Over ons

Zoekmachine marketing is specialistenwerk

Ons jonge en gedreven team werkt voor ondernemers met ambitie. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten. Meten is weten. Dat is onze basis. Door middel van onze eigen tools weten we precies hoe jouw campagne ervoor staat.

Onze passie voor het vak uit zich in enthousiasme, service en resultaat. Waar anderen tevreden zijn, gaan wij door voor de topposities.

Onze specialisten

Niek Olyslager

Founder

Het Markante gezicht van Markant. Op de motor even volledig vogelvrij. Tot bezinning komen om zich vervolgens te richten op zijn specialisatie: Online strateeg en zoekmachinespecialist.

Olaf Peters

SEA-Specialist

Olaf is een echte bourgondiër en probeert daarom zo vaak mogelijk van de lekkerste gerechten te genieten. Hij houdt zich bezig met het opzetten en onderhouden van SEA-campagnes.

Bas ter Beek

SEO-Specialist

Levensgenieter pur sang! Bas kun je vinden op stedentrips, festivals en in the mancave. Gelukkig heeft hij genoeg tijd om bij Markant bezig te zijn met zijn specialisatie: SEO/SEA.

Elmer Noorman

SEA-Specialist

Als je het zijn vrienden vraagt zeggen ze allemaal: Elmer is supersociaal! Sinds 2014 is deze levensgenieter werkzaam bij Markant. Specialisme: SEO/SEA. Maar wel een beetje eigenwijs!

Rens Damhuis

SEO-Specialist

In zijn vrije tijd is Rens altijd op een feestje in Denekamp te vinden. Binnen ons team is hij met al zijn enthousiasme verantwoordelijk voor het behalen van de beste SEO resultaten!

Radboud Beunk

SEO-Specialist

Outdoorliefhebber en scoutinggoeroe, leert menig welp hoe je een stevige knoop legt. SEO, linkbuilding en het verstevigen van je Google positie zijn termen die Radboud kan dromen.

Rita Schaapman

Administratie

Binnen Markant Internet zorgt Rita voor de financiën. Met al 33 jaar ervaring is Rita een zeer welkome aanvulling in het team.

Certificering

Ons jonge team werkt voor ondernemers met ambitie die openstaan voor groei. Dagelijks creëren we meerwaarde voor onze klanten met een heldere aanpak die zorgt voor nieuwe klanten.