Internationale linkbuilding

Met jouw website of webshop scoren op relevante termen binnen zoekmachines in het buitenland? Het kan met internationale linkbuilding! Schakel de hulp in van de specialisten van Markant Internet en betreedt online de internationale markt.
Internationale linkbuilding
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende internationale linkbuilding analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • O.b.v jouw concurrentie en zoekterm.
Linkbuilding analyse aanvragen!

Linkbuilding inzetten in het buitenland

Om de zichtbaarheid van jouw onderneming te vergroten op de Europese markt, is linkbuilding uitbesteden sterk aan te raden. Het inzetten van internationale linkbuilding, in het Engels ook wel international linkbuilding genoemd, zorgt ervoor dat jij online in staat bent om de Europese markt te betreden en te bedienen. Topposities in de zoekmachines in Nederland betekent niet dat er ook succesvolle posities zijn in zoekmachines in het buitenland. Dit komt doordat zoekmachines vereisen dat er backlinks worden gerealiseerd vanuit domeinen die in hetzelfde land actief zijn. Op het moment dat je beter vindbaar wil worden in Duitsland, dan dien je dus backlinks te realiseren vanuit Duitse websites. Het doel van internationale linkbuilding is om inkomende links te realiseren die afkomstig zijn van internationale domeinen met een hoge autoriteit.

Linkbuilding buitenland
Voordelen internationale linkbuilding

Wat kan linkbuilding internationaal opleveren?

Indien je de internationale markt wil betreden en bedienen is het ontzettend interessant om linkbuilding internationaal in te zetten voor jouw website/webshop, maar wat levert het concreet op? Onderstaand worden een aantal voordelen van internationale linkbuilding opgesomd:

 • Het zorgt ervoor dat je internationaal vindbaar bent en daarmee jouw naamsbekendheid bij het internationale publiek vergroot;
 • Het totale bereik van de website/webshop wordt vergroot;
 • Het levert je hoge posities op binnen de zoekmachines in het buitenland;
 • Het levert meer organische bezoekers op via de internationale zoekmachines, oftewel je leidt meer gratis bezoekers naar de website/webshop;
 • Het levert je meer relevante internationale bezoekers op en daardoor neemt de kans op conversies toe.
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Internationale linkbuilding uitbesteden?

We gaan graag in gesprek om te bespreken welke internationale linkbuilding technieken interessant zijn voor jouw website! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met Rens!
Waarom uitbesteden

Waarom kiezen voor uitbesteden?

Het inzetten van linkbuilding vereist veel kennis en ervaring, maar linkbuilding in het buitenland vereist misschien nog wel meer expertise. Het kan namelijk een hele uitdaging zijn om links vanuit buitenlandse domeinen te realiseren vanwege de taalbarrière die zich voordoet of doordat het juiste netwerk ontbreekt. Ervaren linkbuilding specialisten beschikken over een groot en divers netwerk van buitenlandse websites die voorzien zijn van een hoge autoriteit. Daardoor zijn zij als geen ander in staat om op korte termijn internationale links te verkrijgen die voorzien zijn van een hoge kwaliteit. Door linkbuilding in het buitenland uit te besteden aan ervaren specialisten ben je ervan verzekerd dat jouw organische vindbaarheid in het buitenland wordt vergroot. Daarnaast verzorgen de linkbuilding specialisten een natuurlijk en kwalitatief goed linkprofiel waarmee geconcurreerd kan worden met internationale concurrenten.

Deze vorm van linkbuilding uitbesteden aan Markant Internet!

De specialisten van Markant Internet hebben veel ervaring met het inzetten van internationale linkbuilding voor bedrijven die online de internationale markt willen betreden. Wij ontwikkelen een gedegen SEO strategie op maat en houden vanzelfsprekend rekeningen met de taal en cultuur van het betreffende land. Daarnaast worden ook de SEO trends en de trends op het gebied van linkbuilding van het land nauwlettend in de gaten gehouden om de beste resultaten te kunnen behalen. Met onze op maat gemaakte strategie zorgen wij ervoor dat jouw rankings op een duurzame manier stijgen waardoor er meer organische bezoekers naar jouw website worden geleid. Markant Internet biedt linkbuilding in volgende landen aan:

Wil jij deze vorm van linkbuilding inzetten voor jouw website/webshop? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden.

International linkbuilding
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende linkbuilding analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • O.b.v jouw concurrentie en zoekterm.
Linkbuilding analyse aanvragen!