SEO specialist

Wil jij jouw vindbaarheid in de organische resultaten van zoekmachines vergroten, met als doel het verhogen van het aantal organische bezoekers en conversies? Schakel dan de hulp in van de SEO specialisten van Markant Internet!
SEO specialist
Zoekmachine optimalisatie specialist
Rens Damhuis - Foto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!

De verschillende componenten van SEO

SEO is een verzamelbegrip voor een drietal componenten; linkbuilding, techniek en content. Met linkbuilding worden links verkregen op relevante websites die doorverwijzen naar jouw website. Als deze websites linken naar jouw website, heeft dit een positief effect op jouw positie in de organische zoekresultaten. Bij technische SEO draait het om alle technische factoren op jouw website die jouw online vindbaarheid beïnvloeden, zoals de laadsnelheid en mobielvriendelijkheid. Daarnaast is content die toegevoegde waarde biedt ontzettend belangrijk voor zowel de bezoeker als de zoekmachine. Bij content is het noodzaak om onder andere de titel, headers en tekst op jouw website aan te laten sluiten op de zoekintentie van potentiële klanten. Belangrijk om te weten is dat deze drie componenten weer bestaan uit allerlei andere facetten. Dit maakt SEO een zeer groot en divers onderdeel is van zoekmachine marketing.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie?
Componenten SEO
Ervaren specialisten

Waarom een SEO specialist inzetten?

Ben je op dit moment onvindbaar in de organische resultaten van zoekmachines? Wees je er dan van bewust dat je een groot aantal potentiële klanten misloopt. Dit is natuurlijk ontzettend zonde en kan worden opgelost door een SEO specialist in te zetten. Hoe hoger je namelijk in de resultaten van een zoekmachine wordt weergegeven, hoe meer potentiële bezoekers je naar jouw website leidt en dit verhoogt de kans op nieuwe contactaanvragen of aankopen. Een SEO specialist kijkt naar zoektermen die potentiële klanten in de zoekmachine gebruiken om jouw producten/diensten te vinden. Doordat een SEO specialist jouw website goed laat aansluiten op deze termen, wordt jouw vindbaarheid vergoot en weten potentiële klanten jouw website te vinden. In tegenstelling tot SEA, levert een toppositie dankzij SEO jouw gratis klikken en websitebezoekers op. Daarnaast kunnen deze topposities behouden worden op lange termijn indien SEO op de juiste manier wordt ingezet. Dat is waarom het belangrijk is om een SEO specialist in te zetten, hij neemt jouw SEO campagne uit handen, voorziet jou van het juiste SEO advies en zorgt ervoor dat jij organisch goed vindbaar bent en blijft!

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist is gespecialiseerd in Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Een SEO specialist optimaliseert de content op een website en de techniek achter een website om zo een hogere positie in de organische zoekresultaten te behalen. Daarnaast maakt een SEO specialist gebruik van linkbuilding. De SEO specialist focust zicht hierbij op zoekwoorden die interessant zijn voor jouw bedrijf. Deze zoekwoorden omschrijven bijvoorbeeld de service of producten die aangeboden worden op de website. Door de content te optimaliseren voor deze zoekwoorden kan er een hogere positie in de zoekmachine verbeterd worden voor dat specifieke zoekwoord. Om te achterhalen welke zoekwoorden interessant zijn voert een SEO specialist een zoekwoordenonderzoek uit. De meeste mensen klikken op een van de eerste resultaten binnen de zoekmachine. Wanneer jouw website op de eerste plek staat, dan zal het aantal websitebezoeken toenemen.

seo specialist
Wat is een SEO specialist

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist zet zich iedere dag in om jouw website beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten. Hier komt ontzettend veel bij kijken en de werkzaamheden van een specialist zijn dan ook zeer divers. Een SEO specialist kijkt niet alleen naar de relevante zoekwoorden waarop jouw website kan scoren, maar kijkt op dezelfde manier naar jouw website als dat een zoekmachine dat doet. Onze SEO specialisten voeren een zoekwoorden onderzoek uit waarbij relevante zoektermen in kaart gebracht worden die perfect aansluiten op de producten en/of diensten die jij aanbiedt op jouw website. Daarnaast ontwikkelen wij een SEO strategie op maat, die wij als basis gebruiken ter uitvoering van SEO. Ook kijken wij naar jouw huidige content en bekijken hoe content optimalisatie ingezet kan worden om meer bezoekers naar jouw website te leiden. De techniek op de website nemen wij ook goed onder de loep en brengen een aantal technische SEO kansen in kaart waarmee jouw organische vindbaarheid kan worden  vergroot. Tevens houden wij niet alleen jouw posities in de organische zoekresultaten in de gaten, maar sturen wij deze ook bij. Door onze transparante aanpak, delen wij uiteraard de behaalde posities met jou. Hierdoor ben je goed op de hoogte van de organische vindbaarheid van jouw website en kan jij je bezig houden met andere belangrijke zaken die komen kijken bij het ondernemerschap.

Consultant SEO
Rens Damhuis - Foto Markant Internet

Meer weten over onze SEO dienst?

Neem contact met ons op en laat je informeren door onze SEO specialisten over de verschillende mogelijkheden van onze zoekmachine optimalisatie dienst!

Bel onze SEO specialist Rens!
SEO voor MKB

Het inzetten van SEO voor MKB

SEO kan voor het midden- en kleinbedrijf zeer interessant zijn. Veel MKB-ers maken gebruik van een website of webshop om hun diensten of producten aan te bieden, maar besteden niet veel aandacht aan SEO. Hierdoor loop je als MKB-er veel bezoekers mis en daardoor tevens omzet. Door SEO voor MKB in te zetten wordt de organische vindbaarheid van de website/webshop vergroot en nemen de conversies toe waardoor de omzet stijgt. Wij denken graag samen met je mee over hoe SEO ingezet kan worden om de doelstellingen die jij als MKB-er voor ogen hebt te realiseren. Daarnaast ontwikkelen wij graag een zoekwoorden onderzoek op maat om inzichtelijk te maken welke zoekwoorden interessant zijn om resultaat te behalen op korte termijn. Natuurlijk kijken we daarnaast naar mooie kansen op lange termijn en werken wij hier graag samen naar toe. Onze SEO diensten staan bekend als transparant en doelgericht en stelt het MKB in de gelegenheid om te genieten van de resultaten die met SEO behaald kunnen worden.

Ervaren SEO specialist MKB inschakelen

Het inschakelen van een SEO specialist is voor het MKB erg zinvol. Wanneer je wilt dat jouw MKB website of webshop op relevante zoekwoorden gevonden wordt in zoekmachines, is het sterk aan te raden om een SEO specialist in te schakelen. Als ervaren SEO specialist MKB weet Markant Internet als geen ander hoe SEO ingezet kan worden om organische vindbaarheid te creëren voor jouw website/webshop. Daarnaast onderneemt een SEO specialist MKB dagelijks verschillende acties waardoor topposities behaald kunnen worden én vastgehouden worden. Zoekmachines voeren regelmatig updates uit en het is belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn om SEO op de juiste manier in te zetten. Een SEO specialist houdt deze verandering nauwlettend in de gaten en speelt hier zo snel mogelijk op in wat jou een groot concurrentievoordeel oplevert. Op het moment dat je een SEO specialist MKB van Markant Internet inschakelt, kies je voor aantoonbare stappen in de organische vindbaarheid, jarenlange ervaring en kennis, kwalitatieve SEO, en een heldere en transparante aanpak!

SEO specialist MKB

Zoekmachine optimalisatie expert inschakelen of zelf aan de slag?

Zelf zoekmachine optimalisatie uitvoeren lijkt vanuit kostenperspectief voor veel bedrijven interessanter. Wanneer er naar de lange termijn wordt gekeken, is een zoekmachine optimalisatie expert inschakelen echter een slimme zet. De zoekmachines worden continu geüpdatet. Dit betekent dat je als zoekmachine optimalisatie specialist snel met innovaties mee moet kunnen gaan. Een strategie die een aantal maanden geleden werkte, kan vandaag de dag niet meer succesvol zijn. Naast de snelle innovaties binnen het vakgebied kost het implementeren van een zoekmachine optimalisatie strategie veel tijd. Voor het opzetten van een succesvolle strategie is de juiste kennis benodigd. Wanneer je niet over de juiste kennis of voldoende tijd beschikt is het behalen van het maximale organische resultaat niet mogelijk.

Wanneer je de organische vindbaarheid van jouw website of webshop wilt verbeteren is het inschakelen van een zoekmachine optimalisatie expert een slimme zet. Onze zoekmachine optimalisatie experts kijken graag met je mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO specialist brengt vele voordelen met zich mee. Zo beschikt een SEO specialist over de benodigde kennis en ervaring om voor jouw bedrijf een succesvolle strategie te ontwikkelen en te implementeren. Geheel afgestemd op jouw doelstellingen. De specialist weer door zijn ervaring hoe topposities in de zoekmachine behaald kunnen worden. Een SEO specialist beschikt over handige tooling en weet hoe deze efficiënt ingezet kan worden om resultaten te optimaliseren. Een SEO specialist is continu bezig met het optimaliseren van de organische vindbaarheid van klanten. Zo is de specialist altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo kunnen kansen snel gespot en geïmplementeerd worden.

Een SEO specialist beschikt over de benodigde tools en kennis van zaken. Daarnaast bespaart zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan een SEO specialist enorm veel tijd. Deze tijd gebruik jij als ondernemer liever voor andere zaken binnen de bedrijfsvoering. Onze SEO specialisten kijken graag vrijblijvend met je mee.

ervaren SEO consultant
Rens Damhuis - Foto Markant Internet

Ervaren SEO professional inschakelen?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op met Rens!

De hulp van een SEO specialist inschakelen

Het uitvoeren van SEO vergt veel tijd en kennis en staat bekend als een voortdurend proces. Je dient hierbij goed op de hoogte te zijn van de verschillende onderdelen die jouw vindbaarheid in de organische zoekresultaten beïnvloeden. Daarnaast dien je aan veel verschillende knoppen te draaien om het gewenste organische resultaat te bereiken.

De afweging of je SEO op eigen kracht uit kunt voeren of je een specialist inschakelt hangt af van jouw eigen kennis en ervaring. Daarnaast hangt het ook af van de beschikbare tijd en energie die je hierin kunt steken. Als je ervoor kiest om SEO erbij naast te doen, levert je dat stressvolle situaties op en worden de gewenste resultaten niet behaald. Daarom wordt het sterk aangeraden om SEO uit te besteden aan een SEO specialist. Door SEO uit handen te geven aan een ervaren professional, ben je ervan verzekerd dat het hoogst haalbare resultaat gerealiseerd wordt. Daarnaast zorgt een SEO specialist ervoor dat je organisch vindbaar bent én blijft, waardoor je extra lang kunt genieten van jouw behaalde resultaten.

Als je ervoor kiest om SEO uit te besteden aan een SEO specialist dan kent dat verschillende voordelen:

 • Een SEO specialist beschikt over veel kennis en ervaring waardoor hij precies weet hoe topposities in de organische zoekresultaten gerealiseerd kunnen worden;
 • Een SEO specialist houdt de ontwikkelingen van het algoritme van zoekmachines scherp in de gaten, waardoor er snel kan worden ingespeeld op veranderingen en kansen;
 • Een SEO specialist verdiept zich volledig in SEO en daardoor kunnen zij manieren inzetten die onbekend zijn voor de niet-specialisten;
 • Een SEO specialist beschikt over SEO tools en weet precies hoe hij deze kan inzetten om SEO op een efficiënte en effectieve manier uit te voeren;
 • Een SEO specialist ontwikkelt een SEO strategie op maat voor jouw website om het gewenste doel te behalen;
 • Een SEO specialist werkt nauw samen in een team met andere SEO specialisten, waardoor kennis kan worden gebundeld en uitdagingen overwonnen kunnen worden;
 • Een SEO specialist heeft passie voor het vak en zet zich iedere dag met veel enthousiasme in om de vindbaarheid van jouw website te vergroten.

Markant Internet: zoekmachine optimalisatie specialist

Markant Internet is specialist in zoekmachine optimalisatie. Markant Internet werkt voor ondernemers met groeiambities. Als zoekmachine optimalisatie specialist helpen wij jou bij het behalen van een betere positie in de zoekmachine. Daarmee kunnen we het aantal organische bezoekers van jouw website of webshop laten stijgen. SEO uitbesteden aan een zoekmachine optimalisatie specialist zorgt voor een optimale inzet en de hoogst haalbare resultaten. Met onze heldere, nuchtere en resultaatgerichte aanpak, vergroten wij jouw vindbaarheid.

zoekmachine optimalisatie specialist
SEO specialist MKB

SEO specialist inhuren van Markant Internet

Als je vandaag bovenaan staat, betekent dat niet dat je bovenaan zult blijven staan. Over een week kan de situatie namelijk helemaal anders zijn doordat het algoritme van zoekmachines zich hebben aangepast en doordat concurrenten zich hebben ontwikkeld. Door de hulp in te schakelen van de SEO specialisten van Markant Internet is jouw SEO in de juiste handen. Met behulp van onze heldere, resultaatgerichte en nuchtere aanpak, vergroten wij jouw vindbaarheid in de organische resultaten van zoekmachines. Wij nemen graag al jouw SEO-gerelateerde werkzaamheden uit handen en zetten ons met passie en enthousiasme in om SEO optimaal in te zetten voor jouw website. Wij delen graag alle behaalde successen, maar ook als het iets minder gaat delen wij dit graag met jou, evenals onze verbeteringen die voor de juiste omkeer zullen zorgen. Wil jij professionele SEO specialisten inhuren om vindbaar te worden met jouw website? Neem dan vrijblijvend contact op en laat je informeren over onze SEO diensten!

Een zoekmachine optimalisatie specialist zorgt voor meer bezoekers.

Een zoekmachine optimalisatie specialist zorgt er voor dat je website hoger in de resultaten komt waardoor je meer bezoekers krijgt. Niet alleen wanneer je onvindbaar bent zorgt een specialist voor meer bezoekers. Ook wanneer je website al op de eerste pagina te vinden is kan het werk van een zoekmachine optimalisatie specialist veel invloed hebben. Vanzelfsprekend klikken de meeste mensen op de eerste website welke in de zoekresultaten verschijnt. Grofweg klikken half zo veel mensen op het tweede resultaat als dat er op het eerste resultaat geklikt wordt. Het derde resultaat krijgt ongeveer twee van de drie klikken in vergelijking met het de website er boven. Hierdoor zal je merken dat de exacte positie een merkbaar verschil maakt, ook wanneer je al op de eerste pagina vindbaar bent. Door het werk van een specialist zoekmachine optimalisatie wordt je website dus nóg beter vindbaar.

zoekmachine optimalisatie specialist
SEO specialist inhuren
Rens Damhuis - Foto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!