Vastgoed & Online marketing

Innovatief bouwen met Janssen de Jong

Janssen de Jong is een innovatief bouwbedrijf in totaaloplossingen en bouwen bedrijfspanden, scholen, huizen, zorginstellingen en complete woonwijken. Voor Janssen de Jong hebben we een crossmediale aanpak opgezet die ingezet kan worden voor elk nieuwbouwproject. De kanalen Funda, Nieuwbouw Nederland, Facebook en Google vormen de ideale online marketingmix om een vastgoedproject in de markt te zetten met veel positieve reuring. Lees snel verder voor onze volledige aanpak.

 

Bekendmaking project

Voor de lancering van het project hebben wij het project groots aangekondigd. Met deze aankondiging wilden wij een opening realiseren die veel aandacht genereerde. Deze aankondiging hebben wij ondersteund met behulp van Funda adverteren, een display remarketing campagne en Facebook adverteren. Alle bezoekers die interesse hebben getoond in het project en daardoor ermee in aanraking zijn gekomen, werden nogmaals benaderd met de opening van dit project door de banners op Facebook en de Display advertenties van Google.

 

Lancering project

Nadat het nieuwbouwproject van de grond was, hebben wij tekstadvertenties ingezet met behulp van Google Google Ads. Deze tekstadvertenties waren functioneel voor gerichte zoekvragen met betrekking tot het project. Tevens is ervoor gekozen om een lokale targeting in te stellen voor de Google Ads campagne. Na de lancering van het project zijn er nieuwe banners ingezet voor de remarketing campagne die zijn opgesteld o.b.v. de structuur van de customer journey.

 

Doeltreffende aanpak

Voor Janssen de Jong hebben wij de strategie in facetten uitgedacht en gerealiseerd. Met behulp van deze werkwijze hebben wij een grote groep bereikt door een effectieve aanpak te hanteren. Tevens hebben wij verschillende kanalen gebundeld tot een strategie, wat een versterkend effect had op de prestaties van de advertenties.

 

Samenvatting

 

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32

Vraag onze specialisten

  • Niek Olijslager

    Founder
  • Elmer Noorman

    SEA-Specialist