SEO pakketten

Denk jij erover na om SEO in te zetten voor jouw website? Besteed SEO dan uit aan Markant Internet en kies voor een SEO pakket dat perfect aansluit bij jouw website en doelen!
SEO pakketten
SEO abonnement
Rens Damhuis - Foto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!

Aan de slag een SEO pakket

Een SEO pakket bestaat uit drie componenten: content, techniek en linkbuilding. Deze drie componenten beïnvloeden de organische vindbaarheid van een website. De content omvat de tekst en afbeeldingen die worden weergegeven op een website. Met de content van jouw website kun jij aan Google vertellen welke informatie er op jouw website te verkrijgen is. Deze content dient geoptimaliseerd te worden aan de hand van zoekwoorden die jouw product(en) of dienstverlening goed omschrijven.

Daarnaast heeft een SEO pakket ook een technische kant: de techniek achter een website en linkbuilding. Techniek omvat onder andere technische factoren zoals de laadsnelheid van pagina’s op de website en het robot.txt bestand van een website. Hoe beter deze technische factoren presteren, des te beter de organische positie van jouw website een de zoekmachine. Het laatste onderdeel van een SEO pakket is linkbuilding. Bij linkbuilding worden links verkregen op andere relevante websites. Deze links verwijzen door naar jouw eigen website. Deze links worden ook wel backlinks genoemd. Hoe meer kwalitatieve backlinks een website heeft, hoe hoger de autoriteit van een website. Dit heeft een positief effect op de organische vindbaarheid van een website.

seo pakketten abonnement

SEO uitbesteden of zelf uitvoeren?

In eerste instantie kan het interessant lijken om zelf SEO uit te voeren voor jouw website of webshop. Hiermee kan veel geld bespaard worden. Voor ondernemers met ambitie is een SEO pakket uitbesteden echter een slimme zet. SEO is specialistenwerk. Het is een snel veranderend vakgebied waarbij het aanpassen aan nieuwe functies of updates van groot belang is. Daarnaast is voor het implementeren van een succesvolle SEO strategie specialistische kennis benodigd. Ook kost het opstellen en implementeren van een SEO pakket veel tijd. Streef jij naar topposities in de zoekmachine? Dan is SEO uitbesteden iets voor jou. Onze specialisten kijken graag met je mee.

Een SEO pakket afgestemd op jouw ambities

Heb jij als bedrijf de ambitie om met jouw website of webshop in de topresultaten van de zoekmachine te staan? Dan is het afnemen van een SEO pakket iets voor jou. Een SEO pakket van Markant Internet wordt geheel afgestemd op jouw ambities. Samen kijken we welke zoekwoorden voor jouw bedrijf van belang zijn en hoe we hier een toppositie in de organische resultaten kunnen realiseren. Ook gaan we aan de slag met het verbeteren van de technische aspecten en het verhogen van het aantal kwalitatieve en relevante backlinks. Met een SEO pakket op afgestemd op jouw ambities wordt het mogelijk de organische vindbaarheid van jouw website of webshop te verbeteren.

seo pakket tarieven

Geen standaard pakket, maar een SEO pakket op maat!

Geen enkele website is hetzelfde en daarom biedt een standaard SEO pakket geen uitkomst. Technische SEO, linkbuilding en content marketing zijn diensten die onder SEO vallen en die allen op elkaar inwerken. Het kan natuurlijk zijn dat jouw website momenteel al voorzien is van goede technische SEO, maar dat er nog geen gebruik gemaakt wordt van linkbuilding en dat jouw website momenteel voorzien is van weinig content. Hier wordt rekening mee gehouden en worden de SEO pakketten uitstekend op aangepast. Markant Internet biedt professionele SEO pakketten op maat aan, waarbij nauw contact is met betrokken SEO specialisten. Naast dat de specialisten de SEO werkzaamheden uitvoeren, maken zij alle behaalde resultaten inzichtelijk en communiceren deze regelmatig met jou.

Meer weten over SEO pakketten op maat?
seo pakketten abonnementen
Rens Damhuis - Foto Markant Internet

SEO pakketten voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op!
seo abonnement inzetten

Het SEO pakket van Markant Internet

SEO is specialisten werk en elke case heeft een unieke aanpak nodig. Een SEO pakket wordt daarom op maat samengesteld door de SEO specialisten van Markant Internet. Bij het samenstellen van een SEO pakket wordt gekeken hoe er met content, technische aspecten en linkbuilding een organische toppositie in de zoekmachine veroverd kan worden. Een SEO pakket door Markant Internet laten samenstellen? Onze SEO specialisten kijken graag met je mee. Allereerst zal de huidige situatie in kaart gebracht worden. Daarna zal er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd worden. Aan de hand van dit onderzoek zullen de focus zoektermen worden bepaald. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jouw ambities werkelijkheid te maken.

Wat zijn de SEO pakketten tarieven?

Welke tarieven zijn er verbonden aan een SEO pakket op maat voor mijn website? Wij bieden diverse SEO abonnementen aan gebaseerd op het aantal uren dat we per maand voor jouw website aan de slag gaan voor zoekmachine optimalisatie. Het budget hiervan hangt dus helemaal af van jouw huidige website en de doelen/wensen die jij voor ogen hebt. Indien je besluit SEO uit te besteden aan Markant Internet kijkt onze SEO specialist naar jouw huidige website en de zoektermen die interessant zijn om op te focussen. Vervolgens kan in kaart worden gebracht welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden om SEO tot een succes te maken. Daarnaast kan jij natuurlijk ook aangeven wat het budget is en dan kunnen we gezamenlijk een passend tarief opstellen voor jouw SEO pakket.

SEO pakketten tarieven
SEO abonnementen

Werken aan jouw organische vindbaarheid op basis van een SEO pakket!

Wil jij graag dat specialisten aan jouw organische vindbaarheid werken op basis van een SEO abonnement op maat? Schakel dan de hulp van SEO bureau Markant Internet in! Onze specialisten zetten zich dagelijks in om topposities in de organische resultaten te veroveren én vast te houden. Om een SEO abonnement op maat te ontwikkelen brengen wij onder andere de concurrentie, de lokale of internationale focus, het linkprofiel, de technische SEO op de website, de huidige content op de website en relevante zoekwoorden in kaart door middel van een zoekwoorden onderzoek. Nadat het SEO abonnement is ontwikkeld, gaan wij ons inzetten om het hoogst haalbare resultaat te verwezenlijken en brengen jou hiervan op de hoogte. Wil jij de SEO pakketten van Markant Internet ontdekken en deze laten vertalen naar een SEO abonnement die perfect aansluit bij jouw website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

SEO abonnement bij Markant Internet

Je wilt graag beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Dan is het erg belangrijk om daar elke maand de nodige tijd en aandacht aan te besteden. Veel bedrijven hebben de benodigde tijd en/of kennis niet in huis en kiezen daarom voor SEO uitbesteden. Bij Markant Internet kunnen bedrijven kiezen uit diverse SEO abonnementen. Het type SEO abonnement is geheel afhankelijk van jouw doelstellingen en het beschikbare budget. Om bovenaan in Google te staan én te blijven, is het van belang om regelmatig de website te optimaliseren, onderhouden en content te vernieuwen. Wanneer je kiest voor een SEO abonnement zal Markant Internet deze SEO-werkzaamheden voor je uitvoeren. Hierdoor word je volledig ontzorgt en kan jij je focussen op de bedrijfsvoering van jouw onderneming!

Rens Damhuis - Foto Markant Internet

Vrijblijvende SEO analyse?

  • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
  • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
  • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEO.
SEO analyse aanvragen!