Achtergrondafbeelding

Blade

Toekomst gericht met een site- en campagne audit

Video afspelen
Blade

Voor de website en campagnes van Blade (onderdeel van Heineken) hebben we een audit mogen realiseren. Vanuit onze expertise op het gebied van zoekmachine marketing is de website op het gebied van techniek, content en autoriteit t.b.v. SEO onder de loep genomen en is ons advies uitgebracht. Eveneens is de SEA campagnes uitgebreid geanalyseerd en zijn kansen en quick wins in de vorm van concrete aanbevelingen teruggekoppeld.

Ingezette expertises

In de audit van de campagnes zijn de verschillende facetten van zoekmachine marketing uitgelicht. Op deze wijze is zowel de organische als de betaalde vindbaarheid van de website onder de loep genomen om Blade van een concreet advies te voorzien. En, onze Rens heeft hoogstpersoonlijk een bijdrage geleverd. Heb jij hem al gespot op Blade.nl?

SEO

Technisch sterke fundering

De website Blade.nl is door onze specialisten onder de loep genomen. Zo is de techniek van de website kritisch bekeken om hiermee eenmalige optimalisaties in kaart te brengen. Op deze wijze wordt er gewerkt aan een sterke fundering om een verdere SEO optimalisatie op voort te bouwen.

Een vrijblijvende audit ontvangen?
SEA

Kansen in kaart gebracht

Er was reeds een SEA campagne actief om de producten van Blade bij het grote publiek onder de aandacht te brengen. Onze specialisten zijn in het account gedoken en hebben alle facetten van SEA tegen het licht gehouden. Hierin zijn meerdere kansen uitgelicht, waarbij het team van Blade weer verder kon in haar optimalisatie. Denk hierbij aan tips voor het verhogen van de kwaliteitsscores en het verhogen van het rendement in Google Shopping.

Marketing Automation

Van demonstratie tot fan

Op de website was een call to action ingericht om de gebruikers zich in te laten schrijven voor een demonstratie. Aan de hand van deze demonstratie was het doel om men laagdrempelig te laten kennismaken met het product om de gebruiker natuurlijk te laten overgaan tot aankoop. Het proces kon echter verder geautomatiseerd worden op basis van personalisatie om de demonstratie nog ‘specialer’ te maken en meer verbondenheid te creëren. Er is een adviesrapport met verschillende mogelijkheden voor het marketing automation in de vorm van e-mails opgeleverd.

Lees onze blog over marketing automation
Een onafhankelijke audit ontvangen?

Onze experts staan voor je klaar

Wanneer je een nieuwe strategie uit wil zetten voor jouw website of webshop, is het wenselijk om een verfrissende blik naar jouw situatie te laten kijken. Wil jij net als Blade.nl een vrijblijvende audit?

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Niek Olijslager Founder
Foto medewerker