Core Web Vitals dashboard

Er zijn vele verschillende factoren die van invloed zijn op de ranking van jouw website. Google hecht tegenwoordig - meer dan ooit – veel waarde aan de algemene gebruikerservaring op jouw website. Hoelang duurt het voor content en afbeeldingen ingeladen worden? En hoe snel reageert de website op mijn klik naar een categorie- of productpagina? Ons Core Web Vitals dashboard maakt jouw website zijn sterke en zwakke punten inzichtelijk, zodat hier actief naar gehandeld kan worden.
core web vitals dashboard
dashboard core web vitals
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Benieuwd naar een Core Web Vitals dashboard op maat?

Onze specialisten vertellen je graag wat een Core Web Vitals dashboard voor jouw onderneming kan betekenen!

Neem contact op!

Waarom is het hebben van een Core Web Vitals dashboard zo belangrijk?

Zoals bekend zijn er vele onderdelen die bepalen of een SEO strategie succesvol is of niet. In mei 2021 kondigde Google aan dat ze de Core Web Vitals score daadwerkelijk mee gaan nemen in de beoordeling van een website. Het is dus enorm belangrijk dat je te allen tijde realtime inzichten hebt in de prestaties van jouw website of webshop in relatie tot de Core Web Vitals.

 

Ons Core Web Vitals dashboard geeft je deze inzichten. Hierdoor is het overzichtelijk welke stappen er precies ondernomen moeten worden om het totaalplaatje te verbeteren, om zo tot een betere algemene gebruikerservaring te komen.

core web vitals dashboard gebruiken

Direct op de hoogte van verschuivingen in de Core Web Vitals

Een ander bijkomend voordeel van het hebben van een Core Web Vitals dashboard is dat je onmiddellijk op de hoogte bent als er verschuivingen plaatsvinden in je score. Stel er wordt een aanpassing gedaan aan de website, zoals het toevoegen van een slider met afbeeldingen aan de homepage. Dit kan een grote (negatieve) impact hebben op de Core Web Vitals-score van de website.

Met behulp van ons Core Web Vitals dashboard is alle data omtrent de LCP, FID en CLS direct inzichtelijk, waardoor er direct geschakeld kan worden met ontwikkelaars om de issues te verhelpen. Hierdoor voorkom je dat er problemen ontstaan binnen je website; essentieel wanneer deze uitvoerig gebruikt wordt voor het generen van leads en/of sales.

core web vitals inzien

Kies voor Markant Internet, maak vrijblijvend kennis met onze specialisten

Of je nou slechts SEO advies wilt over bepaalde zaken, een volledige SEO migratie wil bewerkstelligen of enkel op zoek bent naar een Core Web Vitals dashboard; bij Markant Internet zijn we dé partner voor ondernemers met ambitie. Neem contact op met één van onze specialisten voor een vrijblijvend gesprek, we staan voor je klaar.

  • Maatwerk op basis van jouw wensen en doelen
  • Een bureau met meer dan 10 jaar aan zoekmachine optimalisatie-ervaring
  • Een volwaardig team dat samen met jou aan je doelen werkt
  • Een samenwerkingspartner voor de lange termijn
  • Persoonlijk contact: jouw vaste specialist is slechts één mail of telefoontje verwijderd
  • Focus op jouw resultaat met gestructureerde werkwijze
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Core Web Vitals dashboard interessant voor jouw onderneming?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van een gedegen Core Web Vitals dashboard voor jouw onderneming!

Neem contact op!