Google Ads uitbesteden?

Wil jij meer resultaat halen uit jouw Ads campagnes? Door Google Ads - voorheen bekend als Google AdWords - uit te besteden aan Markant Internet worden jouw campagnes tot een succes gemaakt!
Google Ads uitbesteden
Olaf Peters - Markant Internet

Vrijblijvende SEA analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!

Waarom AdWords uitbesteden?

Google Ads is een gratis software van Google die jouw business een boost kan geven. Met Google Ads genereer je direct resultaat. Anders dan bij zoekmachine optimalisatie kun je op korte termijn goede posities behalen, waarmee jouw ROI kan worden vergroot. Maar een goede ROI kan enkel worden behaald als jouw Google Ads campagnes goed opgezet zijn. Daarnaast vergt dit proces onderhoud, waarbij er gekeken wordt naar belangrijke KPI’s voor jouw onderneming. Het beheer van de campagnes kan een tijdrovend proces zijn en het is daarom van belang dat dit adequaat wordt verricht. Het zou jammer zijn als een dergelijke investering zich niet terugbetaald. Door Google AdWords uit te besteden aan specialisten die over de juiste kennis en veel ervaring beschikken, is het mogelijk om het hoogst haalbare uit jouw Google Ads campagne te halen.

Meer weten over zoekmachine adverteren?
Rendabele campagnes
Waarom Google Ads uitbesteden

Google Ads campagnes uitbesteden of zelf beheren?

Vanuit kostenperspectief lijkt het op het eerste gezicht aantrekkelijk om zelf de campagnes te beheren. Echter, op de lange termijn kunnen wij uit ervaring opmaken dat dit geen verstandige keuze is en niet gewenste resultaat oplevert. Iedere campagne vergt de juiste onderhoud en doorontwikkelingen. Daarnaast komt het in dit vak vaak voor dat de strategie van een jaar geleden verouderd is, waardoor je niet het maximale uit jouw campagnes haalt. Schakel daarom gerust een specialist in die jouw campagnes onder de loep neemt en jouw voorziet van een passend advies. Neem contact op met ons voor meer informatie, wij kijken graag met jou mee!

Voordelen van Ads uitbesteden

De Google Ads specialisten van Markant Internet werken dagelijks met het advertentieplatform, waardoor wij alle ins en outs van Google Ads weten. Daarnaast hebben wij goede contacten binnen Google waardoor wij de juiste kennis en service kunnen bieden.

Google Ads blijft een gratis platform en iedereen met een Gmailadres kan een account aanmaken. Toch adviseren wij om een SEA bureau in te schakelen die beschikt over de juiste expertise, haar klanten altijd centraal stelt en het maximale uit het budget haalt.

Google AdWords uitbesteden aan een ervaren SEA specialisten kent dan ook vele voordelen:

  • De specialisten zijn voorzien van brede kennis en vaardigheden; de juiste kennis en kunde is erg belangrijk om de doelstellingen te behalen
  • De mogelijkheid om snel te schakelen; met verschillende specialisten binnen ons team, kunnen wij altijd snel schakelen met onze klanten
  • De specialisten hebben veel ervaring met diverse branches; de specialisten hebben ervaring met klanten in diverse branches met ieder een specifiek vraagstuk
  • De specialisten zijn resultaatgericht; het maximaliseren van de ROI is waar wij naar streven
  • Snelle communicatie; snel en correct communiceren is van essentieel belang
Olaf Peters - Markant Internet

Meer weten over deze Google Ads service?

Neem contact met ons op en laat je informeren door onze Google Ads specialisten over de verschillende mogelijkheden van onze Google AdWords service!

Neem contact op met onze Google Ads specialist!

De verschillende disciplines van Markant Internet

Markant Internet is gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Dat houdt in dat wij alle facetten van zoekmachine marketing beheersen dat uit SEA en SEO bestaat.

Op deze wijze kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website of webshop belangrijke posities inneemt in de zoekmachines. Nóg belangrijker: door Google AdWords uit te besteden aan onze specialisten zorgen zij  ervoor dat jouw Google advertenties worden getoond aan de juiste zoekopdrachten, waardoor het relevante bezoekers en potentiële klanten oplevert.

Markant internet is Google Premium Partner waarmee wij aantonen dat wij over alle Google Ads (AdWords) vaardigheden en expertise beschikken. Ons jong en gedreven team van specialisten creëren dagelijks meerwaarde voor onze klanten om de beste resultaten te behalen met Google Ads campagnes.

Om maximaal rendement te halen uit jouw campagnes kijken we verder dan enkel Google Ads. We analyseren tevens de website/webshop en passen conversieoptimalisatie toe. Met conversieoptimalisatie (CRO) kunnen we een site of specifieke landingspagina inrichten, waardoor de bezoeker beter door de pagina zal navigeren om vervolgend over te gaan tot een conversie. Deze toepassing hoeft niet al te complex te zijn. Soms is andere call-to-action (CTA) knop en een SEO-geoptimaliseerde tekst al voldoende. Bij complexere cases zullen wij dieper op het proces ingaan, waarmee we de totale klantervaring en beleving verbeteren.

Bij Markant Internet gaan we uit van de behoefte van onze klanten waarmee we in samenspraak met hen tot een passende strategie uitkomen. Daarnaast spotten we kansen die nog onbenut zijn om de ROI te maximaliseren.

Onze aanpak

Google Ads uitbesteden aan ervaren specialisten

Google Ads uitbesteden aan ervaren specialisten is absoluut aan te raden. Zoekmachine adverteren is een vak apart en vergt de juiste specialisatie en ervaring. Google Ads ontwikkelt zich immers ontzettend snel en het is zaak om hiervan op de hoogte te blijven en hier de juiste manier op in te spelen. De juiste partij bestaat uit een team van specialisten die deze kennis en ervaring in huis hebben en die iedere uitdaging op het gebied van Google Ads aangaan.

Bij Markant bestaat iedere unit uit minimaal één ervaren Google Ads specialist die niet rust voordat hoog rendement behaald is. De specialisten kennen alle ins en outs van Google Ads en kunnen jou ontzorgen in de marketingactiviteiten. Google Ads uitbesteden aan specialisten biedt jou een samenwerking met specialisten die een sterke focus op resultaat hebben en altijd streven naar de maximalisatie de ROI. Wil jij deze samenwerking met onze specialisten aangaan? Neem contact op en bespreek de diverse mogelijkheden!

Google AdWords uitbesteden aan Markant Internet?

Bij Markant Internet hanteren we een nuchtere en persoonlijke aanpak waarbij we de klant centraal stellen. De behoefte van de klant wordt vervuld door middel van een passende strategie en resultaat. Google Ads uitbesteden aan Markant Internet is een goede beslissing. Tijdens ons kennismakingsgesprek inventariseren we jouw marketingbehoefte en doelstellingen. Daarnaast leren wij jou als persoon kennen en andersom leer je ons kennen. Vervolgens maken we een voorstel met daarin een passende strategie met de juiste advertentiemiddelen. Ieder bedrijf heeft specifieke vraagstukken, maar een beter resultaat is iets wat iedereen graag wil. Onze specialisten denken daarom in mogelijkheden en niet in problemen. Deze specialisten slaan graag de handen samen ineen om jouw Google Ads campagnes tot een succes te maken en een mooi resultaat te realiseren. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden binnen Google Ads!

Succesvolle campagnes
Olaf Peters - Markant Internet

Is deze Google Ads service interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Olaf!