Achtergrondafbeelding

SEO Training

Vergroot jouw kennis over organische vindbaarheid

“Ons team heeft op het gebied van SEO trainingen bij Markant Internet gevolgd. Zo hebben wij de de realisatie van teksten voor onze webshop in hoog tempo kunnen oppakken en de organische vindbaarheid een flinke boost gegeven.”,
Bart Pongers – Eigenaar bij Povag Bedrijfsinrichting

De doorklikpercentages stijgen enorm per positie welke je stijgt in de topposities van zoekmachines als Google en BING. Het is echter de ultieme uitdaging om jouw website op relevante zoekwoorden in de zoekmachines op de nummer één positie te krijgen. Desondanks is het zaak om eerst de stap te maken om relevante termen te vinden en deze binnen de top tien te krijgen in een speelveld van grote online spelers. Onze SEO specialisten hebben ervaring in veel verschillende markten, onderwerpen en bijbehorende zoekwoorden en leren jouw wat graag de fijne punten van het vak!

Waarom SEO training bij ons?

Samen verdiepen we ons tot in de puntjes in jouw case en website. Zo gaan we hands-on aan het werk om de vindbaarheid van jouw website vanaf moment één te optimaliseren. Je brengt de theorie direct in praktijk voor een maximaal resultaat.

Ons vakgebied

Om de online vindbaarheid voor onze partners te verbeteren, leggen we focus op drie verschillende aspecten:

  • Techniek;
  • Content;
  • Autoriteit.

Gezien het feit dat we ons focussen op het behalen van topposities, is het van belang dat elk van deze onderdelen de aandacht ontvangt die het verdient. Afhankelijk van jouw situatie en jouw kennisniveau zullen we extra focus leggen op het gewenste aspect van SEO. Samen gaan we op weg naar topposities!

On-Site: SEO

Een stevige fundering met de juiste techniek

Een mooie website is één, een conversiegerichte website is twee, maar beide zijn ondergeschikt als bezoekers achterblijven. Door in de techniek van de website rekening te houden met de zoekmachine, zorg je voor een sterke basis voor jouw online vindbaarheid. Immers komt deze techniek op iedere terug. Het is van belang dat de website er dus niet enkel goed uit ziet voor de bezoeker, maar ook voor de ‘robots’ van Google en BING. Samen verdiepen we ons in deze techniek en optimaliseren deze waar nodig voor een sterke basis. Het startpunt van onze reis. In 99% van de websites welke wij analyseren, vinden onze SEO specialisten meerdere optimalisaties. Ga jij de uitdaging aan?

Ja, ik wil beter een vindbare website
On-Site: SEO

Kennis uitstralen op basis van content

Zoekmachines zijn slim en leren iedere dag. Uiteraard gaat dit niet zomaar, want we moeten deze machines blijven ‘voeden’. Om de vindbaarheid te stimuleren, is het dan ook van belang dat we laten zien dat jij en jouw bedrijf de expert zijn op het gebied van jullie product/dienst. Aan de hand van unieke content voeden wij deze informatie aan de zoekmachines. Zo schrijf je interessante teksten voor zowel de gebruiker als de zoekmachine, want we willen de ervaring voor beide zo optimaal mogelijk maken. Straal kennis uit door relevante content te realiseren van minstens 300 woorden, maar het liefst natuurlijk meer. Hoe je deze content realiseert en waar jij op moet letten op de teksten online vindbaar te maken, dat breng jij samen met onze SEO specialisten in praktijk. Jij leert de kneepjes van het vak en je hebt direct extra content op de website: win, win!

Off-site: SEO

Extra aandacht op basis van autoriteit

Off-site SEO: één van de drie peilers van onze aanpak om jouw SEO resultaten te optimaliseren. Maar, ondanks dat dit onderdeel zich buiten jouw website afspeelt, wil het niet zeggen dat jij hier geen controle op kunt uitoefenen. Integendeel zelfs! Een sterk netwerk van verwijzingen van relevante websites naar jouw, dat is wat je wil. Dat wil zeggen dat er websites over jouw moeten ‘praten’, dat zij verwijzingen van hun websites naar jou moeten realiseren. Eenvoudig kan dit bijvoorbeeld vanuit leveranciers of partners, daarmee heb je immers een goede relatie. Zo verwijzen wij vanuit onze cases naar onze partners. Maar je begrijpt dat het wereldwijde web groter is dan enkel jouw partners. Daarom zijn er volop websites welke gewenst of ongewenst naar jouw verwijzen. Vergelijk het met mond-tot-mondreclame in de offline wereld. Vaak een onderdeel wat wordt gezien als ‘eng’ en onbekend, maar het tegendeel is waar. Dat bewijzen we jou maar wat graag!

Inschrijven voor de SEO training
Daag ons uit

Samen behalen we de topposities!

Wil jij de topposities in de zoekmachine behalen? Dan gaan wij de uitdaging met jou aan, als team! Door samen te werken versterken elkaar en gaan we voor een optimaal resultaat. Wij staan al klaar, daag jij ons uit?

Foto medewerker
Niek Olijslager Founder
Foto medewerker
Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker