Sterke Communicatie

Quoc An Nguyen - Logo

Spreken, consultancy, kennis overdragen en sprankelende content creëren: daar staat Quoc An Nguyen voor! Samen verbeterden we de branding in de zoekmachine!

“De samenwerking met Markant is transparant en pro-actief. Fijn om samen te werken met mensen die verstand en passie voor het vak hebben. Met regelmatige updates werd ik altijd op de hoogte gehouden van de voortgang. No-nonsense maar resultaten.”,
Quoc An Nguyen – Eigenaar

Stevig fundament

De website van Quoc An Nguyen is technisch geanalyseerd, waarna de website op het gebied van SEO verder geoptimaliseerd is. Zo is het aantal H-titels geminimaliseerd, waardoor de relevantie verder is toegenomen. Concreet is bijvoorbeeld de merknaam “Quoc An Nguyen” opgenomen in de slider, waarmee deze als H1 opgenomen is in de website.

Content Optimalisatie

De inhoud van de website was reeds doordacht ingericht, waardoor deze op strategisch vlak al correct was. Aan ons was het dan ook de taak om de content verder toe te spitsen op de gewenste zoekwoorden. Op deze manier werd de website zowel interessant en relevant voor de gebruiker alsmede voor de zoekmachine. De term “Quoc An Nguyen” heeft mede hierdoor een stijging in de zoekresultaten gerealiseerd.

Google Mijn Bedrijf

De verbinding tussen naam en het merk zijn voor Quoc An Nguyen nauw verbonden. Het is dan ook belangrijk dat deze term goed vindbaar was in de organische zoekresultaten. Voor aanvang van de optimalisaties werd er een Google Mijn Bedrijf van een andere partij getoond. Door middel van een gedegen realisatie en optimalisatie van Google Mijn Bedrijf en de verbinding met prachtige content, zorgt ervoor dat het merk tegenwoordig goed vindbaar is in de zoekresultaten. De optimalisatie van Google Mijn Bedrijf heeft geleid tot een prominente plek.

Quoc An Nguyen Spreker

Domein Autoriteit

De website was vrij recent gerealiseerd, waardoor de website nog geen tot weinig autoriteit heeft opgebouwd. Als één van de drie pijlers van SEO was het dan ook gauw duidelijk dat er op het gebied van domein autoriteit een groei doorgemaakt moest worden. Het resultaat? Een groei van maar liefst zes punten in de domein autoriteit.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32

Vraag onze specialisten

  • Rens Damhuis

    SEO-Specialist
  • Radboud Beunk

    SEO-Specialist