Van Groothandel tot Webshop

De marktleider in toegangsautomatisering

Portacon is leverancier van toegangscontrole en toegangsautomatisering. In deze branche leveren zij zowel aan de eindklant als de leverancier. Portacon werkt samen met Markant Internet op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Door op meerdere aspecten van online aanwezigheid in te zetten, is Portacon online breed vertegenwoordigd.

Aan top in de organische resultaten

Om Portacon een stevige organische positionering te laten behalen zijn de verschillende aspecten van zoekmachine optimalisatie ruim aangesneden. Zo is de website technisch geoptimaliseerd en zijn zowel interne als externe links aangebracht. Op het gebied van content is er een kennisbank opgezet om in te spelen op relevante vraagstukken rondom de producten van Portacon. Alle afbeeldingen op de website zijn voorzien van relevante alt-teksten en de juiste tags, om ook in ‘Google Afbeeldingen’ aanwezig te zijn.

Ruime aanwezigheid met adverteren

Om de aanwezigheid te vergroten naar meer dan de tekstuele zoekresultaten, is Portacon tevens aanwezig op Google Shopping en in het Display Netwerk van Google. Het inzetten van shopping zorgt ervoor dat de potentiële klant direct inzicht heeft in de producten. Key indicatoren zoals afbeelding, titel, prijs, verzendkosten, eventuele korting en productomschrijving worden al bekend, voordat de potentiële klant de website bezocht heeft. Het Display Netwerk biedt de kans om met banners op vele toonaagevende websites te adverteren. Het gebruik van banners biedt de mogelijkheid om potentiële klanten ook te bereiken op momenten dat zij niet actief op zoek zijn.

Optimalisatie van Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is ingericht en uitgebreid om voorzien te zijn van gewenste, actuele data. Het koppelen van de juiste categorie, het voorzien van de juiste adresgegevens en openingstijden behoren tot de optimalisatie. Alsmede het visueel aantrekkelijk maken van de pagina door het instellen van de juiste foto’s en desgewenst videomateriaal.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32

Vraag onze specialisten

  • Niek Olijslager

    Founder
  • Bas ter Beek

    SEO-Specialist