Zoekmachine Optimalisatie

Organisch in Google een goede en steady basis bouwen? Het kan met Zoekmachine Optimalisatie!
zoekmachine optimaliseren
Rens Damhuis - Markant Internet

Interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Rens!

Geoptimaliseerde website op basis van drie componenten

De zoekresultaten geven twee soorten resultaten weer, namelijk betaalde zoekresultaten die worden gegenereerd met behulp van zoekmachine adverteren en organische zoekresultaten die worden gegenereerd met behulp van zoekmachine optimalisatie. De website wordt geoptimaliseerd op basis van het zoekgedrag en de zoektermen waarop zoekmachinegebruikers, oftewel jouw potentiële klanten, online zoeken.

SEO bestaat niet alleen uit zoekwoorden en teksten optimaliseren. Dit is slechts een klein onderdeel genaamd content marketing. Er bestaat ook nog een technisch gebied van SEO, namelijk linkbuilding en technische optimalisatie. Bij een SEO strategie wordt er gekeken naar alle markante mogelijkheden binnen deze drie componenten. Onze SEO specialisten creëren een op maat gemaakte strategie, die aansluit bij de visie van de ondernemer en het gedrag van de potentiële klanten.

Toppositie in de zoekmachine

De passie van onze SEO specialisten is een zo hoog haalbare positie halen door de website te optimaliseren voor zowel de bezoeker als de zoekmachine. Door het implementeren van de juiste aanpassingen en technieken in de website is het mogelijk om te strijden om de toppositie. Onze specialisten zien nog geen finishlijn bij het behalen van de eerste positie, maar pas bij het behouden van deze positie.

Zij kozen voor onze nuchtere aanpak

Met vakkennis en enthousiasme werken we inmiddels al jaren voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches. Ons geheim? Een inspirerende wisselwerking, persoonlijk contact en een zorgvuldige werkwijze!

Rens Damhuis - Markant Internet

Interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Rens!