Over ons

Zoekmachine marketing is specialistenwerk

Ons jonge en gedreven team werkt voor ondernemers met ambitie. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten. Meten is weten. Dat is onze basis. Door middel van onze eigen tools weten we precies hoe jouw campagne ervoor staat.

Onze passie voor het vak uit zich in enthousiasme, service en resultaat. Waar anderen tevreden zijn, gaan wij door voor de topposities.

Onze specialisten

Niek Olijslager

Founder

Het Markante gezicht van Markant. Op de motor even volledig vogelvrij. Tot bezinning komen om zich vervolgens te richten op zijn specialisatie: Online strateeg en zoekmachinespecialist.

Olaf Peters

Lead SEA

Olaf is een echte bourgondiër en probeert daarom zo vaak mogelijk van de lekkerste gerechten te genieten. Hij houdt zich bezig met het opzetten en onderhouden van SEA-campagnes.

Rens Damhuis

SEO-Specialist

In zijn vrije tijd is Rens altijd op een feestje in Denekamp te vinden. Binnen ons team is hij met al zijn enthousiasme verantwoordelijk voor het behalen van de beste SEO resultaten!

Elmer Noorman

SEA-Specialist

Elmer bevindt zich graag onder de mensen. Het liefst dan nog in sportief verband: badmintonnend, hardlopend of skiënd. Sinds 2014 houdt hij zich bij Markant bezig met zowel SEO als SEA.

John Haveman

SEA-Specialist

De rust zelve binnen Markant Internet. Geen situatie kan hem dan ook te gek gaan. Bovenal heeft John tijdens het beheren van de campagnes altijd een glimlach paraat!

Bas ter Beek

SEO-Specialist

Levensgenieter pur sang! Bas kun je vinden op stedentrips, festivals en in the mancave. Gelukkig heeft hij genoeg tijd om bij Markant bezig te zijn met zijn specialisatie: SEO/SEA.

Radboud Beunk

SEO-Specialist

Outdoorliefhebber en scoutinggoeroe, leert menig welp hoe je een stevige knoop legt. SEO, linkbuilding en het verstevigen van je Google positie zijn termen die Radboud kan dromen.

Olaf Grimberg

SEA-Specialist

Twee keer Olaf binnen team Markant Internet, het kan! SEA is op zijn buik geschreven en hij stort zich in elke SEA campagne. In de pauze neemt hij altijd zijn gezonde portie vitamine.

Rita Schaapman

Administratie

Binnen Markant Internet zorgt Rita voor de financiën. Met al 33 jaar ervaring is Rita een zeer welkome aanvulling in het team.

Certificering

Ons jonge team werkt voor ondernemers met ambitie die openstaan voor groei. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten.