Achtergrondafbeelding

SEA training

Til jouw SEA kennis op een hoger niveau

“De SEA-trainingen van Markant zijn goed en overzichtelijk opgebouwd, waardoor je stap voor stap de theorie in de praktijk leert brengen. Daarnaast wordt er actief meegedacht in het optimaliseren van de campagnes en is er altijd ruimte voor vragen. Ook na de training!”,
Elise Oorthuis – Online Marketeer bij Sigmax Field Service Solutions

Het speelveld van SEA verandert dagelijks. Wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van Google Ads en Microsoft Advertising, maar natuurlijk ook op een kleiner gebied: tussen jouw campagnes en die van conculega’s. Waar jij fanatiek bezig bent met het optimaliseren en maximaliseren van de resultaten van de SEA campagnes van jouw bedrijf, zal natuurlijk ook de concurrentie niet stil zitten. Zorg daarom dat je voorop blijft lopen en op de hoogte blijft van ontwikkelingen, tips en trucs.

Waarom de Markant SEA Academy?

Wanneer jij lekker hands-on aan de slag wilt, kennis op het gebied van SEA wilt vergroten en 1-op-1 met onze SEA specialisten wilt sparren, dan ben je met onze SEA trainingen op het juiste adres.

Ons vakgebied

Dagelijks mogen wij ons samen met onze partners inzetten om te werken aan de mooiste opdrachten. Samen hands-on aan de slag om goede resultaten neer te zetten. Iedere specialist met zijn eigen specialisme: SEO, SEA of online marketing. De SEA specialisten van Markant Internet zetten zich dagelijks in om op de verschillende facetten van zoekmachine adverteren een maximaal rendement te behalen.

SEA training op maat

Verder bouwen vanaf jouw niveau

Iedereen is anders, daarom begrijpen we maar al te goed dat je wellicht geen ‘zin’ hebt in een ‘standaard’ training. De Markant Academy is om deze reden altijd een maatwerk traject, zodat het past bij jou als persoon. In persoonlijke sessies gaan we samen daadkrachtig aan de bak om de kennis direct in praktijk te brengen. De vraagstukken waar jij mee zit, zullen door onze specialisten uitgebreid worden toegelicht, waarna we dit gelijk in de campagnes van jouw bedrijf kunnen doorvoeren. Op deze manier ben je gelijk in staat om alle opgedane kennis toe te passen.

Start met bouwen aan SEA kennis
Van A tot Z

Alle facetten van SEA

Dagelijks werken aan verschillende interessante cases, maakt het dat onze SEA specialisten met veel verschillende uitdagingen te maken krijgen. Geen uitdaging gaat ons te gek, waardoor we ervaring hebben met alle onderdelen van SEA. Afhankelijk van jouw wensen kunnen er sessies voor verschillende onderwerpen gevolgd worden, zodat jouw kennis op SEA gebied in de breedte groeit. Deze sessies zorgen ervoor dat jij het vak van A tot Z kent! Starten we bij de basis met het bepalen van doelen en het verrichten van een zoekwoord analyse of stap jij in bij het optimaliseren van shopping campagnes en de bijbehorende feed?

Samen sparren

Dagen wij elkaar uit?

Samen werken aan uitdagende vraagstukken, daar bouw je een band mee op! Daarom houdt onze academy niet op als jij de laatste SEA training hebt gehad. We denken ook na deze tijdspanne met je mee, want door de intensieve samenwerking kennen we de case en de aandachtspunten natuurlijk door en door. Een vraagstuk binnen jouw campagne, een idee wat getoetst dient te worden of een resultaat wat opgekrikt dient te worden? Wij staan voor je klaar: spar met jouw eigen ‘collega’ specialist.

Daag ons uit!
Get in touch

Behaal het maximale

Ga de uitdaging aan en blijf jezelf ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine adverteren. Onze specialisten staan klaar om in persoonlijke sessies samen de uitdaging aan te gaan om jouw om te tunen tot een ware SEA specialist! Vrijblijvend te weten komen wat wij voor jouw kunnen betekenen? Get in touch!

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Bart Brager Unit-lead / SEA-Specialist
Foto medewerker