Achtergrondafbeelding

Markant Academy

Inspireer jouw medewerkers met een training op maat

“De SEA-trainingen van Markant zijn goed en overzichtelijk opgebouwd, waardoor je stap voor stap de theorie in de praktijk leert brengen. Daarnaast wordt er actief meegedacht in het optimaliseren van de campagnes en is er altijd ruimte voor vragen. Ook na de training!”,
Elise Oorthuis – Online Marketeer bij Sigmax Field Service Solutions

Ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing gaan tegenwoordig in een rap tempo. Als bureau zijnde, zorgen we dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ins and outs. We begrijpen echter dat uitbesteden van zoekmachine marketing niet voor ieder bedrijf de meest passende oplossing is. Wanneer je liever extra grip op de zaak houdt, dan is het (bij)scholen van jouw werknemers de oplossing!

Onze vakgebieden

Kennis delen, dat is het devies. Dagelijks werken onze specialisten voor en met klanten aan de mooiste cases. Op deze manier doen we dagelijks ervaring op in de praktijk, waarbij ook wij weer wat leren. Deze know how’s delen we graag met jou, zodat jij het in kan zetten voor jouw eigen cases! Zoekmachine marketing: van a tot z.

Standaard is niet goed genoeg

Kwalitatieve opleiding tot specialist

Ieder bedrijf heeft zijn eigen vraagstukken omtrent de mogelijkheden van zoekmachine marketing. Door trainingen aan te bieden die aansluiten op relevante kwesties, actuele veranderingen in de markt en reële kansen, kunnen jij en jouw mensen zelf belangrijke stappen zetten om online het verschil te maken. Groeien doe je immers sneller als iedereen weet waar je naartoe werkt en hoe dit gerealiseerd kan worden!

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Get in touch

Hands-on aan de slag met zoekmachine marketing? Aan de hand van de praktijk (en natuurlijke een beetje theorie) gaan we de kennis waar mogelijk gelijk toepassen op jouw case!

Informatie ontvangen
Start met (bij)scholen

Sparren over de mogelijkheden

Wil jij het kennisniveau van jouzelf of jouw werknemers laten groeien? De Markant Academy biedt een gestructureerde reeks trainingen om te scholen op het gebied van zoekmachine marketing. Uiteraard tekenen wij ook buiten de lijntjes, waardoor een passende maatwerk training tot de mogelijkheden behoort.

Klinkt bovenstaande jou aantrekkelijk in de oren? Dan is de Markant Academy echt iets voor jou!

Foto medewerker
Niek Olijslager Founder
Foto medewerker
Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker