Performance dashboard

In de huidige digitale wereld zijn de prestaties van een website cruciaal voor het aantrekken en behouden van bezoekers. Een effectieve manier om de prestaties van je website te monitoren en optimaliseren is door gebruik te maken van een performance dashboard. Ons dashboard biedt je in één oogopslag duidelijke inzichten. Hierdoor zijn sterke & zwakke punten van jouw website gemakkelijk te herkennen en kan hiernaar gehandeld worden. Een performance dashboard van Markant Internet is een must voor iedere website en/of webshop.
performance dashboard
dashboard performance
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Benieuwd naar een performance dashboard op maat?

Onze specialisten vertellen je graag wat een performance dashboard voor jouw onderneming kan betekenen!

Neem contact op!

Meet en evalueer de effectiviteit van marketingcampagnes

Ben je van plan om Google Search Ads te draaien? Of heb je een heel plan klaar liggen om Microsoft Ads te implementeren in jouw marketingplan? Ons marketing performance dashboard stelt je in staat om de effectiviteit van je marketingcampagnes te meten en evalueren. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel verkeer er afkomstig is van verschillende bronnen, zoals je betaalde advertenties of sociale media. Door deze gegevens te analyseren, kun je beoordelen welke kanalen het meest waardevol zijn voor je website en waar je je marketinginspanningen het beste op kunt richten. Zo is in één oogopslag te zien hoeveel geld er uitgegeven wordt, welke pagina’s voor de meeste conversies zorgen en hoeveel deze conversies jou precies opleveren. Dit helpt je om je marketingbudget efficiënter in te zetten en daarmee onderaan de streep effectiever te adverteren. Wil je graag zoekmachine adverteren uitbesteden? Onze specialisten helpen je graag. Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. We staan voor je klaar!

perofrmance dashboard gebruiken
marketing performance dashboard

Realtime monitoring van jouw website of webshop met een marketing performance dashboard

Met behulp van ons performance dashboard heb je altijd realtime toegang tot de belangrijkste data omtrent jouw website. Stel, de laadtijd van je website neemt de laatste dagen gestaag toe. Bijvoorbeeld door de toevoeging van een slider aan de homepage of een andere technische aanpassing. Zonder een website performance dashboard zou je hier niet snel weet van hebben, waardoor je veel bezoekers en daarmee klanten mis zou kunnen lopen. Door continue monitoring leiden kleine issues nooit tot grote problemen. Ons performance dashboard is daarmee dan ook een must voor iedere website of webshop.

Kies voor Markant Internet, maak vrijblijvend kennis met onze specialisten

Of je nou op zoek bent naar een performance dashboard, conversie optimalisatie wilt toepassen op jouw website of een volledige zoekmachine optimalisatie strategie wilt opzetten. Met meer dan 10 jaar ervaring in de digitale wereld ben je bij ons aan het juiste adres voor al jouw vraagstukken. Neem contact op met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Onze specialisten staan voor je klaar!

  • Maatwerk op basis van jouw wensen en doelen
  • Een bureau met meer dan 10 jaar aan zoekmachine optimalisatie-ervaring
  • Een volwaardig team dat samen met jou aan je doelen werkt
  • Een samenwerkingspartner voor de lange termijn
  • Persoonlijk contact: jouw vaste specialist is slechts één mail of telefoontje verwijderd
  • Focus op jouw resultaat met gestructureerde werkwijze
website performance dashboard
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Marketing performance dashboard interessant voor jouw onderneming?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van een gedegen marketing performance dashboard voor jouw onderneming!

Neem contact op!