Google Ads uitbesteden?

Wil jij meer resultaat halen uit jouw Ads campagnes? Door Google Ads - voorheen bekend als Google AdWords - uit te besteden aan Markant Internet worden jouw campagnes tot een succes gemaakt!
Google Ads uitbesteden
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende SEA analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!

Waarom Google Ads uitbesteden?

Google Ads is een gratis software van Google die jouw business een boost kan geven. Met Google Ads genereer je direct resultaat. Anders dan bij zoekmachine optimalisatie kun je op korte termijn goede posities behalen, waarmee jouw ROI kan worden vergroot. Maar een goede ROI kan enkel worden behaald als jouw Google Ads campagnes goed opgezet zijn. Daarnaast vergt dit proces onderhoud, waarbij er gekeken wordt naar belangrijke KPI’s voor jouw onderneming. Het beheer van de campagnes kan een tijdrovend proces zijn en het is daarom van belang dat dit adequaat wordt verricht. Het zou jammer zijn als een dergelijke investering zich niet terugbetaald. Door Google Ads uit te besteden aan specialisten die over de juiste kennis en veel ervaring beschikken, is het mogelijk om het hoogst haalbare uit jouw Google Ads campagne te halen.

Meer weten over zoekmachine adverteren?
Rendabele campagnes
Waarom Google Ads uitbesteden

Google Ads campagnes uitbesteden of zelf beheren?

Vanuit kostenperspectief lijkt het op het eerste gezicht aantrekkelijk om zelf de campagnes te beheren. Echter, op de lange termijn kunnen wij uit ervaring opmaken dat dit geen verstandige keuze is en niet gewenste resultaat oplevert. Iedere campagne vergt de juiste onderhoud en doorontwikkelingen. Daarnaast komt het in dit vak vaak voor dat de strategie van een jaar geleden verouderd is, waardoor je niet het maximale uit jouw campagnes haalt. Schakel daarom gerust een specialist in voor Google Ads uitbesteden. Deze specialist neemt jouw campagnes onder de loep en voorziet jouw van een passend advies. Neem contact op met ons voor meer informatie, wij kijken graag met jou mee!

Groeien met je bedrijf dankzij Google Ads uitbesteden

Doormiddel van Google Ads is het mogelijk om je bedrijf te laten groeien. Markant Internet heeft verschillende Google Ads specialisten in huis, waarmee je een passende strategie voor jouw bedrijf kan opstellen. Door Google Ads uit te besteden aan Markant Internet bespaar je niet alleen tijd, maar worden je campagnes ook opgesteld en geoptimaliseerd door echte specialisten. Doorlopend worden de campagnes geoptimaliseerd op een aantal punten:

 • CPC (kosten per klik) zo rendabel mogelijk houden. Hoeveel kost het als een bezoeker op je advertentie klikt? Des te lager de CPC, hoe rendabeler je advertenties zijn. Daarnaast bereik je met het dagbudget meer mensen als de CPC laag is. Google baseert de CPC op een aantal zaken. Denk aan de concurrente, advertentiepositie en kwaliteitsscore.
 • Het budget van de campagnes optimaliseren. Voor elke campagne die binnen Google Ads wordt opgezet, moet er een budget worden ingesteld. Dit budget kan zo hoog zijn als jezelf wilt. Het belangrijkste is dat de campagne rendabel is. Door meer budget aan een goed presterende campagne te besteden, wordt de algemene ROI binnen een account beter.
 • De kwaliteit van de advertenties. Binnen een campagne worden er meerdere advertenties opgesteld, na een bepaalde periode zal het duidelijk worden welke advertenties rendabel zijn en welke minder. De minder presterende advertenties worden vervolgens onderbroken, voor deze onderbroken advertenties worden er nieuwe advertentie opgesteld.

Het is dus goed mogelijk om je bedrijf te laten groeien doormiddel van Google Ads. Het is dan belangrijk dat de er doorlopend wordt geoptimaliseerd. De punten hierboven zijn een aantal punten waarop er wordt geoptimaliseerd, maar nog lang niet alle punten. Benieuwd op welke punten de Google Ads specialisten van Markant Internet jouw campagnes kunnen optimaliseren? Neem dan contact met ons op!

Voordelen van Ads uitbesteden

De Google Ads specialisten van Markant Internet werken dagelijks met het advertentieplatform, waardoor wij alle ins en outs van Google Ads weten. Daarnaast hebben wij goede contacten binnen Google waardoor wij de juiste kennis en service kunnen bieden.

Google Ads blijft een gratis platform en iedereen met een Gmailadres kan een account aanmaken. Toch adviseren wij om een SEA bureau in te schakelen die beschikt over de juiste expertise, haar klanten altijd centraal stelt en het maximale uit het budget haalt.

Google Ads uitbesteden aan een ervaren SEA specialisten kent dan ook vele voordelen:

 • De specialisten zijn voorzien van brede kennis en vaardigheden; de juiste kennis en kunde is erg belangrijk om de doelstellingen te behalen
 • De mogelijkheid om snel te schakelen; met verschillende specialisten binnen ons team, kunnen wij altijd snel schakelen met onze klanten
 • De specialisten hebben veel ervaring met diverse branches; de specialisten hebben ervaring met klanten in diverse branches met ieder een specifiek vraagstuk
 • De specialisten zijn resultaatgericht; het maximaliseren van de ROI is waar wij naar streven
 • Snelle communicatie; snel en correct communiceren is van essentieel belang

Is Google Ads uitbesteden winstgevend?

De Google Ads specialisten van Markant Internet streven naar een zo’n hoog mogelijke ROI. Doordat de specialisten dagelijks bezig zijn binnen Google Ads, weten zij goed wat er nog is om het maximale uit de campagnes te halen. Om de campagnes zo winstgevend mogelijk te maken, wordt er doorlopend geoptimaliseerd. Doormiddel van snelle communicatie kunnen er aanpassingen of toevoegingen in het account worden doorgevoerd. Al onze klanten hebben direct contact met de Google Ads specialisten, waardoor deze snelle communicatie mogelijk is.

Google Ads kan erg winstgevend zijn, als de campagnes correct zijn opgezet en er doorlopend wordt geoptimaliseerd. De specialisten van Markant Internet zijn dagelijks bezig met het opzetten en het optimaliseren van verschillende campagnes. Hierdoor is er genoeg ervaring in huis om het resultaat te maximaliseren en winstgevend te zijn. Het werk van de Google Ads specialisten brengt kosten met zich mee, maar de campagnes zullen een hogere ROI hebben. Dit zal de gemaakte kosten meer dan compenseren. Benieuwd wat een Google Ads specialist voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ads uitbesteden winstgevend
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Meer weten over deze Google Ads service?

Neem contact met ons op en laat je informeren door onze Google Ads specialisten over de verschillende mogelijkheden van Google Ads uitbesteden!

Neem contact op met onze Google Ads specialist!
AdWords campagne

Google Ads uitbesteden kosten

De kosten van Google Ads uitbesteden is voor elke onderneming verschillend. De campagne bevat verschillende advertenties die worden getoond aan jouw gewenste doelgroep. Als een persoon klikt op deze advertentie betaal je een bedrag aan Google. Binnen Google Ads kan er per campagne een dag budget worden ingesteld, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel geld je wilt uitgeven aan Google Ads. Daarnaast betaal je de Google Ads specialisten voor het opzetten, analyseren en optimaliseren van de campagnes. De hoogte van dit bedrag is ook per onderneming verschillend. Hoe uitgebreider het Google Ads account, hoe hoger het bedrag is. De zoekmachine specialisten van Markant Internet zijn elke dag bezig met het beheren van Google Ads campagnes, waardoor het rendement hoger zal zijn dan wanneer je zelf aan de slag gaat met Google Ads. Neem gerust contact met ons op en bespreek samen met een specialist de verschillende mogelijkheden binnen Google Ads uitbesteden.

Google Ads uitbesteden aan een Google Premium Partner

Markant Internet is een Google Premium Partner, hiermee tonen wij aan dat de zoekmachine specialisten van Markant Internet beschikken over de juiste expertise. Er werken dus enkel Google gecertificeerde Ads specialisten aan jouw campagnes. Het team is elke dag bezig met het analyseren en het optimaliseren van Google Ads campagnes voor bedrijven uit verschillende branches, hierdoor is er veel kennis in huis van veel branches. Door Google Ads uit te besteden aan Markant Internet, weet je zeker dat er specialisten met brede kennis van zaken je campagnes beheren. Binnen Markant Internet staat de klant centraal en wordt er altijd goed geluisterd naar jouw wensen. Het doel van de Google Ads campagnes wordt samen met jou bepaalt. Om vervolgens dit doel te behalen wordt er een passende strategie opgesteld.

Google Ads uitbesteden specialist

Bestaande en nieuwe Google Ads campagnes uitbesteden

De specialisten van Markant Internet kunnen bestaande Google Ads campagnes optimaliseren en/of uitbreiden of ze kunnen compleet nieuw Google Ads campagnes bouwen. Overleg met een van de Google Ads specialisten wat de beste strategie is voor jouw bedrijf. Binnen Google Ads is het mogelijk om te adverteren op meerdere manieren. Zo kan je een Search campagne opstellen, maar ook een Shopping en Displaycampagne. Er is erg veel mogelijk binnen Google Ads, bekijk samen met een specialist wat het beste is.

Het komt vaak voor dat er Google Ads campagnes gedraaid worden, maar dat deze nog niet rendabel genoeg zijn. Door een Google Ads specialist van Markant Internet in te schakelen is het mogelijk om van een niet winstgevende campagne een winstgevende campagne te maken. De specialisten zijn namelijk dagelijks bezig met het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes voor klanten uit verschillende sectoren. Daarnaast is Markant Internet een Google Premium Partner, dit houdt in dat er enkel Google gecertificeerde Ads specialisten aan de campagnes werken.

Heb je al een Google Ads account, maar wil je dat er met een frisse blik naar deze campagnes gekeken wordt? Geen probleem, vraag een vrijblijvende SEA analyse aan en verkrijg een rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie.

Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Ads uitbesteden bij een ervaren bureau?

Neem contact met ons op en laat je informeren door onze Google Ads specialisten over de verschillende mogelijkheden van Google Ads uitbesteden!

Maak kennis met Olaf!

De verschillende disciplines van Markant Internet

Markant Internet is gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Dat houdt in dat wij alle facetten van zoekmachine marketing beheersen dat uit SEA en SEO bestaat.

Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website of webshop belangrijke posities inneemt in de zoekmachines. Nóg belangrijker: door Google Ads uit te besteden aan onze specialisten zorgen zij  ervoor dat jouw Google advertenties worden getoond aan de juiste zoekopdrachten, waardoor het relevante bezoekers en potentiële klanten oplevert.

Markant internet is Google Premium Partner waarmee wij aantonen dat wij over alle Google Ads vaardigheden en expertise beschikken. Ons jong en gedreven team van specialisten creëren dagelijks meerwaarde voor onze klanten om de beste resultaten te behalen met Google Ads campagnes.

Om maximaal rendement te halen uit jouw campagnes kijken we verder dan enkel Google Ads. We analyseren tevens de website/webshop en passen conversieoptimalisatie toe. Met conversieoptimalisatie (CRO) kunnen we een site of specifieke landingspagina inrichten, waardoor de bezoeker beter door de pagina zal navigeren om vervolgend over te gaan tot een conversie. Deze toepassing hoeft niet al te complex te zijn. Soms is andere call-to-action (CTA) knop en een SEO-geoptimaliseerde tekst al voldoende. Bij complexere cases zullen wij dieper op het proces ingaan, waarmee we de totale klantervaring en beleving verbeteren.

Bij Markant Internet gaan we uit van de behoefte van onze klanten waarmee we in samenspraak met hen tot een passende strategie uitkomen. Daarnaast spotten we kansen die nog onbenut zijn om de ROI te maximaliseren.

Onze aanpak

Google Ads uitbesteden aan ervaren specialisten

Google Ads uitbesteden aan ervaren specialisten is absoluut aan te raden. Zoekmachine adverteren is een vak apart en vergt de juiste specialisatie en ervaring. Google Ads ontwikkelt zich immers ontzettend snel en het is zaak om hiervan op de hoogte te blijven en hier de juiste manier op in te spelen. De juiste partij bestaat uit een team van specialisten die deze kennis en ervaring in huis hebben en die iedere uitdaging op het gebied van Google Ads aangaan.

Bij Markant bestaat iedere unit uit minimaal één ervaren Google Ads specialist die niet rust voordat hoog rendement behaald is. De specialisten kennen alle ins en outs van Google Ads en kunnen jou ontzorgen in de marketingactiviteiten. Google Ads uitbesteden aan specialisten biedt jou een samenwerking met specialisten die een sterke focus op resultaat hebben en altijd streven naar de maximalisatie de ROI. Wil jij deze samenwerking met onze specialisten aangaan? Neem contact op en bespreek de diverse mogelijkheden!

Google Ads uitbesteden aan Markant Internet?

Bij Markant Internet hanteren we een nuchtere en persoonlijke aanpak waarbij we de klant centraal stellen. De behoefte van de klant wordt vervuld door middel van een passende strategie en resultaat. Google Ads uitbesteden aan Markant Internet is een goede beslissing. Tijdens ons kennismakingsgesprek inventariseren we jouw marketingbehoefte en doelstellingen. Daarnaast leren wij jou als persoon kennen en andersom leer je ons kennen. Vervolgens maken we een voorstel met daarin een passende strategie met de juiste advertentiemiddelen. Ieder bedrijf heeft specifieke vraagstukken, maar een beter resultaat is iets wat iedereen graag wil. Onze specialisten denken daarom in mogelijkheden en niet in problemen. Deze specialisten slaan graag de handen samen ineen om jouw Google Ads campagnes tot een succes te maken en een mooi resultaat te realiseren. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen Google Ads!

Succesvolle campagnes
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende SEA analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!

Veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Google Ads uitbesteden?

De Google Ads specialisten van Markant Internet werken dagelijks met het advertentieplatform van Google, waardoor wij alle ins en outs van Google Ads kennen. Het maximale rendement uit het advertentiebudget zal door de kennis en ervaring van specialisten gerealiseerd worden. Daarnaast kan een specialist snel schakelen wanneer er actie vereist is, bijvoorbeeld door toenemende concurrerende adverteerders.

Wat kost Google Ads uitbesteden?

De kosten van Google Ads uitbesteden zijn in elke situatie verschillend. Wanneer een persoon klikt op een advertentie betaal je een bedrag aan Google (CPC). Het dagbudget voor je advertenties kun je zelf bepalen waardoor onverwachte kosten worden vermeden. Daarnaast betaal je bij Google Ads uitbesteden de specialisten voor het opzetten, analyseren en optimaliseren van de campagnes. Uiteindelijk is de vraag niet hoeveel Google Ads uitbesteden kost, maar wat het oplevert!

Hoe kun je Google Ads winstgevend inzetten?

Om Google Ads winstgevend in te zetten is het essentieel om de bezoeker naar je website te trekken die interesse heeft in jouw product of dienst. Het inzetten op de juiste zoektermen in de advertenties en een goede conversieoptimalisatie van je website zijn hierbij belangrijk. Door voor de juiste kosten bezoekers met een koopintentie naar de website te leiden wordt een zo hoog mogelijk rendement gerealiseerd.

Hoe werkt Google Ads?

Google Ads stelt ondernemers in staat om op een snelle manier relevant zoekverkeer vanuit Google naar de eigen website te leiden. Dit wordt gerealiseerd met behulp van relevante tekstadvertenties welke bovenaan verschijnen in de zoekresultaten. Bij Google Ads betaal je per keer dat er op je advertentie wordt geklikt. Door de advertenties optimaal in te stellen zullen je advertenties vaker getoond worden, waardoor je website beter zichtbaar zal zijn in de betaalde zoekresultaten.