Achtergrondafbeelding

Tiffanylampenhuis

Zoekmachine marketing voor webshops

Tiffanylampenhuis

Als webshop verkoopt Tiffanylampenhuis dagelijks verschillende type glas in lood lampen. Een specialistische webshop welke in deze nichemarkt geniet van een sterke online vindbaarheid.

Tiffanylampenhuis is het verkooppunt van alle soorten Tiffany lampen. Dankzij het ruime assortiment is het online een grote speler van dit merk lampen. Ze leveren onder andere tafel-, hang-, vloer-, plafond- en wandlampen. In zowel Nederland als Duitsland verkoopt Tiffanylampenhuis de unieke lampen.

Tiffanylampenhuis aan het woord

“Kennis van zaken: sinds ik Markant Internet heb betrokken bij onze Tiffany websites merken we een groei in omzet. Zowel online als zowel offline in onze fysieke winkel.”,
Roland van den Houten – Eigenaar

Verleende diensten

Om de vindbaarheid van Tiffanylampenhuis te stimuleren zijn er meerdere aspecten van zoekmachine marketing ingezet. Zodoende zijn SEA campagnes, maar ook meerdere facetten van SEO ingezet in:

  • Nederland
  • België
  • Duitsland
  • Oostenrijk
  • Frankrijk
SEO: On-site

Sterke content

In eerste instantie stond Tiffanylampenhuis niet in de top drie met de specifieke categorieën. Denk aan, Tiffany hanglampen, Tiffany tafellampen, Tiffany Vloerlampen et cetera. Door een zoekwoord analyse te realiseren stond er een basis voor de SEO-strategie. Zoekwoorden met de juiste zoekintentie zijn uitgewerkt tot relevante content.  Deze content was zowel informerend voor de bezoeker als onderscheidend voor Google

Gevolg: Verbeterde posities en meer relevante bezoekers naar de webshop in zowel Nederland als Duitsland.

Naast het realiseren van de content is er een intern web uitgewerkt door middel van interne links. Deze interne links zorgden ervoor dat de bezoeker gemakkelijk van categorie naar categorie kon navigeren. Tevens versterkte het de posities binnen Google.

Content voor SEO
SEO: Off-site

Hoge autoriteit

Online hebben we een maandelijks traject ingesteld om de autoriteit te verstevigen en zo de vindbaarheid van Tiffanylampenhuis binnen Google te optimaliseren. De focus heeft gelegen op categorieën met de meeste vraag naar de lampen. Op die manier was het de bedoeling om de omzet te verhogen. Door relevante partnerwebsites te benaderen werd er online meer gepraat over de Tiffany lampen van Tiffanylampenhuis.

SEA

Brede zichtbaarheid met zoekmachine adverteren

De eerste stappen voor de vindbaarheid werden enkele jaren geleden gezet door het opzetten van SEA campagnes. Op deze manier veroverden de webshops binnen afzienbare tijd de zoekresultaten in binnen en buitenland. Zodoende zijn de producten zichtbaar en te bestellen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. De producten zijn zodoende beschikbaar voor groot publiek!

Snel zichtbaar met zoekmachine adverteren
Resultaat

De cijfers op een rij

In 2019 zijn er 158% meer bezoekers van Google Organisch gekomen t.o.v. 2017 en 67% meer bezoekers via Google Organisch in t.o.v. 2018. Dit komt doordat vrijwel elke categorie met het belangrijkste zoekwoord in de top 3 voorkomt. Een top resultaat waarin Tiffanylampenhuis blijft groeien!

Succesvol met jouw webshop

Internationaal vindbaar worden?

Wil jij niet enkel binnen onze landsgrenzen actief zijn? Dan wordt het tijd om buiten de lijntjes te kleuren en uw afzet te vergroten naar omliggende landen! Onze specialisten staan jouw graag bij.

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker