Over ons

Zoekmachine marketing is specialistenwerk

Ons jonge en gedreven team werkt voor ondernemers met ambitie. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten. Meten is weten. Dat is onze basis. Door middel van onze eigen tools weten we precies hoe jouw campagne ervoor staat.

Onze passie voor het vak uit zich in enthousiasme, service en resultaat. Waar anderen tevreden zijn, gaan wij door voor de topposities.

Onze specialisten

Niek Olijslager

Founder

Het Markante gezicht van Markant. Op de motor even volledig vogelvrij. Tot bezinning komen om zich vervolgens te richten op zijn specialisatie: Online strateeg en zoekmachinespecialist.

Olaf Peters

Lead SEA

Olaf is een echte bourgondiër en probeert daarom zo vaak mogelijk van de lekkerste gerechten te genieten. Hij houdt zich bezig met het opzetten en onderhouden van SEA-campagnes.

Rens Damhuis

SEO-Specialist

In zijn vrije tijd is Rens altijd op een feestje in Denekamp te vinden. Binnen ons team is hij met al zijn enthousiasme verantwoordelijk voor het behalen van de beste SEO resultaten!

John Haveman

SEA-Specialist

De rust zelve binnen Markant Internet. Geen situatie kan hem dan ook te gek gaan. Bovenal heeft John tijdens het beheren van de campagnes altijd een glimlach paraat!

Radboud Beunk

SEO-Specialist

Outdoorliefhebber en scoutinggoeroe, leert menig welp hoe je een stevige knoop legt. SEO, linkbuilding en het verstevigen van je Google positie zijn termen die Radboud kan dromen.

Olaf Grimberg

SEA-Specialist

Twee keer Olaf binnen team Markant Internet, het kan! SEA is op zijn buik geschreven en hij stort zich in elke SEA campagne. In de pauze neemt hij altijd zijn gezonde portie vitamine.

Rita Schaapman

Administratie

Binnen Markant Internet zorgt Rita voor de financiën. Met al 33 jaar ervaring is Rita een zeer welkome aanvulling in het team.

Heleen Heerink

Online Marketeer

Deze sportieve online marketeer maakt niet alleen aces in het veld bij tennis. Ze zorgt er ook voor dat elke online campagne een ace is!

Jerre Oude Nijhuis

SEO-Specialist

Als een ware reiziger verkent hij de wereld. Zo verkent hij eveneens de beste strategie voor succes met SEO!

Bente Olde Keizer

Online Marketeer

Deze online marketeer heeft een creatieve oplossing voor elke vraagstelling. In haar vakanties kun je haar vinden op haar favoriete eiland, Curaçao!

Kiki van Benthem

Online Marketeer

Naast het slaan van een balletje op het hockeyveld, zal je deze sportieve online marketeer ook geregeld in de keuken vinden. Haar creativiteit komt dan ook goed van pas bij het opzetten van online campagnes!

Rodney te Wierik

Online Marketeer

Pakkende teksten en hoge posities binnen Google, daar weet Rodney wel raad mee! In zijn vrije tijd zul je hem vaak in de sportschool tegenkomen om zijn conditie op peil te houden én liefde voor lekker eten te compenseren.

Certificering

Ons jonge team werkt voor ondernemers met ambitie die openstaan voor groei. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten.