Achtergrondafbeelding

Portacon

Van Groothandel tot Webshop

Video afspelen
Portacon

Portacon is leverancier van toegangscontrole en toegangsautomatisering. Al jarenlang is Portacon toonaangevend op het gebied van bijvoorbeeld slagbomen en poortopeners.

Als leverancier op het gebied van toegangstechniek leveren zij zowel aan de eindklant als de leverancier. Portacon werkt samen met Markant Internet op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Door op meerdere aspecten van online aanwezigheid in te zetten, is Portacon online breed vertegenwoordigd.

Portacon aan het woord

“Het zijn specialisten die weten waar ze over praten en daardoor prima werk leveren met meetbare resultaten. Een fijn bedrijf om mee samen te werken!”,
Gerrit Dinant Haase – Eigenaar van Portacon

Verleende diensten

De case van Portacon is er één waarin wij als Markant Internet onze expertise kunnen tonen. Op het gebied van online vindbaarheid is de klant ondersteund in alle aspecten van SEO en SEA. Deze aanpak zorgt voor een ruime online zichtbaarheid en volop relevant verkeer naar de website.

Kennis uitstralen en scoren met SEO

Aan top in de organische resultaten

Om Portacon een stevige organische positionering te laten behalen zijn de verschillende aspecten van zoekmachine optimalisatie ruim aangesneden. Zo is de website technisch geoptimaliseerd en zijn zowel interne als externe links aangebracht. Op het gebied van content is er een kennisbank opgezet om in te spelen op relevante vraagstukken rondom de producten van Portacon. Alle afbeeldingen op de website zijn voorzien van relevante alt-teksten en de juiste tags, om ook in ‘Google Afbeeldingen’ aanwezig te zijn.

Meer weten over de kracht van content?
Ruime zichtbaarheid met SEA

Op ieder kanaal aanwezig met advertenties

Om de aanwezigheid te vergroten naar meer dan de tekstuele zoekresultaten, is Portacon tevens aanwezig op Google Shopping en in het Display Netwerk van Google. Het inzetten van shopping zorgt ervoor dat de potentiële klant direct inzicht heeft in de producten. Key indicatoren zoals afbeelding, titel, prijs, verzendkosten, eventuele korting en productomschrijving worden al bekend, voordat de potentiële klant de website bezocht heeft. Het Display Netwerk biedt de kans om met banners op vele toonaagevende websites te adverteren. Het gebruik van banners biedt de mogelijkheid om potentiële klanten ook te bereiken op momenten dat zij niet actief op zoek zijn.

Inzichtelijk maken van de juiste bedrijfsinformatie

Optimalisatie van Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf is ingericht en uitgebreid om voorzien te zijn van gewenste, actuele data. Het koppelen van de juiste categorie, het voorzien van de juiste adresgegevens en openingstijden behoren tot de optimalisatie. Alsmede het visueel aantrekkelijk maken van de pagina door het instellen van de juiste foto’s en desgewenst videomateriaal.

Adverteren in Google Maps
Zet stappen naar succes

Wil jij ook online vindbaar zijn?

Kom in gesprek om te zien wat onze specialisten kunnen betekenen voor jouw website!

Foto medewerker
Niek Olijslager Founder
Foto medewerker
Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker