Over ons

Zoekmachine marketing is specialistenwerk

Ons gedreven team van specialisten werkt voor ondernemers met ambitie. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten. Meten is weten. Dat is onze basis. Door middel van onze eigen tools weten we precies hoe jouw campagne ervoor staat.

Onze passie voor het vak uit zich in enthousiasme, service en resultaat. Waar anderen tevreden zijn, gaan wij door voor de topposities.

Onze specialisten

Niek Olijslager

Founder

Het Markante gezicht van Markant Internet. Niek is online strateeg en gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Hij helpt ondernemers met het realiseren van online groei. Daarnaast slaat hij in zijn vrije tijd graag een balletje op het tennisveld.

Olaf Peters

Unit-lead / SEA-Specialist

Olaf grijpt elke kans aan om met zijn strategische inzicht en vernieuwende ideeën bedrijven te laten groeien. Daarnaast is hij een echte bourgondiër en probeert hij zo vaak mogelijk van de lekkerste gerechten te genieten.

Rens Damhuis

SEO-Specialist

In zijn vrije tijd is Rens altijd op een feestje in Denekamp te vinden. Binnen ons team is hij met al zijn enthousiasme verantwoordelijk voor het behalen van de beste SEO resultaten!

Radboud Beunk

SEO-Specialist

Outdoorliefhebber en scoutinggoeroe, leert menig welp hoe je een stevige knoop legt. SEO, linkbuilding en het verstevigen van je Google positie zijn termen die Radboud kan dromen.

Rita Schaapman

Administratie

Binnen Markant Internet zorgt Rita voor de financiën. Met al 33 jaar ervaring is Rita een zeer welkome aanvulling in het team.

Heleen Heerink

Online Marketeer

Deze sportieve online marketeer maakt niet alleen aces in het veld bij tennis. Ze zorgt er ook voor dat elke online campagne een ace is!

Jerre Oude Nijhuis

SEO-Specialist

Als een ware reiziger verkent hij de wereld. Zo verkent hij eveneens de beste strategie voor succes met SEO!

Bente Olde Keizer

Online Marketeer

Deze online marketeer heeft een creatieve oplossing voor elke vraagstelling. In haar vakanties kun je haar vinden op haar favoriete eiland, Curaçao!

Kiki van Benthem

Online Marketeer

Naast het slaan van een balletje op het hockeyveld, zal je deze sportieve online marketeer ook geregeld in de keuken vinden. Haar creativiteit komt dan ook goed van pas bij het opzetten van online campagnes!

Rodney te Wierik

Online Marketeer

Pakkende teksten en hoge posities binnen Google, daar weet Rodney wel raad mee! In zijn vrije tijd zul je hem vaak in de sportschool tegenkomen, als het weer kan, om zijn conditie op peil te houden én liefde voor lekker eten te compenseren.

Sanne Nijland

SEO-Specialist

Als een echte specialist grijpt Sanne alle kansen aan om de online vindbaarheid te verbeteren. Evenals de mogelijkheid om een avondje sushi te eten met haar vriendinnen!

Bart Brager

Unit-lead / SEA-Specialist

Bart is altijd op de hoogte van de laatste SEA trends om het beste rendement uit elke Google Ads campagne te halen. In het weekend vindt hij zijn ontspanning op het voetbalveld van Wilhelminaschool, waarbij de derde helft niet mag ontbreken.

Rens de Groot

Linkbuilding

Ondersteunen in het verhogen én stabiel houden van topposities in Google is hem op het lijf geschreven. In het weekend geniet deze sportfanaat van Formule 1 of een goede voetbalwedstrijd.

Joshua Boensma

Online Marketeer

Deze handige online marketeer interesseert zich in alle gebieden omtrent online marketing. Van SEA tot social advertising, niets is hem te gek. In zijn vrije tijd bouwt hij zijn Fiat Ducato om tot volwaardige camper!

Certificering

Ons jonge team werkt voor ondernemers met ambitie die openstaan voor groei. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten.

AdCalls Partner
Datatrics Certified Partner