Online adverteren

Wil jij zichtbaar zijn op het internet? Wil je dat potentiële klanten jouw producten en/of diensten online kunnen vinden? Met online adverteren breng je potentiële klanten naar jouw website en realiseer je meer bezoekers en conversies!
Online adverteren inzetten
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende online adverteren analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!

Hoe werken online advertenties?

Iedere ondernemer heeft specifieke vraagstukken en het is daarom belangrijk om inzichtelijk te hebben waar jouw doelgroep zich bevindt en welke middelen je nodig hebt om deze doelgroep te bereiken. Online advertenties in zoekmachines zijn een van de meest rendabele methodes om jouw om bedrijf te laten groeien. Google is de meest gebruikte zoekmachine in Nederland, waardoor de kans zeer groot is dat je de juiste bezoekers kunt bereiken in Google. Relevantie van advertenties is dus uiterst belangrijk om de juiste bezoekers op het juiste moment, op de juiste plek en via het juiste kanaal te bereiken.

Online advertentie
Voordelen online adverteren

Wat zijn de voordelen van online adverteren?

Online advertenties bieden vele voordelen ten opzichte van traditionele offline advertenties:

 • Je kunt beter concurreren met organisaties binnen jouw branche;
 • Online resultaten zijn goed meetbaar, dit geldt niet voor offline advertenties;
 • Online adverteren heeft een groter bereik en is 24/7 bereikbaar;
 • Je kunt gerichter adverteren op basis van zoekwoorden, interesses, locatie en demografische gegevens;
 • Campagnes kunnen ten alle tijden worden bijgestuurd;
 • Het is over het algemeen goedkoper dan offline adverteren.
Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Meer weten over online advertising?

Laat je informeren door onze online advertising specialisten over de verschillende mogelijkheden van online adverteren!

Neem contact op met Olaf!

Doelstellingen behalen met online adverteren

Het is van essentieel belang om marketingdoelstellingen in kaart te brengen. Aan de hand van de doelstellingen wordt online adverteren verder uitgewerkt naar een passende strategie. Enkele marketingdoelstellingen zijn:

 • Naamsbekendheid: met behulp van online adverteren kan jouw naamsbekendheid aanzienlijk worden verhoogd. Display campagnes kunnen specifieke doelgroepen bereiken die interesse hebben in vergelijkbare producten. Daarnaast kun je ook doelgroepen bereiken die zich al verder in het koopproces bevinden. Met display campagnes kun je een breed publiek bereiken en jouw naamsbekendheid vergroten.
 • Loyaliteit opbouwen: de bezoeker heeft geconverteerd op jouw website/webshop en je wilt graag dat de klant terugkeert. Door advertenties te creëren van cross- en up-sell producten/diensten kun je ervoor zorgen dat de klant terugkeert.
 • Beïnvloeden van potentiële klanten: tegenwoordig is er relatief veel concurrentie in de markt aanwezig. Potentiële klanten kunnen daardoor uit meerdere aanbieders kiezen en gaan op zoek naar de ‘juiste deal’. Het is daarom belangrijk om zichtbaar te zijn tijdens de oriëntatiefase van de klant. Hierdoor kunnen klanten in het beslissingsproces jouw product of dienst overwegen.
 • Verkopen en leads genereren: Search Ads, Google Shopping, Display Ads en remarketing campagnes zijn geschikte campagnetypen om meer omzet te generen of leadgenaratie te vergroten. Online adverteren kan op deze wijze bijdragen aan de groei van jouw bedrijf.
Online advertentie plaatsen

Online advertenties beheren en bijsturen

De campagnes zijn opgezet en staan inmiddels online. Wat nu? Ook dan blijven onze specialisten niet stilzitten. We beheren jouw campagnes, dit houdt in dat wij de effectiviteit onderzoeken en de data analyseren om te bepalen wat wel en wat niet werkt. Indien nodig, sturen wij de online advertenties bij om de doorklikratio te verhogen. We blijven voortdurend met jou in gesprek over de gestelde doelen, geleverde resultaten en strategie. We zijn performance gedreven en zullen proactief op zoek naar nieuwe kansen om jouw ROI te maximaliseren. Een maandelijkse rapportage mag niet ontbreken, waarin de resultaten van de campagnes in een online dashboard inzichtelijk worden gepresenteerd. Neem gerust contact op met onze specialisten. We zijn benieuwd naar jouw vraagstukken en wij denken graag met jou mee!

Olaf Peters - Profielfoto Markant Internet

Vrijblijvende SEA analyse?

 • Binnen één werkdag contact met één van onze specialisten;
 • Rapport afgesteld op jouw situatie en ambitie;
 • Krijg inzicht in jouw huidige inzet van SEA.
SEA analyse aanvragen!