SEO pakketten

Denk jij erover na om SEO in te zetten voor jouw website? Besteed SEO dan uit aan Markant Internet en kies voor een SEO pakket dat perfect aansluit bij jouw website en doelen!
SEO pakketten
Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!

Geen standaard pakket, maar een SEO pakket op maat!

Geen enkele website is hetzelfde en daarom biedt een standaard SEO pakket geen uitkomst. Technische SEO, linkbuilding en content marketing zijn diensten die onder SEO vallen en die allen op elkaar inwerken. Het kan natuurlijk zijn dat jouw website momenteel al voorzien is van goede technische SEO, maar dat er nog geen gebruik gemaakt wordt van linkbuilding en dat jouw website momenteel voorzien is van weinig content. Hier wordt rekening mee gehouden en worden de SEO pakketten uitstekend op aangepast. Markant Internet biedt professionele SEO pakketten op maat aan, waarbij nauw contact is met betrokken SEO specialisten. Naast dat de specialisten de SEO werkzaamheden uitvoeren, maken zij alle behaalde resultaten inzichtelijk en communiceren deze regelmatig met jou.

Meer weten over SEO pakketten op maat?

Wat zijn de SEO pakketten tarieven?

Welke tarieven zijn er verbonden aan een SEO pakket op maat voor mijn website? Wij bieden diverse SEO abonnementen aan gebaseerd op het aantal uren dat we per maand voor jouw website aan de slag gaan voor zoekmachine optimalisatie. Het budget hiervan hangt dus helemaal af van jouw huidige website en de doelen/wensen die jij voor ogen hebt. Indien je besluit SEO uit te besteden aan Markant Internet kijkt onze SEO specialist naar jouw huidige website en de zoektermen die interessant zijn om op te focussen. Vervolgens kan in kaart worden gebracht welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om SEO tot een succes te maken. Daarnaast kan jij natuurlijk ook aangeven wat het budget is en dan kunnen we gezamenlijk een passend tarief opstellen voor jouw SEO pakket.

SEO pakketten tarieven
SEO abonnementen

Werken aan jouw organische vindbaarheid op basis van een SEO pakket!

Wil jij graag dat specialisten aan jouw organische vindbaarheid werken op basis van een SEO abonnement op maat? Schakel dan de hulp van SEO bureau Markant Internet in! Onze specialisten zetten zich dagelijks in om topposities in de organische resultaten te veroveren én vast te houden. Om een SEO abonnement op maat te ontwikkelen brengen wij onder andere de concurrentie, de lokale of internationale focus, het linkprofiel, de technische SEO op de website, de huidige content op de website en relevante zoekwoorden in kaart door middel van een zoekwoorden onderzoek. Nadat het SEO abonnement is ontwikkeld, gaan wij ons inzetten om het hoogst haalbare resultaat te verwezenlijken en brengen jou hiervan op de hoogte. Wil jij de SEO pakketten van Markant Internet ontdekken en deze laten vertalen naar een SEO abonnement die perfect aansluit bij jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

SEO abonnement bij Markant Internet

Je wilt graag beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Dan is het erg belangrijk om daar elke maand de nodige tijd en aandacht aan te besteden. Veel bedrijven hebben de benodigde tijd en/of kennis niet in huis en kiezen daarom voor SEO uitbesteden. Bij Markant Internet kunnen bedrijven kiezen uit diverse SEO abonnementen. Het type SEO abonnement is geheel afhankelijk van jouw doelstellingen en het beschikbare budget. Om bovenaan in Google te staan én te blijven, is het van belang om regelmatig de website te optimaliseren, onderhouden en content te vernieuwen. Wanneer je kiest voor een SEO abonnement zal Markant Internet deze SEO-werkzaamheden voor je uitvoeren. Hierdoor word je volledig ontzorgt en kan jij je focussen op de bedrijfsvoering van jouw onderneming!

Rens Damhuis - Profielfoto Markant Internet

SEO pakketten voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Rens!