Off page SEO

Door off page SEO voor jouw website optimaal in te zetten wordt de autoriteit van het domein vergroot en dit zorgt voor een betere online vindbaarheid!
Off page SEO
Sanne Nijland - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!

Een goede combinatie is essentieel

Off page SEO is net zo belangrijk als on page SEO en een goede combinatie is cruciaal voor een goede zoekmachine optimalisatie. Op het moment dat je alleen gebruik maakt van on page SEO, worden er niet dezelfde top resultaten bereikt dan wanneer je ook gebruik maakt van off page SEO. Dit komt doordat on page en off page optimalisatie elkaar goed aanvullen. Zo zijn er on page bijvoorbeeld nieuwe pagina’s gecreëerd die voorzien zijn van goede content en worden er links verkregen die verwijzen naar deze pagina met behulp van linkbuilding, wat onder off page optimalisatie valt. Een combinatie tussen beiden zal dan ook het beste resultaat opleveren en een SEO specialist weet precies hoe deze twee categorieën optimaal gecombineerd kunnen worden voor jouw website.

Off page en on page
Off page SEO tips

Bruikbare off page SEO tips

Linkbuilding is een bekende SEO techniek dat onder off page SEO valt. Indien deze techniek goed ingezet wordt, is het een zeer effectieve manier om de organische vindbaarheid te verbeteren. Bij linkbuilding draait het allemaal om het vergroten van de autoriteit van het domein van jouw website door het verkrijgen van relevante en waardevolle links. Tegenwoordig is linkbuilding een vak apart en dien je met veel zaken rekening te houden om daadwerkelijk resultaat te kunnen boeken. De website waarop een link geplaatst wordt moet namelijk relevant zijn en een hoge waarde hebben. Als dit niet het geval is, zal je weinig resultaat zien. Om mooie resultaten te kunnen behalen dient degene die linkbuilding uitvoert te beschikken over voldoende kennis en een groot/divers netwerk. Indien diegene hier niet over beschikt en linkbuilding op een verkeerde manier uitvoert, kan dit grote negatieve gevolgen hebben voor jouw online vindbaarheid.

Uitbesteden aan Markant Internet!

De specialisten van Markant Internet beschikken over diepgaande kennis van zowel on page SEO als off page SEO en weten precies hoe deze in combinatie succesvol ingezet kunnen worden. Daarnaast ontwikkelen zij een persoonlijke aanpak op basis van jouw website en doelen om ervoor te zorgen zo snel mogelijk zichtbaar resultaat te boeken. Wij beschikken over een groot en divers netwerk om met behulp van off page optimalisatie organische vindbaarheid te creëren voor jouw website. Iedere dag zetten wij ons in met onze ervaring en specialisatie op het gebied van zoekmachine optimalisatie om topposities te behalen én te behouden. Wil jij weten hoe Markant Internet jouw website off page optimaliseert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag samen met jou wat we voor je kunnen betekenen!

Waarom uitbesteden
Sanne Nijland - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!