekresultaten heb je zelf in de hand! Het consequent bouwen aan de online vindbaarheid en een krachtig domein is een uitstekende manier om de nummer één positie in de zoekresultaten te bereiken. Dankzij de kracht van SEO is het mogelijk om potentiële klanten over de streep te trekken met een goede online vindbaarheid die bezoekers naar jouw website laat leiden. Zorg ervoor dat de klant jou benadert in plaats van dat jij de klant zelf moet benaderen. Markant Internet gaat graag samen met ondernemers op weg naar online succes!

Waar we goed in zijn
Expertises
Linkbuilding

Linkbuilding is dé manier om de online vindbaarheid van jouw website te vergroten! Het is één van de meest belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie.

Expertises
Content marketing

Content marketing is dé sleutel naar relevante bezoekers voor jouw website of webshop! Content creatie is één van de belangrijkste factoren voor een hoge organische positie in de zoekmachine.

Expertises
Conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie in te zetten krijgen website bezoekers een optimale gebruikerservaring en daardoor zullen zij sneller overgaan op een conversie!

Expertises
Technische SEO

Door jouw website te voorzien van goede technische SEO verkrijg je hogere posities in de organische resultaten van zoekmachines!

Expertises
SEO strategie

Door een SEO strategie in te zetten word je beter vindbaar in de organische resultaten van een zoekmachine en voorkom je dat je potentiële klanten en conversies misloopt.

Expertises
SEO campagne

Door een gedegen SEO campagne in te zetten wordt jouw organische vindbaar in de zoekresultaten vergroot en weten potentiële klanten jouw website te vinden!

Expertises
SEO advies

Met SEO advies dat perfect aansluit op jouw website wordt het hoogst haalbare organische resultaat gerealiseerd en wordt het aantal bezoekers/conversies verhoogd!

Expertises
SEO webshop

Door SEO in te zetten voor jouw webshop kunnen potentiële klanten jouw producten makkelijker kunnen vinden in de zoekresultaten van Google en wordt het aantal verkopen verhoogd!

Expertises
SEO bureau

Als SEO bureau zorgen wij ervoor dat jouw website sprongen maakt in de organische vindbaarheid van zoekmachines!

Expertises
SEO pakketten

Onze specialisten ontwikkelen een SEO pakket die perfect aansluit bij jouw website/doelen, waardoor jouw organische vindbaarheid wordt verbeterd!

Expertises
Zoekwoorden onderzoek

Met behulp van een zoekwoorden onderzoek krijg je inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep en kan je gericht optimaliseren!

Expertises
SEO teksten

Door goede SEO teksten te laten schrijven wordt jouw website geoptimaliseerd voor zowel bezoekers als zoekmachines!

SEO uitbesteden is een hele slimme zet

Zoekmachine optimalisatie is erg complex en bestaat uit diverse facetten, en nét op het moment dat je denk het vakgebied te begrijpen, ontwikkelt de zoekmachine zich met verschillende veranderingen voor SEO tot gevolg. De ontwikkelingen van een zoekmachine volgen zich in een snel tempo achter elkaar op en het is een kunde om op de hoogte te blijven en de campagne hier zo snel mogelijk op aan te passen. Zoekmachines als Google blijven hun algoritmes aanpassen en voeren regelmatig updates uit. Het is van belang dit goed bij te houden om zoekmachine optimalisatie op de juiste manier uit te kunnen voeren. In ons blogartikel gaan we dieper in op enkele belangrijke SEO trends van 2021.

Het is moeilijk om SEO op eigen kracht tot een succes te brengen als je niet over de juiste kennis beschikt en hier niet voldoende tijd in kunt steken. Nu je weet wat er allemaal bij zoekmachine optimalisatie komt kijken, zou je jezelf kunnen voorstellen hoeveel werk en tijd het kost om topposities in de zoekmachine te kunnen veroveren. Beschik je zelf over onvoldoende kennis over SEO en kan je het juiste advies gebruiken? En beschik je over onvoldoende tijd om SEO tot een succes te kunnen maken? Maar wil je tegelijkertijd graag beter gevonden worden in de resultaten van Google? Dan is SEO uitbesteden aan een SEO bureau een hele slimme zet voor jou als ondernemer met ambitie!

Ik wil mijn SEO uitbesteden!
Rens Damhuis - Markant Internet

Weten wat SEO voor jou kan betekenen?

Onze SEO specialisten vertellen je graag wat zoekmachine optimalisatie voor jouw website kan betekenen!

Neem contact op met onze SEO specialist!

Jouw eigen website vindbaar maken?

Zoekmachine optimalisatie omvat verschillende facetten om jouw website vindbaar te maken in zoekmachines. Belangrijk hierbij is om niet alleen online vindbaar te worden, maar dit ook vast te houden door goede posities in de zoekmachine te behouden. Daarom is zoekmachine optimalisatie een continu proces en verdient de nodige aandacht. Dat is nou nét waar Markant Internet goed in is! De passie van onze SEO specialisten is een zo hoog haalbare positie te behalen door de website te optimaliseren voor zowel de bezoeker als de zoekmachine. Door het implementeren van de juiste aanpassingen en technieken in de website is het mogelijk om te strijden om de toppositie. Onze specialisten zien nog geen finishlijn bij het behalen van de eerste positie, maar pas bij het behouden van deze positie.

Vindbaarheid website
Organische vindbaarheid

Verover die toppositie in de zoekmachine samen met Markant Internet!

Je bent een ondernemer met ambitie en ziet al helemaal voor je wat je kunt bereiken als je SEO op de juiste manier inzet voor jouw eigen website. Maar SEO op de juiste manier inzetten is nou juist hét probleem, want jij als ondernemer houdt je al bezig met allerlei verschillende zaken rondom jouw eigen onderneming. Hierdoor heb je wellicht niet de juiste hoeveelheid tijd en voldoende kennis om SEO zelf succesvol in te zetten. Dan is het een uitstekend idee om de hulp in te schakelen van een specialist op dit gebied. Markant Internet is dé specialist in zoekmachine marketing en helpt jou graag met de online vindbaarheid van jouw website. De SEO specialisten van Markant Internet dragen dezelfde ambitie om die gewilde toppositie in de zoekmachine te veroveren! Zij slaan de handen samen ineen om dit voor jouw website te realiseren en nemen je graag mee in dit hele proces. Neem contact met ons op als je wilt dat wij op onze Markante manier aan jouw organische vindbaarheid gaan werken!

Zij gingen je al voor met onze SEO dienst!

Met vakkennis en enthousiasme werken we inmiddels al jaren voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een zorgvuldige werkwijze!

Rens Damhuis - Markant Internet

Interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Rens!