Alle begrippen

Betekenis: Channable

Channable is een online marketing tool die je helpt om je producten te promoten op meer dan 2500 kanalen en marktplaatsen wereldwijd. Met channable kun je je productdata optimaliseren, gepersonaliseerde advertentiecampagnes creëren en analyseren, en je omzet verhogen op verschillende platforms.

Hoe werkt channable

Je moet als eerst je productdata importeren vanuit je webshop, CSV-bestand, XML bestand of API naar channable. Vervolgens selecteer je de kanalen en marktplaatsen waarop je je producten wil adverteren en gebruik je de templates om je feeds te configureren. Je optimaliseert je productdata met behulp van regels, filters en attributen om ze aan te passen aan de specificaties van elk kanaal. Dan kun je vanuit channable advertentiecampagnes creëren en lanceren op verschillende platforms zoals Google Ads, Facebook Ads en Microsoft Advertising. Ten slotte kun je de campagneresultaten analyseren met behulp van de insights en analytics functie van channable. Al met al is channable een gebruiksvriendelijke en krachtige tool om je e-commerce groei te stimuleren.

Voordelen van channable

Channable is geschikt voor retailers, bureaus en merken die hun online zichtbaarheid, klantbetrokkenheid en sales willen verbeteren. Je kunt channable gratis uitproberen voor 14 dagen en kiezen uit verschillende abonnementen die passen bij je behoeften. Er zitten nog meer voordelen aan channeble namelijk:

  • Met channable kun je je productfeeds eenvoudig beheren en aanpassen aan de eisen van elk kanaal met behulp van kant-en-klare templates en slimme regels.
  • Je kunt je producten automatisch synchroniseren met grote marktplaatsen zoals Bol.com, Amazon en eBay, en je prijzen en voorraad dynamisch bijwerken.
  • Je kunt je PPC campagnes optimaliseren door advertenties, campagnes en zoekwoorden te genereren vanuit je productfeed, zonder dat je elk platform handmatig hoeft bij te werken.
  • Je kunt je campagneprestaties meten met real-time data die aangepast zijn aan je KPI’s, zodat je je conversies kunt verhogen en je merk op zijn best kunt laten zien.
Profielfoto Olaf

Meer weten over Channable?

Onze specialisten staan voor je klaar. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over Channable.

Kom in contact