Achtergrondafbeelding

Plus Isolatie

Online Kennispartner

Plus Isolatie

Plus Isolatie is gespecialiseerd in het aanbrengen van isolatie op alle mogelijke manieren. Het aanbrengen van deze isolatie gebeurd specifiek bij bestaande woningen, waarbij Plus Isolatie haar diensten door heel Nederland verleend.

In de case voor Plus Isolatie heeft onze focus gelegen op het verbeteren van de organische vindbaarheid. Om dit te realiseren hebben we een een kennisbank opgestart op het gebied van isolatie. Wij ondersteunden in dit proces door het verrichten van zoekwoord analyses, content realisatie en een on-site SEO strategie. De diensten waar Plus Isolatie in gespecialiseerd is, zijn: spouwmuur-, vloer-, dak-, zolder- en kruipruimte-isolatie. Sinds de inzet van offline en online marketing gecombineerd is, timmert Plus Isolatie nog meer aan de weg en natuurlijk aan haar naamsbekendheid.

Klant aan het woord

“De mensen van Markant Internet hebben verstand van zaken en een prettige manier van luisteren en meedenken in het bepalen van de strategie.”,
Wouter Dubbers – Plus Isolatie

Verleende diensten

Plus Isolatie is ondersteund in haar online vindbaarheid door het inzetten van alle facetten van zoekmachine optimalisatie. Zo is er gebruik gemaakt van zoekwoord analyses, content realisatie, on-site SEO strategie en een tekst advertentie.

Het inspelen op vragen uit de markt.

Kennisgerichte vragen

Er zijn in Nederland nog volop huizen welke nog niet goed geïsoleerd zijn. Tegenwoordig zijn er legio manieren om op een later stadium alsnog de gewenste isolatie aan uw woning aan te brengen. De vraag is echter: Waar moet er op gelet worden bij het kiezen van de juiste isolatie?
Daarnaast is het van belang om te weten aan welke eisen voldaan dient te worden, wat de huidige normen zijn en hoe uw huis het meest effectief geïsoleerd kan worden. Om potentiële klanten van antwoorden op deze en vergelijkbare vragen te voorzien, is er voor Plus Isolatie een kennisbank op de website ingericht. In dit kenniscentrum worden zowel brede als specifieke vragen voorzien van concrete antwoorden, waardoor oriëntatieproces van de potentiële klant vereenvoudigd wordt. Zo werkt Plus Isolatie aan het imago van kennispartner, wat natuurlijk bijdraagt aan het vertrouwen. Daarnaast brengt deze hoeveelheid relevante, unieke content een flinke boost in de SEO campagne: een ware win, win situatie!

Meer weten over organische vindbaarheid?
Optimalisatie van Google hulpmiddelen

Lokale vindbaarheid

Het is ook in de online wereld steeds belangrijker om lokaal vindbaar te zijn. Om de zichtbaarheid in Rijssen en omstreken te vergroten, is het Google Mijn Bedrijf-account van Plus Isolatie geoptimaliseerd. Gebruikers hebben zodoende nog eenvoudiger toegang tot de gewenste lokale informatie, zoals het bezoekadres en contactgegevens. Een extra kans om lokale vindbaarheid te stimuleren.

Prominente posities: ook op bedrijfsnaam!

Branding gerichte campagne

In de bedrijfsnaam zit concreet verwerkt waar Plus Isolatie dagelijks in uitblinkt: isolatie. Het is daarnaast ook direct één van de belangrijkste zoektermen, waardoor concurrenten deze natuurlijk verwerken in hun SEA campagnes. Doordat de resultaten van zoekmachine adverteren prominent aanwezig zijn in de zoekresultaten, nam de concurrentie een hoge positie wanneer gebruikers zochten op de bedrijfsnaam van Plus Isolatie. Om te zorgen dat zoekers zonder ruis op de gewenste website belanden, is er een branding campagne gestart via Google Ads. Het resultaat hiervan is, dat Plus Isolatie prominenter aanwezig is in de zoekresultaten!

Meer over SEA Campagnes
Online meer kennis uitstralen?

Wij staan voor jullie klaar

Wilt u organisch beter vindbaar worden en tegelijkertijd online kennispartner worden op het gebied van uw product/dienst? Onze specialisten staan jullie bij in het opstellen en uitvoeren van deze SEO-strategie.

Foto medewerker
Rens Damhuis SEO-Specialist
Foto medewerker
Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker