Zoekmachine Adverteren

Wat houdt Zoekmachine Adverteren in?

Een snelle manier om zichtbaar te worden in zoekmachines, bezoekers te verleiden om jouw website te bezoeken en hen vervolgens over te laten gaan tot een conversie. Met Search Engine Advertising, oftewel SEA, is het mogelijk om direct in de top resultaten van Google te staan. Met een pakkende tekst en een mooie positie laat je jouw bedrijf de koppositie overnemen en de leider worden in het klassement van de zoekresultaten.

Markant Academy

Trigger potentiële klanten op het juiste moment en met de juiste plaatsing

SEA is meer dan alleen zoekmachine adverteren met een tekstadvertentie in Google. Met behulp van de hedendaagse features van de advertentie platformen is het mogelijk om zo specifiek jouw advertenties af te stemmen op de relevante doelgroep. Bereik jouw doelgroep niet enkel met tekstadvertenties, maar combineer deze met andere kanalen waarop adverteren mogelijk is, zoals: het Display Netwerk, YouTube en Shopping. Dankzij SEA is het mogelijk om de potentiële klant op het juiste moment en de juiste plaatsen te triggeren.

Benader jouw bezoekers nogmaals met remarketing

Bereik door het inzetten van remarketing websitebezoekers nog een keer met hetgeen waar gebruikers interesse in toonden op jouw website. Persoonlijk adverteren op de interesse van jouw potentiële klant, dat maakt remarketing zo effectief. Dit kan worden gerealiseerd met behulp van een advertentie op een andere website of op andere platformen. Onze SEA specialisten hebben van hun passie hun beroep gemaakt en beschikken daarom over de laatste kennis op het gebied van zoekmachine adverteren. Wij nemen jou aan de hand en creëren een op maat gemaakte SEA strategie, die past bij jouw bedrijf en imago. Aan de hand van deze strategie bereiken een optimale ROI.

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32