Facebook Adverteren

Wat houdt Facebook Adverteren in?

Facebook is zowel in Nederland als de rest van de wereld een van de bekendste social media kanalen. De kans is groot dat jouw doelgroep ook aanwezig is op dit kanaal. Daarom is Facebook adverteren bijna niet meer weg te denken uit het kooppad, oftwel customer journey, dat klanten doorlopen voorafgaand aan de aankoop. Met behulp van de juiste strategie wordt elke Facebook advertentie een succes.

Inzicht in Cases

Betaal alleen voor geïnteresseerde bezoekers

Facebook beschikt over een eigen advertentiesysteem waarin het mogelijk is om advertenties te maken, beheren en analyseren. Facebook adverteren kent vele voordelen, zoals het enorme bereik waar het kanaal over beschikt. Facebook maakt het echter ook mogelijk om heel specifiek de doelgroep te targeten op basis van verschillende factoren, waardoor je advertentie alleen maar wordt getoond aan relevante bezoekers. Tevens brengt Facebook pas een bedrag in rekening als er iemand op de advertentie heeft geklikt. Dit betekent dat je alleen kosten maakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in de boodschap die over wordt gebracht door jouw advertentie. Deze geïnteresseerde gebruikers worden er door middel van de advertentie op geattendeerd dat jouw bedrijf beschikt over een Facebook pagina en kunnen daardoor overwegen om een volger van jouw bedrijfsprofiel te worden.

Markant Academy

Adverteer persoonsgericht met Facebook adverteren

Met Facebook adverteren zijn er verschillende advertentie doelstellingen en indelingen mogelijk. Het is tevens mogelijk om Facebook in te zetten voor remarketing. Met behulp van remarketing kan je jouw websitebezoeker nogmaals benaderen door een bericht, met hetgeen waar de websitebezoeker interesse in heeft, te laten verschijnen in zijn tijdlijn. Met behulp van dynamische advertenties is het mogelijk om met Facebook persoonsgericht te adverteren. De dienst Facebook adverteren is geregeld onderdeel van strategieën die wij voor onze klanten toepassen en levert positieve resultaten op. Benieuwd of Facebook adverteren jouw bedrijf ook een boost kan geven?

Interessant?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Neem contact op 074 - 76 000 32