Conversie Optimalisatie

Wat houdt Conversie Optimalisatie in?

Staat jouw website of webshop op een goede positie in de betaalde zoekresultaten en/of organische zoekresultaten, maar worden er geen conversies verricht? Wanneer een website veel bezoekers heeft, maar er geen activiteiten plaatsvinden die een conversie creëren, dan is de website van jouw bedrijf nog niet geoptimaliseerd voor het verrichten van conversies. Conversie optimalisatie gaat verder dan zoekmachine optimalisatie, bij conversie optimalisatie wordt er verder gekeken dan de eisen van de zoekmachine.

Inzicht in Cases

Optimale website voor zoekmachine én bezoeker

Een conversie is een actie die de bezoeker kan verrichten op jouw website, zodat het doel van jouw website wordt behaald. Conversie optimalisatie biedt een win-winsituatie voor zowel de website eigenaar als de bezoeker. Dit komt door de gebruiksvriendelijke en geoptimaliseerde website die wordt gegenereerd voor de bezoekers. Op deze wijze wordt de triggerfactor tot het verrichten van een conversie verhoogd. Uiteindelijk werken wij resultaatgericht toe naar een website die zowel past bij de bezoekers als bij het bedrijf, zodat de website aansluit bij de behoeften van beide partijen. Doordat de website volledig is ingericht op het gedrag van de bezoekers ontstaat er een conversieverhoging van de website of webshop.

 

Website vormen naar het gedragspatroon van de bezoekers

Meten is weten, dat is volgens Markant Internet de basis van het online succes. Om jou inzicht te geven in ons werk en samen de resultaten te kunnen monitoren en bespreken, bieden we een online tool aan. Met onze tool heb je desgewenst 24/7 inzicht in jouw posities in de zoekresultaten en kan je het effect zien van onze werkzaamheden, oftewel de implementatie van zoekmachine marketing. Het gedrag dat bezoekers op jouw website vertonen, wordt tevens geanalyseerd en op basis daarvan wordt er een website gerealiseerd die geoptimaliseerd is voor conversies. Met behulp van website statistieken, de online tool van Markant Internet, gebruikerstesten en de kennis van onze specialisten wordt jouw website geoptimaliseerd, zodat het verrichten van een conversie past in het gedragspatroon van de websitebezoeker.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32