Achtergrondafbeelding

Training SEO tekst schijven

Leer content schrijven als een SEO specialist

“Ons team heeft op het gebied van SEO trainingen bij Markant Internet gevolgd. Zo hebben wij de de realisatie van teksten voor onze webshop in hoog tempo kunnen oppakken en de organische vindbaarheid een flinke boost gegeven.”,
Bart Pongers – Eigenaar bij Povag Bedrijfsinrichting

Het schrijven van content is één van de belangrijkste factoren voor het behalen van een hoge organische positie in de zoekmachine. Door het consequent bouwen aan de online vindbaarheid én een sterk domein kan namelijk die nummer één positie in de zoekresultaten bereikt worden!

Bouwen aan jouw organische vindbaarheid

Als marketing medewerker, online marketeer of SEO specialist ben je dagelijks in de weer om het rendement van jouw website/webshop te optimaliseren. Op het gebied van organische vindbaarheid is content in samenwerking met techniek en autoriteit de manier om jouw project vindbaar te maken. In onze training breng je opgedane theoretische kennis direct in praktijk door samen met onze SEO specialisten aan de slag te gaan voor jouw project. Op deze wijze leer jij teksten te schrijven als een ware specialist, maar tegelijkertijd bouw je ook meteen aan de vindbaarheid.

Altijd op jouw niveau

Waarom SEO teksten belangrijk zijn

Of jij nou al jaren teksten schrijft, net begonnen bent of de eerste tekst nog moet schrijven: het maakt ons niet uit! Onze SEO specialisten hebben in de afgelopen jaren al legio bedrijven ondersteunt met het optimaliseren van SEO teksten ten behoeve van de online vindbaarheid. Wat jouw niveau op dit moment is voor ons minder belangrijk, omdat we samen gaan zorgen dat jij een absolute specialist wordt voor het schrijven van teksten. Samen fris je de theorie rondom online vindbaarheid op, delen we de laatste standaarden en gaan we samen de online vindbaarheid van jouw website en/of webshop verbeteren.

Ik ga de uitdaging aan!
Valkuilen ontmaskerd

Dubbele content bij SEO

Aan de hand van content op de website laat je aan zoekmachines en gebruikers zien dat jij verstand van zaken hebt. Jij bent de expert op het gebied van jouw dienst of product en dat mag je laten zien! In verschillende vormen kan je content realiseren, zoals blogs, landingspagina’s, categorie teksten et cetera. Welke vorm van content je inzet is afhankelijk van jouw doel, maar het belangrijkste is: schrijf unieke content. Altijd unieke teksten realiseren is een uitdaging en zeker niet altijd leuk. En ja, het is eenvoudiger om overal vergelijkbare content op de website te plaatsen. Het is echter van belang dat de teksten uniek geschreven zijn, omdat je slechts een laag percentage dubbele content op de website mag hebben. Daarom onze tip: neem de tijd, schrijf uniek, want het betaald zich terug!

Gebruiker en de zoekmachine

SEO vriendelijke teksten

We horen het vaak: ‘ik schrijf voor de gebruiker, niet voor de zoekmachine’. In onze ogen hoeft dit onderscheid echter niet gemaakt te worden. Je schrijft namelijk de teksten zodanig, dat het voor iedereen lekker wegleest. Voor zowel de mens als de computer. Realiseer daarom altijd jouw content voor jouw bezoeker en houd daarbij onze tips voor de vindbaarheid in het achterhoofd. Op deze manier weet je zeker dat jij een goede basis legt voor het beter vindbaar maken van jouw website.

Ik wil zelf SEO teksten leren schrijven
Werk aan de vindbaarheid

Start met echte SEO teksten schrijven!

Wordt beter met jouw website of webshop door jouw SEO teksten van de juiste inhoud te voorzien. Voor de bezoeker, maar vanaf heden ook zeker met het oog op de vindbaarheid. Neem contact op met onze collega’s voor meer informatie over SEO content. Starten met een content cursus? Dat kan al op korte termijn!

Foto medewerker
Niek Olijslager Founder
Foto medewerker
Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker