Funda Adverteren

Wat houdt Funda Adverteren in?

Funda is met meer dan 41,7 miljoen bezoeken per maand het grootste vastgoedplatform van Nederland. Dit is dan ook één van de plekken waar de doelgroep van jouw bedrijf zich bevindt. Een combinatie van de juiste strategie en mogelijkheden maakt adverteren op Funda effectief. Wij denken graag mee over de strategie die het best bij jouw project aansluit. Markant Internet creëert een volledige strategie, waarbij er tevens wordt geanalyseerd hoe vervolgstappen en ondersteunende marketingmiddelen kunnen bijdragen aan een succesvolle ROI.

Gerichte targeting mogelijk met Funda Adverteren

Funda maakt het mogelijk om gericht te targeten op de doelgroep, waardoor jouw advertentie enkel aan relevante bezoekers getoond zal worden. Als je gaat adverteren op Funda is het namelijk mogelijk om zeer gericht te targeten op basis van woningen en de specificaties hiervan. De targeting op deze specificaties is niet mogelijk op andere advertentiekanalen. Markant Internet heeft reeds  projecten ondersteund met Funda adverteren en aanvullende advertentiekanalen. Een voorbeeld hiervan is de case van Janssen de Jong waarvoor we de lancering van een nieuw vastgoedproject hebben gepromoot.

Inzicht in Cases

Haal potentiële huiskopers over de streep

Wij geven Funda adverteren een boost door middel van remarketing. Waar de advertentie op Funda op een gegeven moment stopt, worden bezoekers die de advertentie op Funda hebben bekeken wederom benaderd. Deze geïnteresseerde bezoekers worden namelijk overtuigd met aantrekkelijke banners die zij te zien krijgen op andere websites. Zij worden hierdoor getriggerd om wederom de website van jouw bedrijf te bezoeken.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32