Achtergrondafbeelding

Countrywood.nl

Pipowagen naar nummer 1 positie in Google

Countrywood.nl

Met Countrywood zijn we de afgelopen jaren een intensieve samenwerking aangegaan om de posities op relevante zoektermen te verbeteren in Google. Met als ultieme wens om interessante producten waar veel zoekvolume op zit naar een nummer 1 positie in Google te tillen!

Wat begon met het plaatsen van een advertentie op Marktplaats is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle, internationale business. Met een assortiment van meer dan 3.500 producten behoort Countrywood tot een van de meest toonaangevende Nederlandse webwinkels in de categorie tuinmeubelen.

Countrywood aan het woord

Markant Internet is al vanaf het begin betrokken bij de ontwikkelingen van Countrywood. De toppers van Markant zijn enorm betrokken en staan altijd voor mij klaar. Hierdoor hebben we samen een mooie groei en super resultaten behaald. Kortom ik ben heel tevreden over deze samenwerking en kijk uit naar de toekomst!
Annemijn Otten – Countrywood

Ingezette expertises

Tijdens de samenwerking met Countrywood is onder andere SEO en SEA ingezet. Door de werkzaamheden binnen de unit zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen, zijn de posities in Google op relevante termen gestegen en is er meer verkeer binnen de Google Ads veilingen ingekocht. Dit met het volgende resultaat: meer relevante bezoekers op de website en een stijging in de omzet.

Seizoensgerelateerde advertenties

SEA campagnes

Adverteren in Google kan sterk worden beïnvloed door seizoensgebonden marketingstrategieën. Zo wordt er bij Countrywood geadverteerd op basis van het seizoen. We zetten campagnes op en beheren deze op basis van het weer en het seizoen om het maximale rendement te behalen voor deze case. Met de juiste biedingen en bijbehorende budgetten kunnen we in de belangrijkste tijden van het jaar de beste posities in de veiling veroveren.

Technische SEO

Ondersteuning bij livegang van de nieuwe website

In oktober 2023 is de nieuwe website van Countrywood live gegaan. Hiermee zijn onder andere mooie stappen gezet met het verbeteren van de pagespeed, welke een positieve invloed heeft op posities in de zoekresultaten van Google. Ook is bij de SEO website migratie van essentieel belang bij de livegang van een nieuwe website. Het voorkomt namelijk dat de oude pagina’s, welke veel waarde hebben voor Google, verloren gaan.

Ook aan de slag? Vraag een gratis SEO analyse aan!
Stijging SEO posities

275 keywords in de top 3

Dat een goede SEO strategie voor de lange termijn zijn vruchten afwerpt kunnen we goed zien aan de resultaten van Countrywood. Door het schrijven en optimaliseren van teksten, het verbeteren van de technische SEO én door middel van linkbuilding is Countrywood met meer dan 275 (concurrerende) zoektermen in de top 3 van Google vindbaar.

Door de stijging van de zoekwoord posities is het organische verkeer naar de webshop fors toegenomen!

Resultaten SEO

Pipowagen naar nummer 1 positie in Google

Sinds de focus is gelegd op SEO zijn de volgende organische resultaten behaald:

  • Van 11 keywords naar 275 keywords in de top 3 van Google;
  • ‘Pipowagen’ en ‘Pipowagen kopen’ naar nummer 1 posities in Google;
  • Van gemiddeld 850 organische bezoekers per maand naar 18.600 bezoekers per maand.
Ook een nummer 1 positie in Google veroveren?
Ook groeien met jouw website of webshop?

Onze experts staan voor je klaar

Wanneer je een nieuwe strategie uit wil zetten voor jouw website of webshop, is het wenselijk om een verfrissende blik naar jouw situatie te laten kijken.

Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker
Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker