Achtergrondafbeelding

Quoc An Nguyen

Sterke Communicatie!

Video afspelen
Quoc An Nguyen

Spreken, consultancy, kennis overdragen en sprankelende content creëren: daar staat Quoc An Nguyen voor! Samen verbeterden we de branding in de zoekmachine!

Quoc An Nguyen is een boeiende, tot nadenken stemmende en energieke spreker die bekend staat om de toon te zetten door de mindset van zijn publiek effectief te veranderen. Door verhalen te vertellen, maakt hij verbindingen rechtstreeks naar de harten en geesten van uw publiek. De impact van uw evenement voorgoed versterken.

Quoc An Nguyen aan het woord

“De samenwerking met Markant is transparant en pro-actief. Fijn om samen te werken met mensen die verstand en passie voor het vak hebben. Met regelmatige updates werd ik altijd op de hoogte gehouden van de voortgang. No-nonsense maar resultaten.”,
Quoc An Nguyen – Eigenaar

Verleende diensten

In de case voor Quoc An Nguyen heeft de focus gelegen op het verbeteren van de organische vindbaarheid. Zodoende is van SEO-oogpunt er gestart met de optimalisatie van de on-site elementen, zoals techniek en content. In fase twee is er aan de hand van off-site SEO een netwerk van verwijzingen aangelegd om branding met het oog op de organische vindbaarheid te versterken.

On-site: Content

Content Optimalisatie

De inhoud van de website was reeds doordacht ingericht, waardoor deze op strategisch vlak al correct was. Aan ons was het dan ook de taak om de content verder toe te spitsen op de gewenste zoekwoorden. Op deze manier werd de website zowel interessant en relevant voor de gebruiker alsmede voor de zoekmachine. De term “Quoc An Nguyen” heeft mede hierdoor een stijging in de zoekresultaten gerealiseerd.

Meer weten over Content Marketing?
On-site: Techniek

Een stevig fundament

De website van Quoc An Nguyen is technisch geanalyseerd, waarna de website op het gebied van SEO verder geoptimaliseerd is. Zo is het aantal H-titels geminimaliseerd, waardoor de relevantie verder is toegenomen. Concreet is bijvoorbeeld de merknaam “Quoc An Nguyen” opgenomen in de slider, waarmee deze als H1 opgenomen is in de website.

Enkele technische aspecten op een rij:

  • Optimalisatie van hreflang;
  • Opnieuw toewijzen van H-tags in de titelopbouw;
  • Inrichten lokale elementen ter bevordering van de nationale vindbaarheid.
Off-site

Google Mijn Bedrijf

De verbinding tussen naam en het merk zijn voor Quoc An Nguyen nauw verbonden. Het is dan ook belangrijk dat deze term goed vindbaar was in de organische zoekresultaten. Voor aanvang van de optimalisaties werd er een Google Mijn Bedrijf van een andere partij getoond. Door middel van een gedegen realisatie en optimalisatie van Google Mijn Bedrijf en de verbinding met prachtige content, zorgt ervoor dat het merk tegenwoordig goed vindbaar is in de zoekresultaten. De optimalisatie van Google Mijn Bedrijf heeft geleid tot een prominente plek.

Meer weten over Google Mijn Bedrijf?
Offsite: Domein Autorieit

Een netwerk van online verwijzingen

De website was vrij recent gerealiseerd, waardoor de website nog geen tot weinig autoriteit heeft opgebouwd. Als één van de drie pijlers van SEO was het dan ook gauw duidelijk dat er op het gebied van domein autoriteit een groei doorgemaakt moest worden. Het resultaat? Een groei van maar liefst zes punten in de domein autoriteit.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie
Aan de slag met jouw

Organische Vindbaarheid

Als specialisten op het gebied van zoekmachine marketing gaan wij geen uitdaging in de weg! Wil jij beter vindbaar worden in Google? Kom in contact!

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Radboud Beunk SEO-Specialist
Foto medewerker