Google Advertenties

Google advertenties kunnen hét verschil maken voor jouw bedrijf. Naast een goede marketingstrategie kunnen Google advertenties jouw doelgroep als geen ander bereiken!
Google advertenties inzetten
Olaf Peters - Markant Internet

Google advertenties inzetten?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Olaf!

Diverse soorten advertenties

Er zijn verschillende soorten advertenties die in Google kunnen worden weergegeven zoals:

  • Search ads; bestaan enkel uit tekst en leiden de klant naar een landingspagina. Deze advertenties zijn geschikt voor verkoop en leadgeneratie.
  • Shopping advertenties; advertenties die een product weergeeft. Deze advertenties zijn zeer geschikt voor sales en omzetgroei.
  • Display ads; beeldadvertenties die een boodschap overbrengen. Deze zijn zeer geschikt voor de vergroting van de naamsbekendheid van een product/dienst.
  • Videoadvertenties; advertenties die onder andere te zien zijn op YouTube. Deze advertenties zijn ook geschikt om de naamsbekendheid te vergroten.
  • Appadvertenties; advertenties die een app promoten.
Advertenties Google
Adverteren in Google

Waar kan je adverteren in Google

Google heeft een breed netwerk waarop deze advertenties kunnen worden weergegeven. Hiermee biedt Google adverteerders de kans om een brede doelgroep te bereiken. Google advertenties kunnen worden weergegeven op de volgende plaatsen op het internet:

  • Google zoeken en andere zoeksites; boven en onder de organische zoekresultaten in Google zoeken, Google Play, het Shopping-tabblad en op Google Maps.
  • Zoekpartners van Google; advertenties kunnen worden weergegeven op sites die aangesloten zijn bij Google zoekpartners.
  • Display Netwerk; een verzameling van websites, waaronder specifieke Google-websites als Google Finance, Gmail, Blogger, en YouTube. Daarnaast bevat dit netwerk ook mobile sites en apps.
  • Verschillende apparaten; advertenties kunnen worden getoond op desktop, mobiel, tablet en tv-schermen.
  • Geselecteerde locaties; in Google Ads kun je lokaal, regionaal, landelijk en internationaal adverteren.
Olaf Peters - Markant Internet

Adverteren op Google?

Neem contact met ons op en laat je informeren door onze Google Ads specialisten over de verschillende mogelijkheden van adverteren op Google!

Neem contact op met Olaf!

Adverteren in Google Ads

Google Ads is een advertentieplatform van Google, waarmee je als organisatie betaalt om te kunnen adverteren. Google Ads biedt verschillende campagnetypen en advertentietypen aan, waaronder Google search, Shopping, Display, video en apps. Google Ads koopt in feite een stukje advertentieruimte in het Google netwerk waar jouw advertenties getoond kunnen worden. Voor een Google advertentie betaal je per klik (CPC). Daarnaast maken deze advertenties het mogelijk om zeer gericht te adverteren in Google, waardoor je een specifieke doelgroep kunt bereiken.

Adverteren Google
SEA advertentie

Snel resultaat behalen dankzij Google advertenties

Met Google Ads kun je vrijwel direct resultaat behalen. Je hoeft geen lang traject in te gaan om de gewenste resultaten te boeken. Met de mogelijkheden rondom zoekmachine adverteren kun je met diverse disciplines jouw marketingdoelstellingen behalen. Vanwege het feit dat je met Google Ads erg specifiek kunt adverteren, is het mogelijk om jouw ROI te maximaliseren en jouw bedrijf te laten groeien. Markant Internet helpt ambitieuze ondernemers die willen groeien. Door onze specialisatie in zoekmachine adverteren kunnen wij je als geen ander helpen met het opzetten van succesvolle Google advertenties. We zullen je adviseren op welke wijze jij jouw advertentiebudget efficiënt kunt inzetten om maximaal resultaat te behalen. Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren!

Olaf Peters - Markant Internet

Google adverteren interessant voor jouw onderneming?

We gaan graag in gesprek om ideeën uit te wisselen. Bel of mail zodat we de koffie klaar kunnen zetten.

Maak kennis met Olaf!