Zoekmachine Optimalisatie

Wat houdt Zoekmachine Optimalisatie in?

Jouw positie in de zoekresultaten heb je zelf in de hand! Het consequent bouwen aan de online vindbaarheid en een krachtig domein, is een uitstekende manier om de nummer één positie in de zoekresultaten te bereiken. Dankzij de kracht van SEO is het mogelijk om potentiële klanten over de streep te trekken met een goede online vindbaarheid die bezoekers naar jouw website laat leiden. Zorg ervoor dat de klant jou benadert in plaats van dat jij de klant moet benaderen. Markant Internet gaat graag samen met ondernemers op weg naar online succes!

Inzicht in Cases

Geoptimaliseerde website op basis van drie componenten

De zoekresultaten geven twee soorten resultaten weer, namelijk betaalde zoekresultaten die worden gegenereerd met behulp van zoekmachine adverteren en organische zoekresultaten die worden gegenereerd met behulp van zoekmachine optimalisatie. De website wordt geoptimaliseerd op basis van het zoekgedrag en de zoektermen waarop zoekmachinegebruikers, oftewel jouw potentiële klanten, online zoeken.

SEO bestaat niet alleen uit zoekwoorden en teksten optimaliseren. Dit is slechts een klein onderdeel genaamd content marketing. Er bestaat ook nog een technisch gebied van SEO, namelijk linkbuilding en technische optimalisatie. Bij een SEO strategie wordt er gekeken naar alle markante mogelijkheden binnen deze drie componenten. Onze SEO specialisten creëren een op maat gemaakte strategie, die aansluit bij de visie van de ondernemer en het gedrag van de potentiële klanten.

Toppositie in de zoekmachine

De passie van onze SEO specialisten is een zo hoog haalbare positie halen door de website te optimaliseren voor zowel de bezoeker als de zoekmachine. Door het implementeren van de juiste aanpassingen en technieken in de website is het mogelijk om te strijden om de toppositie. Onze specialisten zien nog geen finishlijn bij het behalen van de eerste positie, maar pas bij het behouden van deze positie.

Wil jij zelf starten met het schrijven van goede SEO teksten? Meld je dan aan voor onze online content cursus!

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32