SEO strategie

Iedere ondernemer met ambitie heeft een gedegen SEO strategie nodig om beter vindbaar te worden in de organische resultaten van een zoekmachine. Voorkom dat je potentiële klanten en conversies misloopt en laat een SEO strategie op maat ontwikkelen door de specialisten van Markant Internet!
Direct navigeren naar:
SEO strategie
SEO plan
Sanne-Nijland-Foto-Markant-Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!

Wat kan SEO voor mij betekenen?

Door zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, in te zetten kan de organische vindbaarheid in zoekmachines worden vergroot. De organische resultaten zijn de gratis resultaten die onder de betaalde resultaten, oftewel advertenties, worden getoond. Het behalen van hoge organische posities met SEO staat bekend als een tijdrovend en arbeidsintensief proces wat zeker niet gemakkelijk is. Is er een toppositie gerealiseerd? Dan ben je verzekerd van gratis bezoekers en als je de SEO werkzaamheden voor jouw website netjes bijhoudt, blijf je deze toppositie behouden. SEO leidt uiteindelijk tot meer relevante bezoekers op jouw website die koopgericht zijn en zeer waarschijnlijk over zullen gaan tot een conversie. Dit levert jou uiteindelijk meet omzet op, en dit geheel gratis!

Wat kan SEO betekenen
Voordelen SEO

Wat zijn de voordelen van SEO?

SEO kent veel verschillende voordelen en het is goed om hier even bij stil te staan, want hierdoor weet je precies waarom SEO interessant is voor jouw onderneming en het maakt duidelijk waarom een goede SEO strategie absoluut onmisbaar is!

  • SEO is op zichzelf kosteloos. In tegenstelling tot SEA komen er bij SEO geen kosten kijken bij een klik naar jouw website. Wel vereist SEO de juiste kennis en ervaring en zal er een investering nodig zijn om een de juiste specialist in te schakelen die SEO optimaal inzet voor jouw website/webshop.
  • SEO leidt tot meer klanten en conversies. SEO levert meer relevante bezoekers voor jouw website op, waardoor de kans op conversies toeneemt en daarbij ook de kans op omzetverhoging toeneemt.
  • SEO zorgt voor organische vindbaarheid in zoekmachines. Door deze vindbaarheid verandert de klantenstroom. Je hoeft niet meer zelf actief naar nieuwe klanten te zoeken, want door de goede online vindbaarheid weten klanten jou te vinden.
  • Door SEO ben je in staat beter te concurreren. Bijna alle bedrijven zijn tegenwoordig online actief, waaronder jouw concurrenten. Door SEO goed in te zetten verkrijg je betere posities dan jouw concurrenten en zullen potentiële klanten jouw website/webshop eerder bezoeken en hierbij overgaan tot een conversie.
seo plan van aanpak
Sanne-Nijland-Foto-Markant-Internet

Interesse in een SEO plan op maat?

We gaan graag in gesprek om te bespreken wat een SEO plan voor jouw website kan betekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met Sanne!

Het juiste SEO plan van aanpak op maat

Door een SEO plan van aanpak te ontwikkelen wordt inzichtelijk welke verbeterpunten met de grootste impact op de organische vindbaarheid als eerste opgepakt kunnen worden. Het doel van dit plan van aanpak is om de website te laten scoren op de juiste zoekwoorden in de organische resultaten van zoekmachines. Dit zijn de zoektermen die potentiële bezoekers gebruiken om naar jouw producten/diensten te zoeken en uitstekend aansluiten op jouw producten-/dienstenpagina op de website. Het mooie aan SEO is dat er geen extra kosten komen kijken op het moment dat hoge posities behaald zijn in de zoekresultaten, dit in tegenstelling tot SEA. Met een sterk SEO plan van aanpak leidt je dagelijks meer relevante bezoekers naar de website zonder dat hier extra kosten bij komen kijken.

Een goede strategie is uniek en sluit perfect aan op de doelstellingen die jij als ondernemer met ambitie voor ogen hebt. Daarnaast dient een SEO plan op maat gemaakt te worden voor jouw website. Geen website is immers hetzelfde en er doen zich bij iedere website weer andere grote kansen voor waarop ingespeeld kan worden. Door specialisten in te schakelen die beschikken over de juiste kennis en ervaring weet je zeker dat je het juiste SEO plan op maat ontvangt die perfect aansluit bij jou en jouw website/webshop. Deze specialisten verdiepen zich in jouw website en bespreken samen met jou welke doelen en zaken voor jou het belangrijkst zijn. Daarnaast verdiepen zij zich in jouw doelgroep en bekijken welke zoektermen zij gebruiken wanneer ze zoeken naar jouw producten en/of diensten, wat als input dient voor de SEO teksten.

Ik wil meer weten over een SEO strategie!
Waarom uitbesteden

SEO strategie uitbesteden

Een gedegen strategie op maat ontwikkelen vergt tijd en de juiste kennis. Niet iedereen is in staat om een goed SEO fundament neer te zetten waarna alle SEO gerelateerde werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. SEO staat bekend als een arbeidsintensieve taak en het wordt vereist om continu aan verschillende knoppen te draaien om het beste resultaat te kunnen verkrijgen. Ook is SEO zeer kennis intensief en je dient de hulp in te schakelen van een ervaren SEO specialist als je echt wilt scoren met SEO. Als je het zelf zou oppakken kost dat je veel tijd en energie die je ook in een andere richting zou kunnen investeren en wat jou wellicht meer oplevert. Tevens is het kenmerkend voor SEO dat het een lange termijn investering is, maar als je eenmaal topposities hebt behaald wordt dit terugverdiend in het aantal gratis bezoekers die je naar jouw website leidt. Door dit hoge aantal bezoekers neemt de kans op aankopen en/of contactaanvragen aanzienlijk toe.

SEO strategie door Markant Internet

Markant Internet is een gespecialiseerd bureau met een nuchtere aanpak en weet als geen ander hoe een gedegen SEO strategie uitgedacht, opgesteld en uitgevoerd kan worden. Er is geen sprake van een kant-en-klare SEO strategie, maar een unieke en heldere SEO strategie met oog op de toekomst. Dit vormt een uitstekende basis voor het SEO traject, waarnaar deze strategie vertaald wordt in SEO werkzaamheden. SEO is een overkoepelende term van een aantal verschillende componenten die ieder erg belangrijk zijn om het allerbeste uit SEO te kunnen halen. Als je niet over de juiste kennis en ervaring beschikt is het moeilijk om deze componenten allen succesvol in te zetten. De specialisten van Markant Internet zetten zich dagelijks in om het allerbeste resultaat tot stand te brengen met behulp van SEO. Waar andere specialisten stoppen, gaan onze SEO specialisten door totdat de topposities in de organische resultaten veroverd zijn! Wil jij dat onze specialisten met hun Markante manier een unieke SEO strategie ontwikkelen voor jouw website/webshop? Neem dan contact op en laat je informeren over de mogelijkheden!

SEO strategy
SEO strategie
Sanne-Nijland-Foto-Markant-Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!