Alle blogs

Een nieuw jasje voor Markant Internet

Niek Olijslager - Profielfoto Markant Internet
Niek Olijslager

oud-design

Markant Internet groeit. Niet alleen in omvang maar zeker groeien wij ook dagelijks in de kennis en vaardigheden die Markant Internet rijk is. Op een gegeven moment is het dan ook tijd voor een update en een nieuwe jas.

Hoewel het nog even duurt voordat wij ook dit project met succes kunnen lanceren, willen wij je al wel vast een sneak-peek van ons nieuwe design geven. Een kijkje in wat komen gaat.

nieuwe-logo-markant-internet

 

Ons nieuwe logo behoud de rode kleurstelling die je van ons gewend bent. De zes ankerpunten die je herkent in ons logo, staan voor de punten die de heer Colin Powell ooit zo mooi beschreef: ” There is no secret to success. It’s a combination of preparation, knowledge, commitment, hard work, learning from failure and persistence.” Een uitspraak waar wij bij Markant Internet volledig achterstaan. Zonder deze eigenschappen waren wij nooit gekomen waar wij nu staan.

6-kenmerken-markant-internet

 

Naast een nieuw logo, zal er binnenkort ook een nieuwe bijpassende website worden gelanceerd. Hoe deze er uit zal gaan zien, zal nog  even een verassing blijven. Wel kunnen wij in ieder geval al verklappen, dat alles net wat strakker en gelikter zal worden; Betere navigatie en een professioneler uiterlijk. Wij groeien, dus onze website ook.

Natuurlijk betekent dit alles niet dat Markant Internet is uitgegroeid. Integendeel; wij houden van groeien, dus bel gerust met jouw vragen of ideeën. Wij zullen de tijd voor jou nemen om te bekijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Op naar nog meer groei de komende jaren!

Niek Olijslager
Founder

Het Markante gezicht van Markant Internet. Niek is online strateeg en gespecialiseerd in zoekmachine marketing. Hij helpt ondernemers met het realiseren van online groei. Daarnaast slaat hij in zijn vrije tijd graag een balletje op het tennisveld.