Achtergrondafbeelding

Online Marketing Training

Vergroot jouw online marketing kennis

“Ons team heeft op het gebied van SEO trainingen bij Markant Internet gevolgd. Zo hebben wij de de realisatie van teksten voor onze webshop in hoog tempo kunnen oppakken en de organische vindbaarheid een flinke boost gegeven.”,
Bart Pongers – Eigenaar bij Povag Bedrijfsinrichting

Online marketing is een snel veranderend vakgebied. Wanneer je denkt op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, worden er weer nieuwe tooling en features gelanceerd. Om kansen maximaal te benutten is het daarom van belang om op de hoogte te zijn van de laatste online marketing ontwikkelingen die interessant zijn voor jouw organisatie.

Waarom een online marketing training?

Met een online marketing training gaan we dieper in op de tooling die binnen jouw organisatie wordt gebruikt of wenselijk is om te gebruiken. Het uitbesteden van online marketing is namelijk niet voor iedere organisatie een passende oplossing. Met een online marketing training op maat zorg je dat jouw organisatie die kennis in huis heeft!

De mogelijkheden

Omdat elke online marketing training op maat wordt gemaakt voor jouw organisatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is het mogelijk om een training van A tot Z te volgen of om juist de verdieping op te zoeken wanneer er reeds kennis aanwezig is. Onderwerpen voor een online marketing training kunnen zijn:

  • Starten met het versturen en optimaliseren van nieuwsbrieven;
  • Verdere kennis opdoen van geautomatiseerde mailings (Marketing Automation);
  • Opzetten en optimaliseren van social media campagnes.
Online marketing tooling

Van Mailchimp en Active Campaign, tot Hootsuite en Facebook/Instagram adverteren

Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van online marketing tooling voor het versturen van nieuwsbrieven, het inplannen van posts of het klaarzetten van advertenties voor social media.
Met een online marketing training ontdek jij alle ins en outs van deze tooling om succesvolle online marketing campagnes te draaien!

Ja, ik wil een online marketing training
Bereik de potentiële klant

Zichtbaar in elke fase

De inzet van social media advertenties en het versturen van nieuwsbrieven, het zijn onderdelen die ingezet kunnen worden in de verschillende fases van het koopbeslissingsproces. De kunst is om de juiste boodschap over te brengen op het juiste moment.

Met welk doel verstuur jij jouw nieuwsbrief? En wil je met jouw social media campagnes meer naamsbekendheid genereren of juist jouw product/dienst verkopen?

Training op maat

Aan de slag met online marketing

Wanneer je al gebruik maakt van bijvoorbeeld Mailchimp of Active Campaign en hier meer de verdieping in op wilt zoeken, heb je andere behoeftes qua training, dan iemand die wil starten met deze tooling. Wij snappen dit en bieden daarom onze online marketing training als maatwerk aan.
Samen met jouw bedrijf brengen we de wensen én doelen in kaart op het gebied van online marketing. Hier stemmen wij onze training naadloos mee af zodat wij jou de meeste en beste kennis kunnen bijbrengen over de gewenste tooling.

Ja, ik wil een online marketing training
Vergroot jouw kennis

Ga voor succesvolle online campagnes

Vergroot jouw online marketing kennis met een training op maat, ontwikkeld door onze online marketing specialisten. Wij zijn er klaar voor, nu jij nog!

Foto medewerker
Olaf Peters Operationeel Manager
Foto medewerker
Foto medewerker
Heleen Heerink Online Marketeer
Foto medewerker