Linkbuilding

Wil jij linkbuilding op de juiste manier inzetten? Dan is linkbuilding uitbesteden aan Markant Internet een hele slimme zet! Onze specialisten bouwen een sterk linkprofiel op voor jouw website!
Linkbuilding uitbesteden
Bewezen samenwerkingen

4 Seizoenen Tuinmeubelen Logo
Kozijnshop Logo
Scapino Logo
Vog Aanvraag - Logo
Behaalde linkbuilding resultaten

Bewezen successen

Samen met onze opdrachtgevers zetten we ons in voor het behalen van top posities in de zoekmachines. In deze trajecten behalen we met een gedegen strategie de gewenste resultaten. Allereerst wordt het huidige linkprofiel geanalyseerd en worden kansen gespot. Door te starten bij de basis, wordt er het meest uit het huidige profiel gehaald. Deze waarden zijn immers niet voor niets gerealiseerd, maar over het algemeen wordt er door een optimalisatieslag meer rendement uit deze basis gehaald. Vervolgens wordt er een traject uitgezet op een gezonde wijze de verwijzende domeinen uit te breiden, waarna dit tot uitvoer wordt gebracht. Of het succes heeft? Dat laten we graag aan jou over om te beslissen. We hebben vast enkele behaalde resultaten op een rij gezet.

Sanne Nijland

Vrijblijvende linkbuilding analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • O.b.v jouw concurrentie en zoekterm.
Linkbuilding analyse aanvragen!

Een professionele linkbuilding analyse aanvragen

Wil jij weten hoe jouw linkprofiel er op dit moment voor staat? En ben je benieuwd hoe jij de concurrentie een stap voor kunt zijn én blijven door linkbuilding in te zetten? Vraag dan de professionele linkbuilding analyse van Markant Internet aan. In deze linkbuilding scan analyseren wij het huidige linkprofiel van jouw website en maken een duidelijke vergelijking met jouw concurrent. We analyseren het linkprofiel van jouw website en het linkprofiel van de website van de concurrent op basis van een aantal waarden die de kwaliteit van het linkprofiel weergeeft. Hierdoor wordt inzichtelijk welke verbeterkansen er liggen en hoe jij het allerbeste organische resultaat kunt realiseren met behulp van linkbuilding. Nadat de verbeterkansen in kaart zijn gebracht door de specialisten van Markant Internet, zetten zij zich graag in om jouw linkprofiel te verbeteren waardoor de organische vindbaarheid van jouw website in de zoekresultaten van Google wordt vergroot!

Linkbuilding analyse
Specialisten

Linkbuilding uitbesteden aan een ervaren specialist

Linkbuilding is dé manier om de online vindbaarheid van jouw website te vergroten. Het is één van de meest belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO). Een website dat is voorzien van een goed linkprofiel is in staat hoog te scoren in de zoekresultaten van Google. Er bestaan veel verschillende manieren om links te verkrijgen, maar linkbuilding is een tijdrovend proces en vereist de juiste kennis en ervaring. Linkbuilding uitbesteden aan een linkbuilding specialist wordt daarom sterk geadviseerd.

De specialisten van Markant Internet zijn, naast nationale linkbuilding, gespecialiseerd in de volgende vormen van internationale linkbuilding:

Rens Damhuis - Markant Internet

Linkbuiding uitbesteden?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Advies van onze linkbuilding specialist!

Wat is linkbuilding?

Wat is linkbuilding en wat kan het voor mijn online vindbaarheid betekenen? Linkbuilding is een goede manier om hogere posities voor jouw website op belangrijke zoekwoorden in zoekmachines te verkrijgen. Bij linkbuilding draait het allemaal om het verkrijgen van links op relevante websites die verwijzen naar jouw website. Deze links staan bekend als de zogenaamde ‘backlinks’. Zoekmachines houden van sterke websites die naar jouw website verwijzen. Hoe hoger de autoriteit van de website waarop je de link plaatst, hoe meer waarde deze link doorgeeft aan jouw eigen website. Iedere backlink kan worden gezien als een erkenning voor jouw website. Een erkenning dat de website relevante content bevat en het waard is om hoger in de posities van de zoekmachine te staan.

Bij linkbuilding is de kwaliteit van een link ontzettend belangrijk. Een zoekmachine als Google is niet tevreden met ieder soort link naar de website en kan je zelfs afstraffen op een onnatuurlijk linkprofiel. Het is daarom van belang een natuurlijk linkprofiel op te bouwen. Door linkbuilding op de juiste manier uit te voeren, wordt de online vindbaarheid van jouw website vergroot wat uiteindelijk leidt tot meer verkeer naar de website, omzetverhoging en verhoogde naamsbekendheid.

Linkbuilding inzetten voor mijn website!

De kwaliteit van een link wordt steeds belangrijker

Mensen maken geregeld de misvatting; ‘hoe meer links naar mijn website verwijzen, hoe beter dit is voor mijn vindbaarheid in de zoekmachine’. Dit klopt absoluut niet, want tegenwoordig gaat de kwaliteit van een link steeds zwaarder wegen. Dit maak kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Zoekmachines willen de manipulatie van zoekresultaten voorkomen en kijken daarom steeds vaker naar de kwaliteit van een link. Dit doet de zoekmachine door steeds slimmere software te gebruiken en regelmatig updates uit te voeren. Door deze ontwikkelingen van het algoritme weet de zoekmachine tegenwoordig steeds beter het verschil tussen een kwalitatieve link en een minder kwalitatieve link. Daarom geldt; verandert Google, dan verandert SEO en daarmee linkbuilding ook. Met oog hierop is het van belang dat het algoritme van Google goed in de gaten wordt gehouden om hier zo snel mogelijk op in te spelen. Indien jouw linkprofiel onnatuurlijk is en bestaat uit zogenaamde ‘spamlinks’, dan heeft dit direct een negatief effect op jouw vindbaarheid. Het is daarom erg belangrijk om een onnatuurlijk linkprofiel te voorkomen.

Kwalitatieve linkbuilding
Goed linkprofiel

Zorg voor een actueel linkprofiel

Linkbuilding is een continu proces en het is eigenlijk nooit echt klaar. Indien de gewenste positie in de zoekmachine behaald is, is het van belang deze vast te houden door jouw linkprofiel up-to-date te houden. De meeste concurrenten zijn ook druk bezig met linkbuilding en als jouw linkbuildingactiviteiten stoppen, dan kunnen deze concurrenten jouw positie inhalen waardoor jouw pagina wegzakt in de resultaten. Zoekmachines houden namelijk niet alleen van kwaliteit en relevantie, maar houden ook de actualiteit bij van de inkomende links. Indien deze opmerkt dat er geen nieuwe links worden geplaatst, zullen bestaande links minder waard worden en dat heeft een negatieve invloed op jouw posities binnen de zoekmachine. De actualiteit van jouw linkprofiel is dus ook erg belangrijk.

Rens Damhuis - Markant Internet

Linkbuilding technieken inzetten?

We gaan graag in gesprek om te bespreken welke linkbuilding technieken interessant zijn voor jouw website! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op met Rens!

De verschillende linkbuilding technieken

Er bestaan verschillende technieken om backlinks te verkrijgen en een sterk linkprofiel op te bouwen. Wat de meest geschikte techniek voor jouw website is hangt af van jouw concurrentie en de middelen die je beschikbaar hebt, zoals de juiste tools, schrijfervaring en de beschikbare tijd om het uit te voeren. Van belang is om alvorens een strategie te ontwikkelen die perfect aansluit op jouw eigen website. Hierdoor weet je precies welke kansen zich op dat moment voordoen en waar de prioriteit binnen jouw website ligt. Een strategie staat bij de juiste technieken die je wilt gaan inzetten. Hierin zijn de concurrentie en de branche waarin je opereert de belangrijkste pijlers. De meest waardevolle en kwalitatieve technieken om te linkbuilden zijn gastbloggen, dezelfde links verkrijgen als de concurrenten en het verkrijgen van links vanuit sponsoring. Deze technieken worden verder toegelicht zodat je precies weet wat het inhoudt en hoe je dit succesvol kunt inzetten.

Meer weten over onze linkbuilding technieken?

Gastbloggen zorgt voor kwalitatieve backlinks

Gastbloggen is op dit moment ontzettend populair. Bij deze linkbuilding techniek wordt er een blogartikel geschreven die vervolgens op een andere website wordt geplaatst. In dit blogartikel wordt een link verwerkt die verwijst naar jouw eigen website. Het is belangrijk dat dit artikel relevant en informatief is, en daarnaast goed aansluit op de link die je hierin vermeld. Zorg er tevens voor dat het artikel aansluit bij de doelgroep. In de praktijk is het zeker niet gemakkelijk om een goed blogartikel te schrijven die aan al deze eisen voldoet, maar het biedt wel vele voordelen. Zo zorgt gastbloggen voor een groter publiek en een hoge naamsbekendheid. Ook maakt gastbloggen je een expert op een bepaald gebied en dat kunnen zowel bezoekers als zoekmachines zeer waarderen. Tot slot zorgt gastbloggen voor meer unieke content wat leidt tot positieve resultaten. Door deze linkbuilding techniek uit te besteden aan experts die veel ervaring hebben met gastbloggen, wordt maximaal resultaat behaald met behulp van kwalitatief goede blogartikelen.

Gastbloggen
Wat is linkbuilding

Verdiep je in het linkprofiel van de concurrentie

Hebben jouw concurrenten de topposities in de organische zoekresultaten veroverd? Krijg dan inzicht in het linkprofiel van deze concurrenten om erachter te komen waardoor zij deze posities hebben bemachtigd. Door je te verdiepen in hun linkprofiel wordt het duidelijk op welke andere websites zij waardevolle links hebben verkregen en welke sterkte hun linkprofiel heeft. Mocht je interessante websites tegenkomen waarop zij een link hebben geplaatst, maar jij nog niet? Dan kan je een aanvraag indienen op deze websites om hierop een link naar jouw website te verkrijgen. Het komt namelijk veel voor dat de concurrentie een link krijgt vanaf een website waarop jij wellicht ook een link zou willen en kunnen plaatsen, waardoor het absoluut te moeite waard is om jezelf hierin te verdiepen. Het inzichtelijk krijgen van het linkprofiel van jouw concurrenten vereist de juiste tools. Daarnaast vereist het de juiste kennis om erachter te komen wat de kwaliteit is van het linkprofiel van jouw concurrenten en om te bepalen welke website interessant is om een aanvraag op in te dienen. Door linkbuilding uit te besteden aan de juiste specialisten ben je ervan verzekerd dat deze linkbuilding techniek op de juiste manier wordt uitgevoerd.

Rens Damhuis - Markant Internet

Meer weten over deze linkbuilding service?

Neem contact met ons op en laat je informeren door onze linkbuilding specialisten over de verschillende mogelijkheden van onze linkbuilding service!

Neem contact op met onze linkbuilding specialist!
Sponsoring linkbuilding

Relevante en waardevolle websites vinden?

Tegenwoordig is het een hele uitdaging om relevante websites te vinden voor linkbuilding doeleinden, die daarnaast ook voorzien zijn van mooie waarden. Deze relevantie en kwaliteit is ontzettend belangrijk om te kunnen scoren met linkbuilding. Om dit proces gemakkelijker te maken kan je ervoor kiezen om sponsor links te verkrijgen op de juiste websites. Met deze vorm van linkbuilding wordt er een link geplaatst op een relevante en waardevolle website die verwijst naar jouw website. Door deze link ontvang je een waardevolle erkenning die een positieve werking heeft op jouw online vindbaarheid in de zoekmachine. Wij hebben een zeer divers en groot netwerk opgebouwd van relevante en waardevolle websites waarbij er tegen betaling een link naar jouw website geplaatst kan worden. Deze vorm van linkbuilding kan ontzettend interessant zijn voor de vindbaarheid van jouw website en scheelt daarnaast veel tijd en energie.

Sponsor linkbuilding inzetten?

Waarom is het inzetten van linkbuilding zo belangrijk?

Voor zoekmachines is het linkprofiel van een website nog steeds één van de zwaarst wegende factor om de positie in de zoekresultaten te bepalen. Zoals gezegd kijken de zoekmachines steeds meer naar de kwaliteit van backlinks, maar daarnaast zijn de links vanuit content steeds belangrijker geworden. De meest succesvolle manier van linkbuilden is het creëren van waardevolle content. Hierbij schrijf je een tekst om daarmee te informeren, tips te geven of vragen te beantwoorden en deze content bied je aan bij andere relevante websites. Indien je met jouw website wilt scoren met SEO, dan is een goed en natuurlijk linkprofiel absoluut onmisbaar. Dit in combinatie met kwalitatieve en relevante content op jouw website, kan je strijd om de topposities in de zoekmachine winnen!

Linkbuilding pakket

Linkbuilding uitbesteden aan Markant Internet

Een indrukwekkend linkprofiel opbouwen is in de praktijk niet gemakkelijk, maar is wel essentieel voor een goede online vindbaarheid in Google. Er komt ontzettend veel kijken bij linkbuilding en het is een tijdrovend proces. Linkbuilding uitbesteden aan een ervaren linkbuilding specialist kent vele verschillende voordelen:

  • Een linkbuilding specialist heeft een groot netwerk en beschikt over de benodigde tools om linkbuilding op een efficiënte en resultaatgerichte manier uit te voeren;
  • Een linkbuilding specialist beschikt over veel kennis en ervaring waardoor topposities behaald kunnen worden;
  • Een linkbuilding specialist is op de hoogte van de laatste veranderingen van het algoritme van een zoekmachine waardoor er snel ingespeeld kan worden op nieuwe kansen omtrent linkbuilding;
  • Het levert jou sneller resultaat op, omdat linkbuilding specialisten precies weten welke strategie toegepast moet worden om het gewenste resultaat te behalen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je betere dingen te doen hebt en wellicht niet de kennis of tijd in huis hebt om jouw website te voorzien van een goed linkprofiel. Daarom helpen wij jou graag met de linkbuilding voor jouw website! Linkbuilding uitbesteden aan Markant Internet is een verstandige beslissing. De specialisten van Markant Internet weten namelijk precies hoe een goed linkprofiel tot stand komt en doen er alles voor om dit voor jouw website te realiseren. Daarnaast hebben wij in de loop der tijd een uitbereid netwerk van linkbuildingmogelijkheden opgebouwd waardoor wij in staat zijn voor jouw website een indrukwekkend linkprofiel te realiseren. Vind jij het interessant om linkbuilding uit te besteden aan een ervaren linkbuilding specialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Linkbuilding uitbesteden aan Markant Internet!
Rens Damhuis - Markant Internet

Vrijblijvende linkbuilding analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • O.b.v jouw concurrentie en zoekterm.
Linkbuilding analyse aanvragen!

Vragen over linkbuilding?

Hoe werkt linkbuilding?

Om linkbuilding uit te kunnen voeren is het noodzakelijk dat je beschikt over een groot, divers en relevant netwerk van websites waarop je links kunt plaatsen. Dit wordt ook wel een linkbuilding netwerk genoemd. Je beschikt over een linkbuilding netwerk indien zelf over een groot aantal websites beschikt waarop links geplaatst kunnen worden. Daarnaast kan het netwerk worden uitgebreid doordat je zogenaamde linkbuilding partners hebt waarmee je links kunt ruilen. Hierbij kan jij een link plaatsen op het netwerk van de partner en kan deze partner in ruil een link op de website binnen jouw netwerk plaatsen. Een link kan niet zomaar op iedere website geplaatst worden, het is namelijk belangrijk dat een website aansluit op de website waarvoor je een backlink realiseert. Linkbuilding specialisten beoordelen een website op een aantal waarden om er zeker van te zijn dat er een kwalitatieve backlink naar jouw website tot stand wordt gebracht.

Wat is interne linkbuilding?

Interne linkbuilding is het aanbrengen van zogenaamde interne links binnen de website. Via deze interne links op een pagina kan doorgeklikt worden naar andere pagina’s binnen de website. Interne linkbuilding is noodzakelijk voor een goede organische vindbaarheid van pagina’s die zich in de website bevinden en het draagt bij aan de vindbaarheid van bepaalde zoektermen waarover de pagina gaat. Door interne linkbuilding worden pagina’s die dieper in de website liggen toegankelijk voor zoekmachines. Hierdoor zijn zoekmachines in staat om deze pagina’s op te nemen in hun organische zoekresultaten. Daarnaast geven interne links meer verdieping en informatie over de betreffende pagina, waardoor bezoekers worden