SEA bureau

Wil jij de vindbaarheid van jouw website vergoten door te adverteren in zoekmachines? Schakel dan de hulp in van SEA bureau Markant Internet en behaal topposities dankzij sterke campagnes!
Direct navigeren naar:
SEA bureau
Ads bureau
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Vrijblijvende SEA analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!

Voordelen van het inschakelen van een Ads bureau

Er zijn talloze online marketingbureaus die SEA diensten aanbieden. Juist doordat de keuze enorm is, kan het moeilijk zijn om de geschikte partij te vinden. Het is belangrijk dat een dergelijke partij goed aansluit bij jouw doelstellingen en in staat zijn om deze te realiseren. Iedere ondernemer heeft andere doelstellingen voor ogen en dat vraagt om maatwerk. Bij Markant Internet creëren wij groei en kunnen wij een concurrentievoordeel behalen door een passende strategische aanpak te creëren.

Een Ads bureau inschakelen is aan te raden, omdat een Ads bureau:

 • Over de juiste kennis en ervaring beschikt;
 • Bestaat uit een team van specialisten die hun kennis en vaardigheden bundelen;
 • Beschikt over aantoonbare cases die succesvol hebben gewerkt;
 • Gebruik maat van professionele tools om jouw campagne tot een succes te maken;
 • Zeer flexibel is en in staat is om snel te schakelen;
 • Jouw ambities waarmaakt door jouw bedrijf progressief te laten groeien.

Waar staat SEA voor?

SEA – Zoekmachine adverteren – is tegenwoordig niet meer weg te denken. SEA maakt het mogelijk om betaald vindbaar te worden in de zoekmachine. De zoekmachine advertenties worden bovenaan de pagina met zoekresultaten vertoond. Daardoor kan het jouw online zichtbaarheid enorm vergroten. Door de toenemende concurrentie kan het echter lastig zijn om optimaal zichtbaar te zijn in de zoekmachine. Een gedegen strategie is daarom van groot belang. De juiste doelgroep moet op het juiste moment en met de juiste advertentie bereikt worden. Een SEA Bureau biedt hierbij uitkomst. SEA biedt tal van mogelijkheden. Zo kan er geadverteerd worden met tekstadvertenties, maar ook met producten, banners of een video. Zo is er voor elk bedrijf een passende manier van adverteren in de zoekmachine om het online bereik te vergroten met SEA.

SEA bureau inschakelen
conversie optimalisatie specialisten

Maximale omzetgroei en transparantie

We streven ernaar om onze klanten maximaal te laten groeien met behulp van zoekmachine marketing. Klanten met ambities zijn klanten waar wij ons dagelijks voor mogen inzetten om hun omzet te laten groeien. Mede dankzij onze sterke samenwerking en nuchtere aanpak – dat zich veelvuldig bewezen heeft – hebben wij de omzetgroei van onze klanten weten te verhogen door zoekmachine adverteren in te zetten. Iedere klant heeft een eigen vraagstuk en dat vraagt om een passende strategie. Door onze strategische aanpak zorgen wij ervoor dat de juiste middelen worden ingezet om het maximale resultaat te behalen.

Daarnaast geloven wij in een open samenwerking met onze klanten, omdat wij vinden dat de samenwerking op deze wijze wordt versterkt en dit vertrouwen uitstraalt. Onze korte communicatielijnen worden tevens als positief ervaren door onze klanten, waardoor wij in staat zijn om snel te schakelen.

SEA bureau inschakelen
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Meer weten over onze zoekmachine adverteren?

Laat je informeren door onze SEA specialisten over de verschillende mogelijkheden van onze zoekmachine adverteren dienst!

Neem contact op!
SEA marketing bureau

SEA marketing bureau

Spreek doelgericht jouw doelgroep aan door middel van SEA. Laat Markant Internet je ondersteunen om het maximale rendement uit je campagnes te halen. Met SEA is het mogelijk om je doelgroep effectief te bereiken, dit kan door middel van verschillende soorten advertenties. Zo kan je gebruik maken van tekst, display, shopping en videoadvertenties. Ontwikkel samen met een van onze SEA specialisten een strategie, waarmee jouw website of webshop de juiste doelgroep bereikt. Markant Internet is in staat om snel te communiceren. Door de ervaring van onze specialisten en de professionele tools waarmee er wordt gewerkt, is Markant Internet in staat om de onbenutte kansen van je website of webshop te vinden en deze vervolgens te benutten. Vraag nu een vrijblijvende SEA analyse aan en heb binnen één werkdag contact met een van onze specialisten. Daarnaast krijg je door de SEA analyse inzicht in jouw huidige SEA inzet en ontvang je een rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie.

SEA bureau inschakelen?

Heb je de wens om te adverteren in Google maar beschik je niet over de juiste kennis om zoekmachine adverteren op de juiste manier uit te voeren? Of wil je graag een SEA bureau inschakelen maar kun je niet de juiste partij vinden? Dan is Markant Internet de geschikte keuze! Met een team van ervaren specialisten zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat op het gebied van zoekmachine marketing te realiseren, zowel SEA voor webshop als voor website. Binnen het vakgebied van zoekmachine adverteren zijn wij namelijk onder andere gespecialiseerd in Google Shopping, YouTube adverteren, Search Ads, Display Ads en remarketing. Dankzij de sterke samenwerking tussen gedreven specialisten behalen wij de hoogst haalbare resultaten voor onze klanten.

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met ons. Wij komen graag met jou in gesprek en geven jou een passend advies over het maximaliseren van jouw campagnes.

SEA bureau inschakelen

Werkzaamheden SEA bureau

Een SEA bureau ontzorgt jou volledig op het gebied van SEA. Elke dag zijn specialisten binnen het bureau bezig met uiteenlopende cases. De werkzaamheden lopen van het opzetten van een search of shopping campagne tot het optimaliseren van een product feed in Google Merchant Center. Op basis van data weet een SEA bureau jouw campagnes naar een hoger niveau te tillen. Dit doen zij door te sturen op het rendement op de advertentie uitgaven. Op deze manier maken de SEA-specialisten maximale omzetgroei mogelijk.

De werkzaamheden van een SEA bureau:

 • Het ontwikkelen van een gedegen strategie waarmee jouw website of webshop de juiste doelgroep kan bereiken en nieuwe klanten kan aantrekken.
 • Het opzetten van campagnes in alle beschikbare vormen: search, shopping, display, video en remarketing.
 • Het optimaliseren van bestaande campagnes aan de hand van de data die binnenkomt. Hierdoor kan het rendement van de campagnes verhoogd worden.
 • A/B testen om varianten te kunnen vergelijken en uiteindelijk de beste variant in te kunnen zetten.

SEA bureau: Markant Internet

Markant Internet is gespecialiseerd in SEA marketing. Zoek jij een SEA bureau die jouw bedrijf naar een niveau brengt? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Binnen Markant Internet zijn alle SEA specialisten gecertificeerd door Google, waardoor we de juiste expertise in huis hebben om het maximale uit jouw bedrijf te halen. Door middel van SEA is het mogelijk om het online bereik van je bedrijf te vergroten. Wil je meer naamsbekendheid, conversies of andere leads? Pas je SEA strategie hierop aan samen met onze specialisten. Doordat er binnen Markant Internet dagelijks wordt gewerkt aan verschillende vraagstukken, zorgen we ervoor dat de juiste middelen worden ingezet om jouw bedrijfsdoel te behalen. Neem contact met ons op en bespreek met een SEA specialist op welke wijze Markant Internet het maximale uit jouw bedrijf kan halen.

SEA bureau marketing
Ads specialist
Olaf Peters - Foto Markant Internet

Vrijblijvende SEA analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!