Achtergrondafbeelding

Kozijnshop.nl

Kozijnen geheel naar eigen wens

Kozijnshop.nl

Voor Kozijnshop.nl hebben we de organische vindbaarheid in Google (SEO) de afgelopen jaren op ons mogen nemen. In deze jaren zijn er trainingen voor Kozijnshop verzorgd en zijn er verschillende sprints uitgevoerd om zo tot mooie organische zoekresultaten te komen.

Kozijnshop.nl staat voor snelle oplossingen in de bouwwereld. Zij leveren houten kozijnen op maat uit een Nederlandse fabriek welke online te bestellen zijn in de webshop. En dankzij de online configurator is het mogelijk om nog eenvoudiger een kozijn op maat te bestellen!

Kozijnshop aan het woord

“Markant Internet helpt ons al een aantal jaren met verschillende onderwerpen op het gebied van SEO en linkbuilding. Wij hebben met name contact met Rens. Hierover zijn wij zeer tevreden. Snelle reacties en persoonlijk contact.”,
Jan Hendrik Pouw en Bart Voortman – Kozijnshop

Ingezette expertises

Gedurende de samenwerking is er afgestemd waar de prioriteiten lagen en hoe de samenwerking samen tot een succes kon worden gemaakt. Hierbij is keuze op linkbuilding gevallen om aan een sterk backlink profiel te blijven bouwen. Daarnaast zijn er SEO sessies op maat gehouden om kennis te delen en on page optimalisaties doorgevoerd om het conversiepercentage te verhogen.

 

SEO Sessies voor verdieping

Bouwen aan je SEO kennis

Voor Kozijnshop.nl zijn trainingen op maat ontwikkeld zodat er zelf aan de slag kon worden gegaan om de beste content te realiseren voor de website. Het maandelijks schrijven van nieuwe teksten, passend bij het specifieke onderwerp van de pagina, was hierin een uitgangspunt. Dit om de bezoeker van Kozijnshop.nl op een zo relevant mogelijke pagina te laten landen. In samenwerking met één van onze SEO-Specialisten is de content op de website correct weggezet.

Resultaten SEO

Mooie stijgingen organische resultaten

2020 – 2021

  • Stijging van 77% in organische bezoekers in 2021
  • Stijging van 71% in organische sessies in 2021

2021 – 2022

  • Stijging van 11% in organische bezoekers in 2022
  • 84% meer organische aanvragen in 2022
  • Stijging van 71% in het conversiepercentage in 2022
Ook meer organische bezoekers
Beter ranken in zoekmachines

On page optimalisaties

On page optimalisaties zijn op een later moment uitgevoerd. Denk aan passende H-titels, Meta titles, Meta Descriptions en de juiste interne links. Deze optimalisaties hebben bijgedragen aan de kwaliteit en inhoud van de website, waardoor zoekmachines deze als waardevol beschouwen en hoger rangschikken in de zoekresultaten. Al deze werkzaamheden samen hebben tot de bovenstaande, mooie resultaten geleid.

Wil je ook groeien met SEO?

Onze experts staan voor je klaar

Wanneer je een nieuwe strategie uit wil zetten voor jouw website of webshop, is het wenselijk om een verfrissende blik naar jouw situatie te laten kijken. Wil jij net als Kozijnshop.nl een vrijblijvende audit voor een groeitraject?

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker