HubSpot dashboard

HubSpot is één van het meest populaire CRM-systeem. HubSpot genereert met haar vele integraties en softwarepakketten veel data, alleen aan data ansich heb je niet veel. Daarom biedt HubSpot haar eigen ‘Marketing Analytics & Dashboard’ tool. Met deze tool kan je rapporten maken met specifieke data voor een bepaald doel. Om groei te realiseren moet je duidelijke KPI’s hebben en met rapporten kan je inzichtelijk maken of je goed op weg bent, of juist meer moet bijsturen.
hubspot marketing dashboard
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Benieuwd naar een HubSpot dashboard op maat?

Onze specialisten vertellen je graag wat een HubSpot dashboard voor jouw onderneming kan betekenen!

Neem contact op!

Integreer je systemen met HubSpot

Om het volledige potentieel van HubSpot te benutten, moet je jouw bestaande systemen koppelen met HubSpot. Zij bieden namelijk een groot scala aan integratiemogelijkheden aan. Hierdoor kan je alle data uit je organisatie centraliseren en visualiseren. Marketingteams kunnen beter conclusies trekken met een 360-gradenoverzicht door alle data op één plek te hebben. De integratiemogelijkheden zijn tevens zeer flexibel waardoor deze perfect aansluiten op jouw unieke behoeften. 

dashboard hubspot

Maatwerk voor jouw unieke situatie

Dashboards van HubSpot zijn voor een groot deel aanpasbaar. Dit geeft je de mogelijkheid om een dashboard naar jouw unieke situatie aan te passen. Daarnaast wordt je op weg geholpen door een aantal gratis templates van HubSpot. Neem bijvoorbeeld het KPI dashboard. Door het template te downloaden krijg jij in grote lijnen een idee van de mogelijkheden van een marketing dashboard, waarna deze voor een groot deel is aan te passen.

Binnen HubSpot zijn er ook diverse mogelijkheden beschikbaar om gegevens op een visueel aantrekkelijke en begrijpelijke manier te presenteren. De dashboards bieden visualisaties, zoals grafieken, tabellen en diagrammen zodat jij kan bepalen welke visualisatie je de meeste duidelijkheid geeft. Of je nu marketingcampagnes wilt evalueren of de voorgang van verkoopteams wilt volgen, de mogelijkheden van HubSpot voor gegevensvisualisatie stellen je in staat om snel en gemakkelijk waardevolle inzichten te genereren. 

marketing hubspot dashboard

Realtime data visualiseren in je HubSpot dashboard

Of je nou HubSpot software gebruikt, of externe bronnen met realtime gegevens, dan zijn deze realtime te visualiseren in een HubSpot dashboard. Hierdoor blijf je altijd up-to-date informatie over de status van je activiteiten. Dit is vooral handig voor het inspelen op nieuwe ontwikkelingen en vroegtijdig ontdekken van afwijkingen in prestaties.

Kies voor Markant Internet voor jouw HubSpot dashboard

Bij Markant Internet geloven we in de kracht van datagestuurde marketing. Wil je het volledige potentieel van HubSpot benutten en je prestaties naar een hoger niveau brengen? Kies dan voor Markant Internet voor een dashboard op maat gemaakt door onze experts. 

  • Maatwerk op basis van jouw wensen en doelen
  • Een bureau met meer dan 10 jaar aan zoekmachine- en datagedreven marketing-ervaring
  • Een volwaardig team dat samen met jou aan je doelen werkt
  • Een samenwerkingspartner voor de lange termijn
  • Persoonlijk contact: jouw vaste specialist is slechts één mail of telefoontje verwijderd
  • Focus op jouw resultaat met gestructureerde werkwijze
dashboard hubspot gebruiken
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

HubSpot dashboard interessant voor jouw onderneming?

Onze specialisten helpen je graag met het inrichten van een gedegen HubSpot dashboard voor jouw onderneming!

Neem contact op!